Ny revolutionerande parterapi

Terapeuten Lo Bengtsson har nyligen gett ut en bok om relationer. I boken förklarar Lo hur man på bästa sätt hittar försvunnen kärlek och sedan bibehåller den.
- Det är inte en slump att 50-talets kvinnor alltid log. De visste sina platser och höll sig där, säger Lo och lutar sig tillbaka i sin fåtölj.
- Flera par har provat terapin och i de flesta fallen har relationen blivit mer stabil, tack vare en strukturerad maktordning.


Lo Bengtsson, som nyss gett ut boken "Älska din nästa".

Carl och Jessica Khadaffi var till en början skeptiska när de kom i kontakt med hemsidan.
- Man har ju alltid fått lära sig att kvinnomisshandel är något dåligt. Jag vet inte hur vi har lyckats hålla ihop så länge utan den här terapin, säger Jessica och kramar om Carl.
- Jessica var som sagt skeptisk, men jag kände att vi behövde förändring. Till en början slog jag henne bara när hon gjorde något som jag verkligen ogillade, men nu har vi kommit så pass långt i terapin att jag slår till henne för minsta lilla grej, säger Carl.
Det var Carl som hittade hemsidan en kväll när han porrsurfade och han visade den direkt för Jessica.
- Vi bråkar inte alls längre. Hon lyder helt enkelt allt jag säger och det känns skönt att slippa somna som ovänner.
- Ja, jag vet verkligen min plats nu, säger Jessica och ler stort.


Jessica och Carl Khadaffi har äntligen lämnat relationsproblemen
bakom sig.


Ett annat par, Linus och Kajsa Soze, är också positiva till Lo Bengtssons relationsterapi.
- Linus använder knytnävarna så fort jag förtjänar det, men handflatan kommer fram lite spontant. Det är för att jag ska tassa på tå och vara rädd hela tiden. Det blir på så sätt en mer lugn och harmonisk stämning i förhållandet, säger Kajsa och visar stolt upp ett blåmärke på armen.
- Det där blåmärket gav jag henne förra veckan. Mitt morgonkaffe var alldeles för svagt och Lo Bengtsson har sagt att man gärna ska prova olika straffmetoder för att inte fastna i samma gamla banor. Så jag tog tag i henne, skakade som fan, slet i henne i håret och sånt där. Det kändes bra efteråt, säger Linus.
- Ja, och sexet har blivit mycket bättre. Linus vet vad han vill ha och han tar det. Det känns skönt att jag finns där för min man.
- Haha, ja, sexet har verkligen blivit bättre. Nu när det bara handlar om mig och mina behov så kan Kajsa planera middagar för de kommande dagarna istället för att försöka njuta. Ett förhållande handlar ju om att ge och ta och jag har inget emot att hjälpa Kajsa på det här sättet, säger Linus och klappar Kajsa på huvudet.


Kajsa och Linus Soze har genom terapin fått ett bättre
sexliv.

Kommentarer
Postat av: Terje

Att hyvla av kvinnan är lite av "cykel på köpet" i ett förhållande.

2011-07-21 @ 01:45:49
Postat av: Frida

Jag vill också ha strukturerad maktordning, du bara tar min disk hela tiden när jag är på jobbet och försörjer dig :(

2011-07-21 @ 06:45:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0