2012

Det finns vissa människor som tror att jorden kommer gå under 2012. Precis som i den där filmen med den där skådespelaren.


Den här filmen med den här skådespelaren.

2012-fenomenet är baserat på Mayakalendern. Kalendern räcker fram till December 2012, och eftersom kalendern slutar så måste hela världen sluta. Såklart. Det är därför världen går under varje nyårsafton när din ICA-kalender har slut på dagar. True story.


The Doombringer. The Souleater. The Perpetual World Destroyer.
The Dark Lord of Agony and Pain. The Kalender.


Mayaindianerna skrev aldrig att världen skulle gå under. Det är bara massa förvirrade själar som i efterhand har tolkat kalendern och andra Mayaskrifter. Eftersom Mayasnubbarna inte hade nog med framförhållning för att fortsätta kalendern fram till år 50000000000 så tycker vissa att kalendern "antyder" att allt kommer gå åt helvete. Kan det inte vara så att annat prioriterades framför en jävla kalender? Jag menar, Mayacivilisationen föll och en massa snuskiga européer kom och våldtog alla kvinnor och barn. Och män. Vad skulle du göra om en massa spanjorer kom in i din lägenhet och började våldta dig och döda din familj? "Men vänta för fan! Jag måste skriva klart kalendern!!!"


"Det kommer stora båtar, fullpackade med beväpnade våldtäktsmän.
Skriv klart kalendern, sen kan ni få dö bäst ni vill."


Mayasnubbarna är inte ensamma om domedagsprofetior. Alla har hört talas om Nostradamus. Men grejen med Nosse var att allt han skrev var så luddigt att det kunde appliceras på vilken händelse som helst. Då är det ju skitenkelt. Jag tänker nu demonstrera detta genom att freestyla fram en profetia.

Någon dag, i en stad större än Riga
Så kommer det vara typ sol eller snö
Gud eller pengar kommer få folk att kriga
Minst två kommer skadas, minst en kommer döNostradamus är ett anagram för snormusdata. Man lär sig något nytt
varje dag.


Jesus snackade om den yttersta domen, den dagen då han ska återvända och skilja de onda från de goda. Är inte det lite konstigt att göra så när han älskar oss alla lika mycket? Jesus beter sig ibland som en jävla fitta.
Hal Lindsey visste minsann att Jesus skulle komma till jorden år 1981. Kom Jesus? Jag var inte född, så jag måste ha missat det.
Byron Kirkwood var helt säker på att jorden skulle tippa 1999 och att två tredjedelar av världsbefolkningen skulle dö. En del skulle tydligen räddas av "rymdbröder".


"Shuu, hon är fett tait! Hon är god va? Jag vill att hon är på vår sida."

Ponera att Mayasnubbarna faktiskt trodde att jorden skulle gå under 2012. Skulle du lita på dem?


Han ser pålitlig ut. Om han säger att jorden ska gå under 2012 så
ska nog fan jorden gå under 2012.


Hur kunde de veta att jorden ska gå under 2012? Sa deras hedniska mambo jambo-gudar det? Det känns ju minst lika pålitligt som om den tidigare nämnda killen med näsbling sa det.


"Hej, jag bor på andra sidan dödsdjungeln full utav dödspantrar. Kan
jag låna en kopp socker?"De kunde inte ens bygga broar, men du är villig att lita på deras
"profetior"?.


Jag tror att den bästa lösningen vore att döda alla som tror att jorden kommer gå under 2012. Vi samlar ihop alla religiösa domedagsrunkare samt new age-äckel och stenar dem till döds i december 2012. Så kan vi normala människor fortsätta leva, i lugn och ro.

Dagens outfit 8

· Trosor - Rusta
· Strumpor - Second hand
· Nattlinne(?) - Blue Fox
· Flagga - Kristdemokraternas webshopSom ni säkert minns så skrev jag nyligen två inlägg om judar. Mitt samvete är rent, men ni kanske mår lite dåligt när ni tänker på att ni brunkade skrattade åt inläggen. Om ni inte mår dåligt är ni nazister. Kolla på bilden, jävla nazister.


