Hej hej

Jag skrev förut om min dator som gick sönder. Forskare har nu kommit fram till att mina fingrar är så awesome att saker går sönder om jag rör vid dem, alternativt börjar gråta, om sakerna i fråga är kvinnor. Jag skrev att jag var datorlös, men det stämde inte riktigt. Det fanns en till dator i hushållet. Men nu har den fått något virus av mina awesome fingrar. Just nu sitter jag och skriver på en sådan där liten bärbar sak, alltså något som är helt olikt min kuk, som varken är liten eller bärbar. Jag har lånat den här datorn av Jesus och jag tror att han använde den när han pluggade till snickare. Den är så gammal att den är immun mot mina fingrar. Det här blir det sista inlägget jag skriver innan jag får tillbaka min dator, fungerande och fullpackad med kärlekskomedier. Jesus laptop är så seg att det laggar när jag skriver. Jag skriver en mening och får sen vänta in den för att kunna korrekturläsa den. Och det är rätt läskigt när man är hög och paranoid. Till råga på allt hittade jag en mapp som Jesus döpt till "ja elskar alla barnen lol", och den mappen var full med djurporr. Det gick knappt att runka till.
Det har varit väldigt mycket om Jesus på bloggen den senaste tiden, och tur är väl det, för annars hade jag säkert inte fått låna datorn. Jesus är väldigt snål. Han är ju faktiskt jude och jag har läst på internet att judar är snåla. Jag samlade lite fakta om Jesus och ritade en bild i Paint. Målet var att rita Jesus så som han ser ut, baserat på fakta, inte så som ni feta, kristna kristfetton tror att han ser ut. Jesus är inte en vit pundare med klänning.


Den riktiga Jesus, baserad på säkra källor. (Skapad i Paint) (Källor: Google)

Nu, mina fågelungar, är ni fria. Fria att flyga fritt i frihetens dal. Bloggen tar en paus på 1-2 veckor. Ni är hjärtligt välkomna tillbaka när min datormaskin är fixad. Nu får ni återgå till era meningslösa liv. Hoj!


Kalle Balik alias Knork, soloförfattare på tvåmannabloggen samt
superhjälte och en av de storpungade medlemmarna i Kravalljazz.

Nazister gör samhället bättre

Jag vill tacka alla nazister (och patrioter, nationalister samt rasister). De får alldeles för lite uppmuntran för de bra sakerna de gör för Sverige. Har du någon gång sett en nazists flickvän? Det är rätt svårt att missa dessa kreatur.


Från SVT-dokumentären "Nynazism i Sverige".

Nazister har feta flickvänner. Det är inte en fördom, gissning eller ett rykte. Det är ren sanning. Har nazister paxat alla feta brudar? Det är ju skitbra! Vi som inte gråtrunkar på den svenska fanan kan, med väldigt goda odds, få en normalbyggd kvinna - tack vare nazisterna.


Från "Insider". Avsnittet handlade om folk som uppfostrar sina
barn till att bli nazister.


Forskare i Lund har beräknat att medelvikten för en nazistflickvän är 104 kg. De äter cirka 10 kg kött per dygn.


Foto från Salemmarschen 2006.

Stephen Hawking, känd krympling, skriver i sin senaste avhandling att "Nazistflickvänner består av knappt 0.01% av världsbefolkningen, men om man räknar kroppsvikt utgör de cirka 14%." (Min översättning.)


Foto från en datingsida för patrioter.

Eve Brown, en amerikansk överlevnadsspecialist, beskriver i sin nya bok hur man på bästa sätt undviker en konfrontation med en nazistflickvän. Hon skriver att man långsamt ska backa, samtidigt som man klär av sig. Nazistflickvännen kommer med största sannolikhet stanna upp för att lukta på klädesplaggen, och det kan ge dig ett rejält försprång. Eve säger dock att det allra bästa alternativet är att stanna hemma om det är nationaldag, Classic Car Week eller informationsmöte för inavlade.


