Oops! They did it again..

Chicago Tribune rapporterade igår till hela skvallerpressens förvåning om det numer separerade kändisparet Pitt & Jolies tillökning i den redan splittrade familjen. Brad och Angelina, eller Brangelina som vi i KJ har myntat och spridit i våra hipster-kretsar, har nämligen adopterat en bebis född i Dachau, Tyskland. Enligt en representant för den av paret anlitade adoptionsbyrån Wahlmans & Loomis var bebisens ursprung av yttersta vikt, och just Dachau var av särskilt intresse för paret. Byrån har valt att inte lämna ut de underliggande orsakerna till dessa önskemål, men en insider-källa har bekräftat att paret söker etnisk balans inom familjen.

Brad och Angelina har alltså sedan tidigare två adopterade barn, Zahara, 3 samt Maddox, 4, båda ursprungligen från Etiopien. En nära vän till Brad och tillika vår insider-källa har fått ta del av parets resonemang kring tillökningen och berättar för oss att paret, i synnerhet Angelina, upplevde att den ariska rasen hamnade i skymundan i hemmet då den var gravt underrepresenterad i barnrummet och att de inom familjen lägger stor vikt på jämställdhet.

Dopet kommer enligt säkra källor äga rum den kommande veckan på Brads familjeranch i Louisville, KY, då den två månader gamla nykomlingen ges det mycket charmanta dubbelnamnet Mecha-Hitler.Lille Mecha-Hitler, redan en i familjen?                      Foto: Reuter

Från oss alla, till er alla....

Då KJ-koncernen upplever att era liv är redigt miserabla i dagsläget har vi valt att ge er en terapeutisk ventil i form av ett stycke musik. Låten heter Allt är skit och behandlar ämnen såsom stålkapare, etnisk rensning, homofobi samt brist på fitta / pengar / vett. Vi hoppas att ni blir inspirerade av vårt uttryck och kollektivt gör något åt er situation, vare sig ni unnar er lite heroin till veckoslutet eller provar att dricka allt ni hittar i städskrubben.

Med ytterst vänliga hälsningar /  bkstVsbrnLadda ned låten här!

Valvaka del 2 av 2

Här kommer den spännande fortsättningen på partianalyserna. Min F/P blev precis level 97 så jag tänkte att det var dags för lite vetenskapligt skrivande.

Folkpartiet liberalerna (fp)Folkpartiet är det enda partiet i riksdagen som är öppet rasistiska (Moderaterna är öppet nazistiska). Folkpartiet tror på det svenska folkhemmet och vill bevara det genom tvångssterilisering av alla som inte är födda i partiledaren Jan Björklunds födelseort Skene i Västra Götalands län. På agendan står det dessutom att raslära ska vara en del av skolundervisningen och att man kontinuerligt ska slå folk som har talfel och handikapp. Fun fact: Liberala ungdomsförbundet består till 92% av sängvätare.
Partiledaren heter Jan Björklund Och han verkar jääääättetråkig. Han ser ut som en sådan person som berättar saker som inte alls är intressanta eller värda att berätta. Och, seriöst? Jag skulle kunna få in min kuk i hans tandglugg, och vi alla vet ju hur stor kuk jag har. När blev det olagligt att rösta fram snygga politiker? Fittsverige.

Kristdemokraterna (kd)Kristdemokraterna blandar politik med religion och säger sen att homosexualitet är mot naturen? Moget. Detta parti profilerar sig främst inom vård, (bögigt) omsorg, (bögigt) och familje- samt äldrefrågor (bögigt). Deras logga är en vitsippa (bögigt). Alla kristdemokrater hatar bögar och det är fett hiphop. Det är det enda partiet som är hiphop, och som orkar bry sig om böggiftermål.
Partiledaren Göran Hägglund är, som ni kan se på bilden ovan, lustigt nog homosexuell (bögigt).

Vänsterpartiet (v)Vänsterpartiet är det där partiet som alltid för ens tankar till ungdomsförbundet Ung Vänster. Jag ser framför mig en smygfet, skelögd tjej med palestinasjal och hårspray-dreads. Hon luktar punkfestival och rakar sig inte någonstans. Det är inte politiskt, hon är bara äcklig. Man kan nästan se kommunistvårtan växa fram i hennes feta ansikte. Alla kommunister har ansiktsvårtor. Ohly opererade bort sin och är numera kapitalist.
Vänsterpartiet hatar Gud, pengar och skönhet. Under tiden du har läst detta inlägg har cirka 20 Ung Vänster-medlemmar satt upp Che Guevara-affischer på sina väggar i föräldrarnas hem. (Ja, alla som är vänster är barn. Det är inte förrän man har mognat som man kan förstå saker)
Partiledaren Lars Ohly hade en ansiktsvårta men opererade bort den.

Miljöpartiet de gröna (mp)Miljöpartiet bryr sig om miljön. "Varför?" frågar ni och tittar upp på mig, er frälsare. Jag vet faktiskt inte. Hur kan man vara mot kärnkraft när det är bevisat att man kan få superkrafter från avfallet? Miljöpartiet är mest bara massa veganer som tycker om djur men inte vill äta dem (whuut?). Alla miljöpartister skulle hellre rädda ett träd än ett oskyldigt barn. Faktum är att om en dendrofil våldtog ett träd och en pedofil våldtog ett barn och en miljöpartist gick förbi så skulle denne rädda trädet utan att blinka, och sedan skratta åt barnet när det låg där i sin egen avföring och grät.
Och de har inte en partiledare, utan "språkrör". Wow, ni kan komma på ord. Synd att kreativa saker såsom "språkrör" och att skratta åt barn som blir våldtagna inte hjälper er från att vara det partiet i riksdagen som har minst antal mandat. Suckafools.