Det här är ert fel.

"Men samurajherre, har du skrivtorka och fyller ut bloggen med skit?", frågar ni och klappar mig på huvudet. Nope. Det har jag inte. Men jag är en väldigt upptagen man. Jag har en fru, två barn, en älskarinna och två heltidsjobb. Det lämnar inte mycket tid till bloggande. Jag har dessutom ett ganska allvarligt drogberoende. De längre inläggen tar runt en månad att skriva, och en månad kan ibland kännas som en minut när man har ätit amfetamin och kalaspuffar till frukost sen man kom in i puberteten.


Judar suger blodiga spädbarnskukar

True story. Inte alla judar, men en del gör faktiskt det. Den judiska omskärelsen, brit milah, sker när pojken är 8 dagar gammal. En mohel, som är tränad i den ädla konsten att stycka barnkukar, står redo med skalpell, yxa, pistol eller vad de nu använder.


MC Dick Slycer lägger en freestyle medan han
britar ungens milah.


Och nu frågar ni, "Men jedimästare, allt de gör är ju att skära bort förhuden. Varför heter inlägget 'Judar suger blodiga spädbarnskukar?'" Jo, det ska jag berätta.
Har ni hört talas om metzitzah b'peh? Självklart har ni inte det. Då skulle ni inte ställa en massa dumma frågor. Fittor. Metzitzah b'peh är en ganska ovanlig (jag skrev inte att alla judar sög blodiga spädbarnskukar) och kontroversiell del av omskärelsen. Vad det går ut på är att mohel-snubben suger upp blod från såret (yes, såret är på penisen). Jag skriver det en gång till så att ingen råkar missa det: Först skär han av barnets förhud och sedan suger han upp blodet med munnen.


"Nom nom nom, vilket gott kukblod!"

Blodsugaren gör detta för att såret ska läka bättre. Det fungerar självklart. Det är därför man kan köpa mohel-läppar på Apoteket. Eller nej, det kan man ju inte. Att suga upp blodet är inte bara väldigt fel (att det är fel är min personliga åsikt. Ni får tycka vad ni vill om blodfellatio på spädbarn. Jag dömer ingen), det kan dessutom resultera i sjukdomar. Det finns åtta dokumenterade fall från Israel där barnen har fått herpes. Ett av dessa barn fick hjärnskador. Ungen borde ha varit lite försiktigare och använt kondom. Dagens ungdomar är minsann oansvariga.
Ett barn i New York fick herpes och dog sedan av sjukdomen. New Yorks hälsodepartement sa åt Mohel Herpesson (jag tror att han hette så. Jag vet inte säkert, men jag gissar på det namnet) att han i framtiden var tvungen att använda sterila instrument när han skulle suga upp blod från barnkukar. Herpessons advokat kontrade med att det inte fanns några medicinska bevis som pekade på att det var just Herpesson som gett barnet herpes. Det är ju allmänt känt att åtta dagar gamla pojkar ofta knullar runt. Utan kondom, precis som barnen i Israel.


som1 bettah suck my dik and suck it guuuuuuuuuud!!!1!

Det känns fel på väldigt många nivåer när en vuxen man suger blod från en spädbarnspenis och ibland lämnar kvar lite herpes. "Det kan inte bli mer sexigt fel" tänkte jag när jag läste om metzitzah b'peh. Men sen hittade jag en artikel av en rabbin, och denne rabbin argumenterade för att pappan till barnet skulle suga blodet. Religion rockar fett.

Dagens dikt 2 (Alexandrin)

En kväll var jag på dans, jag såg en vacker dam
Jag erbjöd lemmen min men fick enbart en kram
Jag sa, "Vafalls! En kram? Är du CP, flicka?"
Hon sa, "Den är för stor - jag vill inte spricka."


Så här såg det ut när vi festade förr i tiden. Ni ungdomar lyssnar
väl bara på ABBA och röker droger.