Scarlett Johanson, känd kändis, har de senaste tre åren varit
tillsammans med en nazist. Hon har ätit upp sig rejält och kom
dessutom av misstag på tredje plats i en utställning för kor.


Adolf Hitlers mamma, Roxy Hitler, var känd för att föda många barn. Adolf hade under hela sin uppväxt ett tjugotal syskon, men han var den enda som klarade sig till vuxen ålder. Resten blev uppätna av Roxy, som enligt säkra källor födde barnen enbart för att äta dem. "Adolf hade tur..." ska hon ha sagt till en väninna dagarna innan Adolf flyttade hemifrån.


Roxy Hitler. (Bilden var svartvit, men jag färglade den i Paint).

Dilba Himmler, en föredetta nazist, har berättat för pressen att hon behandlades väl av sin pojkvän, förutsatt att hon åt upp allt han erbjöd henne. Dilba avslöjade även att hon vid flera tillfällen fick pizza. "Jag fick ibland en eller två pizzor. Jag fattade inte riktigt varför han köpte mat av en turk." (Turk = någon från Mellanöstern, min översättning).


Dilba Himmler


Nationaldagsfirande i Malmö 2008


Omslagsbild från den amerikanska herrtidningen "Aryan babes and
retarded racial jokes", #4 2006.Profilbild från Patriot.nu

Från djupet av mitt hjärta - Tack!

Dagens Jesus 14

Medborgare Abel tog en paus från barnporren och drogerna för att bidra till den enda bra bloggen i världen.


En liten påminnelse

Det blir ingen Jesusbild idag. Du har inte förtjänat någon. Istället får du en liten påminnelse, alternativt ett levnadstips, alldeles gratis.

Vi vill inte att kristdemokrater läser vår blogg.

Sådär, det behövdes nog. Jag skojar inte. Om du som läser är kristdemokrat så hoppas jag att du tar illa upp.Jag tänker inte slösa tid på en massa argument. Det här är inget riktigt inlägg. Du som läser är antingen road av bloggen och tycker att jag är skitsmart och har världens största kuk, eller så tar du illa upp. Om du tar illa upp så är du säkerligen kristdemokrat och är således inte önskvärd här. Folk som vet, de vet, och resten av pöbeln söker tillflykt i förlegad politik med rötterna i en ännu mer förlegad religion. Det här med att blanda politik och religion och samtidigt vara jävligt äcklig påminner mig om någon. Ja, just det: MC Hitler.


Hitlah, y'all betta reggunyze!

Den Gud jag tror på har inget med Kd att göra. Min Gud älskar alla. Han tar hand om oss, Han bryr sig om oss och Han vägleder oss. Amen.


Dagens Jesus 13

Yes, ännu en Jesusbild. Så kan det gå. Jag har en bra och en dålig nyhet. Den dåliga nyheten är att ni är fittor, att min dator fortfarande är trasig, att folk fortfarande tror på gud (vilken gud som helst, alla är lika efterblivna) och att vi har fått böglite kommentarer på Jesusbilderna. Vet ni hur mycket tid jag lägger ner på bilderna? Först måste jag googla "Jesus", leta runt tills jag hittar lite bilder, brainstorma fram något roligt, alternativt inte jättetråkigt, öppna Paint, göra bilden rolig och sedan lägga upp den. Så det så. Den dåliga nyheten var förövrigt flera dåliga nyheter i en, om ni nu inte märkte det. Den goda nyheten är att jag, eftersom jag är datorlös, har börjat skriva massa texter. Det kommer bli ett solosläpp i sann KJ-anda. Så då har ni i alla fall något att länga till. Det här är faktiskt inget skämt. Det kommer bli något sorts släpp. Med ganska seriösa låtar. Promise <3


Dagens Jesus 12


Dagens Jesus 11


RSS 2.0