Valvaka del 1 av 2

Den 7 juni är det val till Europaparlamentet. Jag kommer liksom resten av Sverige vara bakfull söndagen den sjunde och kolla på porr istället för att rösta. Så mitt bidrag till årets onödigaste val är en objektiv analys av riksdagspartierna.

Socialdemokraterna (s)Socialdemokraterna är partiet för dig som en gång trodde på förändring och en bättre värld, men sedan nöjde dig. Lite som när man ser en rätt snygg kille med en fet flickvän och man tänker "Varför i helvete har han en fet flickvän?". Han nöjde sig. Precis som gråsossar landet runt.
Partiledaren är dessutom en kvinna, vilket är helt galet, eftersom det är orimligt att någon hinner vara en bra partiledare och sedan skynda sig hem, diska, städa, tvätta och laga mat till sin man. Skärpning!

Moderata samlingspartiet (m)Moderaterna grundades 1904 under namnet Nazistiska Nazistnazisterna. De har sedan dess lurat svenska folket med drömmar om rikedomar, men drömmen är falsk. Moderaterna är MTV, medlemmarna är rapparna, och deras falska löften är bling-blinget som snärjer ignoranta ynglingar. De kallade sig i det senaste riksdagsvalet för "det nya arbetarpartiet" och en stor del av Sverige svalde hela satsen, till skillnad från att bara suga på kuken och sedan spotta. Så medan ni (ja, ni, jag röstade rätt) röstade fram ett nytt "arbetarparti" stod ni även och hånglade med moderåttornas ollon. Gay much?
Rikskansler Reinfeldt har idag hängt av sig bombarjackan och sina Dr Martens, men har kvar nynazistfrippan. Och åsikterna. Sieg Heil. Det finns många teorier om Rikskansler Reinfeldts ursprung. Vissa påstår att han är Hitlers kärleksbarn. Enligt teorin åkte Hitler in i en tidsreva och gjorde Filippa Reinfeldt gravid. Hon födde sedan sig själv och Fredrik Reinfeldt på samma gång. Så han bazzar antingen sin syster eller sin mamma. Nasty. Han sägs även vara en av de äldsta nedstörtade änglarna.

Centerpartiet (c)Det finns ingen i världen som vet vad Centerpartiet har för politik, och det finns ingen som bryr sig. Min personliga gissning är att det rör sig om leprechauns, eftersom loggan är en en fyrklöver. Jag orkar inte googla. Men folk som röstar på Centerpartiet är sådana som alltid beställer capricciosa, åker till samma semesterort varje år och dör lite inombords varje dag.
Partiledaren heter Maud Olofsson. Hon är en kvinna. Centerpartiet har gjort samma misstag som Socialdemokraterna. Fast det faktum att Maud är en kvinna i en mansposition och ser ut som en man gör att man inte tänker på kvinnligheten allt för länge och börjar fundera på hur stor kuk hon har. Självklart inte större än min, men ändå. Maud föddes 1842 i Ångermanland och började sin karriär som blottare. Sägs även vara en av upphovsmännen till analsex.

Dagens lilla CP 1


Fuck the world, Greenpeace united - The story so far

Efter bortgången av en nära vän samt gruppmedlem hamnade Kravalljazz i en djup depression. En av medlemmarna började helt oprovocerat misshandla barn och ungdomar med knytnävsslag i ansiktet. Ett beroende som enligt många experter är en "gateway drug". En annan medlem fick kronisk snedlugg, dålig musiksmak och en oförklarlig längtan efter att vara unik samtidigt som man klär sig som alla andra som också vill vara unika. Samtliga nu levande medlemmar bytte dessutom sina framtänder mot vad de trodde var en påse crack. Innehållet i påsen visade sig vara saffran, varpå Kravalljazz skrev en arg insändare till Aftonbladet.
Den garanterat tuffaste medlemmen i Kravalljazz, som dessutom har en farligt stor kuk, samt en level 95 F/P mage (med bland annat 7 int black umbrella, 15 int zhelm, 13 speed pss, 11 int w nap och dep star) visade sig vara världsbäst till och med när han gjorde så enka saker som att vakna, morgonrunka, och sedan somna om. Medan den fett grymma medlemmen visade sig vara hur grym som helst så satt Den ANdra medlemmen mest hemma och struntade i att skriva i bloggen. Trots att bloggen från början var hans idé. Han satt mest där hemma och håvade in props för allt som den andra (den fett grymma) medlemmen skrivit på bloggen. Den grymma konfronterade den bögiga och den bögiga blev helt ställd. Han började gråta. Det kom till och med fram en liten vagina mellan hans ben för att han var så omanlig.


Den bögiga medlemmens vagina

Den bögiga medlemmen gick sedan ner på knä och försökte suga av den grymma medlemmen, men den grymma ninjasparkade den bögiga i nacken och kallade honom för okristlig.
Den bögiga har i dagsläget slagit sönder sin dator och använder det som en ursäkt för att inte vara asgrym , som den grymma är - konstant grym. Han skriver självfallet inget i bloggen - varför göra det när någon annan skriver roliga saker och han får ryggklappar för det? Men det värsta är att musikskapandet står stilla, då den bögiga medlemmens dator var vital för just detta. Förhoppningsvis kommer allt att lösa sig med datorn och med allt bråk. Jag tror att jag talar för alla när jag säger att vi borde sluta bråka, och att känslor bara passar bögar och kvinnor.


Kravalljazz - Blickar framåt och hoppas på fred

RSS 2.0