Dagens outfit 7

Jag har lite skrivtorka. Det senaste inlägget var helt enkelt för awesome. När man har gjort någonting jättebra kan det vara svårt att toppa det. Ni vet självklart inte vad jag menar. Ingen kan relatera till min nivå av "jättebra".
I brist på längre inlägg slänger jag därför upp lite utfyllnad dold bakom titeln "Dagens".

· Gröna shorts - Dressmann
· Blå madrass - Second hand
· Ansiktsaccessoar i form av en svart kvinna iförd underkläder. Hon har ett läskigt leende och kan även kopplas till valfri bröstvårta - Svarta marknaden


Radiotjänst < HIV

Den svenska public service-bölden skickar dagligen ut sina SS-soldater. Soldaternas mål är att samla in tv-innehavsanmälningar samt att våldta sjuåriga flickor. Att samla in anmälningarna är arbetet - de sjuåriga flickorna är lönen som ligger och väntar på högkvarteret i Kiruna.


"Hej, jag kommer från Radiotjänst. SIEG HEIL!"

Jag kollar aldrig på tv. Och när jag säger aldrig menar jag aldrig. Folk har en tendens att säga aldrig när de faktiskt menar sällan. Jag menar aldrig. Tv-apparaterna i mitt hushåll används enbart för tv-spel och DVD- samt en och annan VHS-film. Men jag måste enligt svensk lag betala tv-avgift. Och radioavgift? Wow. Jag har inte lyssnat på radio sen jag fick min syn. Och det hände ganska snabbt efter min födsel.


I sann Dan Brown-anda har jag hittat
sanningen bakom Radiotjänst-loggan.


Tv-avgiften är ett straff. Brottet är att man bor i Sverige. Alla ska självklart betala avgiften, oavsett om de kollar på tv eller inte. Det vore ju inte rättvist om bara de som kollade på tv betalade för tv. Det systemet skulle inte alls fungera. Det är mycket bättre att tvinga alla att betala och sedan låta de få som vill titta på tv titta i lugn och ro.


Man betalar oftast fyra gånger om året. Medelsvenssons anus
brukar precis hinna läka innan det är dags för nästa betalning.


Årsavgiften för 2010 är 2076 kronor. Det är pengar som hade kunnat spenderats på 20 gram hasch och ett sexpack folköl.
Men nej nej, jag måste betala de pengarna till Radiotjänst eftersom jag gillar att spela tv-spel. Det känns rättvist. Visst borde jag offra 20 gram hasch för att någon skelögd unge i Kalmar ska kunna se på en polsk dockfilm om den kvinnliga puberteten.


Bobby Fett från Borlänge vägrade betala tv-avgiften då han enbart
använde sin tv-apparat som råttfälla. Kronofogden tog Bobbys
händer och fötter som betalning. "Haha, jag fick i alla fall behålla
skägget" sa Bobby timmarna innan han tog sitt liv.


"Stora public servicebolag som BBC, NRK, YLE, DR och många fler finansieras av radio- och tv-avgifter på ett liknande sätt som i Sverige. Det säkerställer en oberoende finansiering av radio och tv i allmänhetens tjänst. Och det är viktigt för demokratin."
Och det är viktigt för demokratin? Hur är det viktigt för demokratin att jag betalar för att äga en tv som jag redan betalat för? En tv som jag spelar betalda tv-spel på. Tv-spel som stoppas i en betald spelkonsol.


"Och missa inte På Spåret. Då jävlar!"

"Public service bygger på en demokratisk idé om att alla i Sverige har rätt att ta del av radio och tv som intresserar och berikar, oavsett ålder, utbildning eller var man bor. Alla är lika viktiga."
Alla har rätt att ta del av radio och tv, men att betala för skiten är en skyldighet.

Förresten, SS-soldaterna från Radiotjänst får inte gå in i ditt hem utan en inbjudan, precis som vampyrer. Så om du inte har en tv i hallen kan du ljuga fittan av dig. Gör det!

