Svartsjuka expojkvänner

Man hör ganska ofta om det svartsjuka exet. Och det rör sig oftast om män. Jag och mitt forskarteam är eniga om att det är en jägar- och samlargrej - de ser helt enkelt kvinnorna som sina ägodelar. Med all rätt. Kvinnor behöver starka män som kan skydda dem från vardagslivets alla faror, såsom spindlar, sexbrist och bra självförtroende.Det är väldigt bra att jag har upptäckt att mäns svartsjuka är något instinktivt, eftersom det är en bra ursäkt. Då är män plötsligt inte svartsjuka längre - de är bara män.
Nu kanske ni undrar varför jag skriver de och inte vi. Det beror helt enkelt på att jag inte ser mig själv som en vanlig man. Jag är någonstans mellan man, dinosaurie och gud.
En riktigt man vet vad han vill ha och tar det. Om en kvinna nu bryter mot världsreglerna och blåögt försöker styra sitt eget liv och lämnar mannen, ja, då har han förlorat en ägodel. De flesta vet hur det känns att bli dumpad. Det är förjävligt. Nej! Det är det inte. Det svider lite, som när man tappar bort en strumpa eller sina nycklar. Det är bara amerikanska serier och filmer som har fått oss att tro att det är jobbigt att bli dumpad. En manlig man bryr sig inte. Om en manlig man förlorar en kvinna så skaffar han två nya.


Jag på Orsandbaden i Leksand i somras. När jag var klar med
kvinnorna bestämde de sig för att begå självmord, eftersom de
visste att det aldrig någonsin skulle få uppleva samma gudomliga
njutning igen.


Kvinnor blir alltid lika post förhållande-svartsjuka som män, men ändock är svartsjukestereotypen en man. Varför är det så? Om en kvinna skickar fylle-SMS till sitt ex och berättar att hon saknar honom så är det inte så farligt, tydligen. Men om en man råkar kidnappa sitt ex, silvertejpa henne, lägga henne i bakluckan på en hyrbil, köra ut henne i blåbärsskogen och våldta henne, då är han minsann den svartsjuka expojkvännen som inte kan gå vidare. Sexism, mina damer och herrar. Män har alltför länge varit samhällets slagpåsar.


Många har fått för sig att Osama bin
Gibson är en våldsam och svartsjuk
kille, men så är inte fallet. Han är
en man, en man med ägarinstinkter.


Men jag har en lösning. Jag vet hur vi ska döda den här stereotypen, en gång för alla. Mansrevolutionen börjar här och nu.
Ponera att du äger en kvinna som råkar läsa något inspirerande, trots att hon inte får. Hon känner då en lust att prova massa kukar, resa runt i världen och prova kukar, och kanske flytta, för att prova lite nya kukar. Vad ska du göra? Du kan inte döda henne, för det är olagligt. Du kan slå henne, men det gör ont i handen efter sisådär 10-13 slag. Vad du måste göra är att släppa henne. Låt henne flyga fritt och försök att gå vidare med ditt liv. Hon kommer garanterat träffa en ny kille, och den killen kommer garanterat ha större kuk än du. Vad ska du göra åt det? Ska du spöa honom? Nej, verkligen inte. Det löser inget. De hemska känslorna i ditt hjärta skulle inte försvinna bara för att dricker lite för mycket och slår den nya killen. Du har släppt din kvinna. Hon är fri, och du måste gå vidare. Det är den enda lösningen.


Den nya killen ser kanske ut som ett monster från Descent, men
han har garanterat större kuk än du. True story.


Och sen, när ditt ex och den nya killen verkligen är ett par, när de officiellt är i ett förhållande, då ringer du till den nya killen, (som helt är med på noterna eftersom alla män kommer känna till den här mansrevolutionen) bestämmer tid och plats, och möter honom. Väl på plats mottar du en symbolisk summa, ungefär som när man köper en kattunge. Detta ska, enligt mig och mitt forskarteam, hjälpa dig att komma över den där förlustkänslan du har i ditt hjärta. Du har inte längre blivit av med en ägodel - du har sålt en ägodel.
Grattis, du kan nu gå vidare. Och skaffa två nya kvinnor.

Kommentarer
Postat av: Tobbe Blogg

http://500motivators.com/plog-content/thumbs/motivate/me/large/600-stupid-bitch-thats-not-how-you-make-a-sandwich.jpg

2010-08-30 @ 13:26:54
URL: http://tobiasborg.se
Postat av: bleunt

"Hon kommer garanterat träffa en ny kille, och den killen kommer garanterat ha större kuk än du."Så det är du som knullade mitt ex!

2010-08-31 @ 10:49:29
URL: http://bleunt.blogg.se/
Postat av: Kalle Balik

Nä fan, jag är oskuld. Det räknas inte som sex om kvinnorna inte överlever samlaget.

2010-09-03 @ 12:58:50
URL: http://jattestorapistoler.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0