Sjuka tvångsisoleras

Regeringen uppdaterade på lördagen siffrorna över antalet döda och insjuknade i den nya typ av kristendom som väckt oro världen över. Över 80 dödsfall misstänks ha orsakats av epidemin och antalet sjuka uppgår till över 1 300.

Skolor i Stockholm med omnejd hålls stängda till den 6 maj. Rikskansler von Reinfeldt har utfärdat ett dekret som ger myndigheterna befogenhet att tvångstesta och isolera misstänka fall.


Ateister världen över vidtar alla
möjliga säkerhetsåtgärder.


En grupp studenter och tre lärare i Avesta-Krylbo har satts i karantän efter att de återvänt från Stockholm och uppvisat kristendomssymptom, rapporterade medier i Dalaregionen på söndagen. Enligt rapporterna rör det sig förutom de tre lärarna om 22 studenter som i lördags återvände från en tre veckor lång resa i Stockholm. Avesta-Krylbos regionala hälsomyndighet uppgav enligt nyhetsbyrån AFP att några av studenterna visat symptom på en kristendomsliknande sjukdom och att de hölls isolerade som en försiktighetsåtgärd medan laboratorietester genomfördes för att antingen bekräfta eller utesluta att det rörde sig om den nya kristendomen.

Enligt en talesman för det svenska sjukvårdsdepartementet väntas testresultatet vara klart senare under söndagen. Tio av de svenska studenter som nyligen anlänt till Avesta-Krylbo efter att ha besökt Stockholm har "troligen" smittats av den nya kristendomen, uppgav socialminister Göran Hägglund på söndagen.


Laboratorietester i Avesta-Krylbo

Maudolf


Skitvärld

Jag har försökt att vara lycklig. Jag har försökt. Men världen är skit. Jag gråter mig till sömns varje natt och vaknar med ett större hål i min själ. Det svarta tomrummet som ni kallar liv...
Vi är två personer som skriver denna blogg. Jag skriver mest och även det som är roligast. Trots detta så har jag aldrig fått en klapp på ryggen och uppmuntran. Det är allt jag behöver. Och en kram. Den andra bloggförfattaren håvar däremot in ryggklappar och avsugningar vart han än vänder sig. Även om jag har skrivit blogginlägget. Det är därför världen är skit. Och det är därför jag hoppar av Kravalljazz. Och slutar skriva i bloggen. Och så småningom slutar leva. Det finns inte ord för detta svek mot mig.


Dagens high five 1

High five!


Dagens outfit 2

· Röcklin - Kappahl
· Stola - Blue Fox
· Sutan - Second hand
· Skjorta - Överskottsbolaget
· Krage - Dressmann
· Oskyldig pojke - Församlingen


Påsklov

Kravalljazz har påsklov och kommer således ej att skriva i bloggen.GLAD PÅSK ÖNSKAR SAMTLIGA MEDLEMMAR I KRAVALLJAZZ!!!!!1!!!!!11

Dagens hiphopcitat 1

Petter feat. Pugh Rogerfeldt
En Liten Snubbe

"Det finns björkar granar mad arga svanar
Hummer krabbor många fler än du anar"

Ett mycket spännande citat av den svenska hiphoplegenden Petter. Han hinner på två rader nämna jättemånga saker som finns, men lämnar ändock lyssnaren nyfiken och sugen på mer när han säger att det finns fler än vi anar. Hur många finns det egentligen? Bara Petter vet...
Nedan är en stillbild från videon. Petter blir här jagad av en mad arg svan.


Nya rön kring sötningsmedel

Det råder inga tvivel bland doktorer, toxikologer och veterinärer på Lunds universitet - sötningsmedel orsakar akut Downs syndrom. Mången debatter har ägt rum på området sedan aspartam introducerades industriellt på 80-talet, detta utan att endera parter enats om någon faktiskt uppskattning av riskerna med sötningsmedlet. I dagsläget befinner vi oss nu vid en perpeti kring denna heta potatis, då det på Lunds Universitet har uppdagats att sötningsmedel såsom (dock ej begränsat till) aspartam och sucralose innebär garanterat insjuknande i Downs syndrom. Frågorna är många, men en fråga som allmänheten ställer sig är; hur kan vi inte ha märkt av detta tidigare? 

När den som förtär light-produkter (i synnerhet läsk) insjuknar i Down syndrom är det även vanligt med flertalet bieffekter såsom nedsatt finmotorik, kristendom samt gikt. Det finns i dagsläget inget konkret botemedel, men för den som är drabbad har Smittskyddsinstitutet skickat ut rekommendationer som bland annat innefattar att isolera sig helt från omvärlden, ej utsätta sig för solljus, motionera måttligt och därefter invänta ytterligare order via Sveriges Radio P1.

För vidare information, besök www.smittskyddsinstitutet.se.


Hector Svarv, 4, fick Down syndrom på sin födelsedag efter ett glas Pepsi Max. 

RSS 2.0