Det har blivit mycket antirasism den senaste tiden

Nästan för mycket. Det är lite tråkigt när alla håller med mig i kommentarerna, även om det känns skönt att höra att man är awesome. Jag vet ju redan att jag är awesome, men ändå. Ni förstår vad jag menar. Jag googlade "saker som är längre än min kuk" och Schindler's List var första träffen. Sjukt lång film. Typ som Langoljärerna men utan färg och med mer svastikor. Jag insåg att jag är elak mot kristna ganska ofta, men aldrig mot judar (och aldrig mot muslimer, men det vågar jag inte). Som en naturlig del av jämlikhet ska jag därför skämta om judar. Alla som tycker att det är kul är nazister.Det här är i slutet, efter cirka sju timmars filmtittande. Jag orkar inte
skriva om hela filmen. Men ja, Oskar är död och det är nutid (fast
dåtid eftersom filmen spelades in 1993)."Här får du, Oskar. Den bästa stenen i Pales.. eh, jag menar Israel."


"Den här stenen är till dig. Ett palestinskt barn kastade den mot en
pansarvagn. Lol, du skulle ha sett när pansarvagnen körde över
ungen.""Rör inte korset! Det kan bränna sönder din okristliga hud!"


Det finns inget som visar tacksamhet på samma sätt som stenar.


Ännu fler stenar. Snart kommer jag säkert till poängen.


Nämen, vad är detta? Det ser inte ut som en sten.


Hur många judar räddade Schindler? Typ 500 miljoner stjärnstopp.
Alla tjippade in och de köpte en (1) ros och fyllde sedan på med
stenar. Är judar snåla?

Fler citat från rasister och patrioter

Den här gången gled jag ner ännu djupare i rasistträsket. Jag gick in på Youtube och letade fram en vacker sång skriven och framförd av myskillarna i Pluton Svea. Nedan följer helt äkta Youtube-kommentarer från Sveriges framtid. Avnjut.

"FÖR ER SOM SKRIVER PÅ 1'ÅRS NIVÅ.... VAD HAR NAZISM MED RASISM ATT GÖRA?"

FÖRSTA KILLEN GÅR UT HÅRT. CAPS ÄR ETT BRA KNEP OM MAN VILL HA UPPMÄRKSAMHET, INTE HELT OLIKT ATT STÄLLA SIG MITT I ETT RUM, SKRIKA, OCH SEDAN BAJSA PÅ SIG. Jag känner förövrigt inga ettåringar som ens försökt skriva, så att skriva på en 1'ÅRS NIVÅ är nog synonymt med att inte skriva alls. Förresten, vad har nazism med rasism att göra? Jag trodde att nazism handlade om kärlek och pussar.

"om du nu gillar dina blattar o svartskallar varför lyssnar du o kommenterar här då åk ner till africa o sug av nån överfet gammal neger o hål käften sen vi "ras svenskar" älskar vårt fosterland och vill inte få det nerskitat av svartskallar och blattesvin HEIL HITLER"

Jag antar att han riktar sin kommentar mot en antirasist. Och antirasisten gillar såklart sina blattar och svartskallar (han har en hel byrålåda full av blattar och svartskallar) och därför tycker rasisten att antirasisten ska åka till Africa (amerikanskt uttal) och suga av en överfet gammal neger. Då borde rasisten, som antagligen älskar Sverige och alla renblodiga människor däri, stoppa en svennebanan i munnen och börja suga. HEIL HITLAH!

"Sverige hehe vrf ska dom där fula gubbar komma hit å förstöra vårat land texom en turkfitta hänger upp en flagga på sitt fula land så händer inget å vafan vi hänger upp en fin Sverige flagga så e man nacist ? å fan hatar skolan man får inte sjunga svenska national sången i skolan finns bara ett ord i hjärtat .. SVERIGE <3"

Herregud. Jag orkar inte ens kommentera den här kommentaren. Han borde klämma in ordet "rättstavningsprogram" i sitt hjärta också.

"nu menar jag inte att man ska avliva lätt handikappade men det finns folk som låter barn som är t.ex. födda blinda,döva och stumma leva vidare... Ser ju inte hur dom på något sätt skulle kunna bidra till hjälp?."

