Lite roliga saker

Här kommer lite roliga saker som mina trogna läsare har skickat in. Några saker är från det andra uppdraget, när jag bad er att vara elaka på Facebook. Men det blev inte speciellt bra, tyvärr. Därför har jag nu döpt om kategorin till That's what she said, och jag vill att ni skriver That's what she said som svar där ni anser att det passar in, precis som förra gången, och mailar det till jattestorapistoler@gmail.com. Om ni vill att något ska vara censurerat måste ni censurera det själva.

Det fanns några andra roliga bilder, men de var för långa. Det är en av fördelarna med That's what she said-skämt. De behöver inte vara så långa. That's what she said.
Nu kan ni börja. Gå ut på era favoritforum och communities och skriv That's what she said. Jag vill inte att ni gör det en gång och sedan slutar, för jag vill inte göra ett enstaka inlägg av det. Jag vill att ni gör det så fort ni får chansen, och att ni sedan mailar varenda bild. Jag vill självfallet ha andra roliga bilder också, men That's what she said-skämt är viktigast. Kör hårt, bögar.

Kommentarer
Postat av: bleunt

Synd att jag blockat nästan alla från min FB-feed. :(

2010-12-18 @ 01:20:34
URL: http://bleunt.blogg.se/
Postat av: Henrik Petersson

Aah, den gamla godingen! För övrigt känns det stort att omnämnas på denna blogg.

2010-12-18 @ 10:15:58
URL: http://fithenke.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0