Det här är en skämtblogg

Men trots att det är en skämtblogg så blir det inga skämt i detta inlägg.

Bilder från Haiti.
http://www.boston.com/bigpicture/2010/01/earthquake_in_haiti.html

Här kan du donera valfri summa från 50 kr och uppåt.
http://www2.redcross.se/newrkweb/webforms.nsf/internetpaypriv?openform

Alla kan hjälpa till med en liten slant. Har du inga pengar alls, visst, skit i det. Men även om du har lite pengar så svider inte en femtiolapp så värst mycket. Skippa pizzan i helgen och donera istället.

Kommentarer
Postat av: Valdemar

Bra initiativ!

2010-01-14 @ 22:00:05
Postat av: Tobbe Borg

Jag såg ett reportage idag på Aftonbladet Mobil. Tydligen så har dom redan slut på mat och vatten. Jag kan förstå att det inte fungerar så bra med elen och att kranarna troligtvis inte har så mycket att komma med heller. Men borde inte affärerna ha lite mer i lager än så?Jag menar, ifall någon stor katastrof hände i STHLM så inte fan hade folk börjat att svälta och törsta ihjäl efter ett dygn.Bra initiativ i alla fall. Och tack för en riktigt jävla rolig blogg.Och hej Pär G.

2010-01-15 @ 00:09:27
URL: http://www.tobiasborg.se/
Postat av: Tobbe Borg

Kollade på bilderna nu. Usch. Ska skänka en slant på direkten.Tack igen för en bra blogg.

2010-01-15 @ 00:13:01
Postat av: Kalle Balik

Valdemar, jag är awesome även när allvaret knackar på.Tobbe Borg, jag tror inte heller att folk hade börjat svälta efter ett dygn i Stockholm, men affärer töms nog rätt fort. I katastroflägen är det nog många som roffar åt sig medan andra blir utan.

Och jag tror att det finns lite mer mat samt fler matbutiker i Sverige. Haiti var ju väldigt fattigt redan innan denna katastrof. Fast det här är bara gissningar. Jag vet egentligen inte ett skit om Haiti.

Kul att du gillar bloggen, sådant känns att alltid bra att höra.

Vem är Pär G? Jag antar att du är Tobias Borg...? Jag är förvirrad.

2010-01-15 @ 13:24:25
URL: http://jattestorapistoler.blogg.se/
Postat av: Henrik Petersson

Du var redan min förebild när det gällde manlighet och awesomeness. Nu beundrar jag Dig dessutom på ett djupare plan.Jag har nu skänkt 50 kr. Lite sent kanske, men det ska ju vara bättre än aldrig.Åh, och hej Per och Tobbe!

2010-01-18 @ 22:14:28
Postat av: bleunt

Tycker man gjort det så mycket enklare och bättre i USA när det kommer till att klargöra Hur man donerar.

2010-01-18 @ 23:14:40
URL: http://bleunt.blogg.se/
Postat av: Tobbe Borg

Det jag inte gillar är ju att man faktiskt inte vet om pengarna man skänker kommer till nytta överhuvudtaget. Var det inte massa snack om det vid katastrofen i Thailand?2010-01-18 @ 23:52:54
URL: http://www.tobiasborg.se/
Postat av: Kalle Balik

Henrik Petersson, att du skriver "Dig" med versal bevisar ju att du ser mig som någon slags gud, och det uppskattas. Det är inte så sent att donera nu. Även innan katastrofen hade man gott kunnat skänka lite pengar till ett utav världens fattigaste länder. Och de kommer nog behöva slantar en tid framöver.Bleunt, jag tyckte att det var ganska enkelt att göra det via Röda Korset. Eller menar du att över huvud taget hitta en organisation att göra sin donation genom?Tobbe Borg, jo, det var en del prat om donationsfuffens i media. Man får hoppas att pengarna kommer till rätt personer. Men Röda Korset känns som en ganska pålitlig organisation.Vem fan är Per/Pär? Om Henrik är Henrik och Tobbe är Tobbe, är Bleunt Per/Pär?

2010-01-19 @ 00:26:35
URL: http://jattestorapistoler.blogg.se/
Postat av: Henrik Petersson

Jag tror, och jag tror att Tobbe tror, att Valdemar är Per. Bleunt är i alla fall inte Per. Och Per stavas med e om det är den Per G. jag tror.Ursäkta om det blev rörigt, men jag vågar inte skriva ut hela namn utifall Per/Pär inte skulle vilja det.

2010-01-19 @ 16:22:30
Postat av: bleunt

Kalle:

Jag är varken Per eller Pär, jag är alltid bara bleunt. :p Och nej, jag tycker man fått ut informationen bättre i USA. Fått ut den bättre i media. Har inte sett något alls innan jag läste ditt inlägg här.

2010-01-22 @ 13:17:50
URL: http://bleunt.blogg.se/
Postat av: Kalle Balik

Det var väl inga svenskar som dog i Haiti? Sverige är ju rätt duktiga på att donera och informera om donation när "våra egna" dör. Hade det varit en massa semestrande svenskar där, som det var i Asien under tsunamin, hade nog donationsinformationen kvävt dig. Sorgligt men sant.

2010-01-23 @ 16:13:49
URL: http://jattestorapistoler.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0