Den här kommentaren gjorde mig verkligen illa till mods. Hur kan alla feta nazistfittor "bidra till hjälp" då? En person som föds stum kan ju omöjligt leva ett normalt liv. Det är väl lika bra att vi gasar ihjäl ungen så fort den ploppar ut. Döda mamman också, så att hon inte klämmer ut några fler missfoster.

"ja tycker inte om handikappade med ja lider verkligen när ja ser dom å undrar vrf dom inte avlivas visst brutalt men va fan dom kan inte göra nån nytta åt världen.
igentligen så kör jag ett eget race å där ingen gör nå bra å bara suger ut å förstör dom borde skjutas."


Hmm. Jag skulle vilja veta vad "göra nytta" är. Skriftligt sett gör inte den här killen något bra. Sorgligt hur vissa människor tänker.

"Nice det är en härlig stad ;) Själv är man Gävle bo ,norrlänning;) hela min släckt är germaner så det är skönt att vara helt arisk :D"


Gävle bo mellanslag komma norrlänning smiley. OMG, som min gammelfarfar brukade säga. Hela hans släckt (suck...) är germaner och det betyder att han är arisk. Jag som trodde att typ perser och kurder var det som fanns kvar av arierna. Tji fick jag.

"svergie <3<3<3<3"

Gulligt.

"haha snacka inte massor med skit det är ni som kommer med hela erat umgänge familj om det är ngt vi svenskar m.m hyfsat folk kör man mot man din patetiska mörkhyade jävel."

Alla som brukar se nazister gå runt i gäng och hålla om varandra, räck upp en hand! Oj, alla läsare räckte upp händerna.

"ÄLSKA SVERIGE !! De är fan snart mer blattar än svenskar ju.."

Man kan undra vart han bor. Irak?

"äckliga turk älskare! stick till afghanistan o bo med dom i stället!"

En turk älskare borde förslagsvis sticka till Turkiet.

"Gud skapade oss svenskar vackrare och intelligentare än andra "människor". Invandrare förstör bara vårt vackra fosterland, med kriminalitet, snylteri och våldtäckter."


En både vacker och intelligent svensk. Visste ni förresten att
"kriminalitet, snylteri och våldtäckter" var obefintligt i
Sverige tills den första muslimen kom hit?


"Hittills har Sverige varit för mjuka med de allvarliga brott som JUDAR, NEGRER och ARABER begår mot vårt vackra Svea. Jag och mina polare röstar självfallet på SD, det enda alternativet. Vi ska ställa MONA MUSLIM och de andra SVENSKFIENTLIGA politikerna mot en vägg, och arkebuseras. INVANDRARNA ska också få sitt straff. Vi ska bygga speciella läger där dom får ARBETA för en gångs skull, och lyder dom inte så får dom äta DIREKT ur våra svenska RÖVHÅL."

Haha, judar?! Finns det ens judar i Sverige? Kolla dessutom in det roliga syftningsfelet i arkebuseringsmeningen. Ett gott skratt är garanterat. Hmm, att skriva vissa ord i caps, har jag inte skrivit om det fenomenet tidigare? Ja, just det, jag kom fram till att man framstod som ett CP. Jag gillar avslutningen. Invandrarna kan ju äta rasisternas rövhål medan rasisterna suger svenska kukar. Jag skulle lätt betala en månatlig avgift för att kunna se på sådan pornografi.

"Detta måste stoppas, vi måste ta tillbaka allt som blivit stulet. Våra svenska tjejer m.m Hell Seger ! 14/88"


Har invandrarna en liten dungeon där de förvarar alla stulna tjejer? Är det därför det ibland är så få tjejer på krogen?

"jag är 19 jag vill uppnå ett svensk tryckt samhälle . Jag vill ej att mina kommande barn ska växa upp i något rosengårds ghetto . Det som driver mig är att jag vill förändra min framtid och mina kommande barns framtid . Vill att dom ska ha en rättvis framtid."

Svensk tryckt samhälle? Svensktryckt samhälle? Ett samhälle tryckt i Sverige? Jag fattar inte.

"älska Sverige inse o agera! för en vit demokrati!"

Vit demokrati? De där helvita drömmarna låter inte så demokratiska.

"sverige tar in för mkt ! skicka ut lite invandrare . och låt dom inte ha slöjja ! dom är i sverige nu för fan . inte doms så kallade land får vi inte göra hur vi vill . skicka iväg dom direkt . och sluta ta in . lösningen p+å detta e SD !!!!!"

Usch för slöjja! Ut med det huvudbonadsbärande packet!

"Fan det har du rätt i---snart tar jag geväret i min hand och ska göra vad jag kan för att rädda nationen jag älskar...Med andra ord skjuta alla svart huvven...=)"

Haha. Gulligt.

"Sverige behöver en kristallnatt precis som i Tyskland 1938 så vi kan bli av med kamelknullarna."

Varför skulle en attack mot judar skrämma iväg kamelknullarna?

"Bevara Sverige Svenskt!
/skrivern av den yngre generaskonen!"


Väldigt ung generaskon. Han skriver ju på 1'ÅRS NIVÅ.

"Kommunismer! näe fy fan! blattar äne värre! BSS! Bevara Sverige Svenskt!"

En kommunism, flera kommunismer. Jag trodde att BSS stod för Backstreet Boys.

Om man var tvungen att klara ett språktest för att få rösta så skulle SD seriöst få en röst. Det skulle vara en sympatiröst från mig.Djurens varmrätt

Över hundra barn placeras varje år i familjehem i Göteborg.Men bristen på fosterfamiljer är konstant.
Organisationen Djurens Rätt kommer därför under Kulturkalaset att upplysa om sin verksamhet.

 

– Syftet är att få kontakt med samt informera lokala barnhem om vår verksamhet, säger Magdalena Mengele, rikskansler på Djurens Rätt i Göteborg.
För närvarande finns det cirka niohundra oönskade barn mellan 0 och 20 år i Göteborg.
– Det är självklart ingen som vill ha dessa barn. De låter jättemycket och luktar ganska illa. Det är i dagsläget stor brist på djurmat i Göteborg med omnejd, så vi tänkte att det var lika bra att slå två flugor med en smäll. Vi har fått klartecken från kommunen och vi har redan påbörjat insamlingen av de oönskade barnen. Om vi följer matningsschemat så kommer barnen räcka fram till maj 2011. Niohundra ungar räcker längre än vad man tror. De flesta djuren är ju inte speciellt kräsna, säger Magdalena Mengele och ler självbelåtet.

 

 

 

Majoriteten tonåringar

De flesta utav de oönskade barnen har ofta tuffa bakgrunder präglade av missbruk, sjukdom eller sociala problem. Majoriteten av barnen är tonåringar. Ofta har de kommit i konflikt med sina föräldrar.
– Det här kommer bli skitbra. Ingen vill ju ha barnen och djuren behöver mat. Jag har själv både katt och hund där hemma, så jag är också ett offer. Jag vet inte vad jag skulle ta mig till om mina små älsklingar skulle svälta ihjäl. Då skulle jag säkert bli tvungen att raka fittan och fixa en pojkvän som kan hjälpa mig att fylla luckorna i mitt tomma liv, säger Magdalena Mengele och vänder sin glasblick mot taket som hon sedan stirrar på i en halvtimme.

 

Meg Ahman från Djurens Rätt försöker få ormen Slobodan hungrig

så att han äter upp Thung Phung.

 

Santana Nana matar Göteborgs ökända kloakalligatorer med pojken

Harry Herpes-Simplex.

 

Lejonmamman xXBl00dScr34mXx stretchar lite innan maten. Lilla

Saruman Sörensson vet inte riktigt vad som pågår. Gulligt.

 

Tvättbjörnarna Malin och Stalin tar tacksamt emot när Conny Låhm

kommer med mat vid namn Hector Svarv.

 


RSS 2.0