Anagram 5

Jag ska åka bort under midsommarhelgen. Jag ska till Leksand, staden som aldrig sover, Dalarnas Birkenau. Efter midsommar ska jag på Peace & Love, så bloggen kommer ta semester ett tag. Men jag har förberett ett awesome anagram som ni kan roa er med. Meningen består av fyra (4!) olika TV-spel, alla till samma konsol. Ha så kul.
Förresten, jag funderade på en sak. Det har inget med anagrammet att göra. Jag vill bara höra folks åsikter. Om flickor har Twilight, vad har pojkar? Vilken film eller filmserie är den manliga motsvarigheten? Ja ja, ha så kul med anagrammet och drick alldeles för mycket på midsommar. Jag ska inte dricka för mycket. Förra året fick jag sy några stygn i ansiktet. True story.

du i en dum tysk och kuksuck och neger i ica

Kommentarer
Postat av: Hype Dddaaannnhhh

FIGHT CLUB, för att vi killar engagerar oss i viktiga saker såsom hantering av yrkestress via helgnihilism och den slutliga elimineringen av jaget. Tjejer har Twilight för att de nöjer sig med någon form av vandrande bekräftelse med huggtänder.I.e. män är rymdapor, kvinnor är från Venus.

2010-06-24 @ 20:33:26
URL: http://jattestoracohones.blart.se
Postat av: agnes r

Du har många konstiga idéer om tjejer. Eller så känner du bara konstiga tjejer. Twilight appellerar till 14-åringen i mig. En tid då ens jämnåriga killkompisar tyckte att höjden av uppvaktning var att tafsa hårdhänt eller slåss. Klart en brådmogen blodsugare med kristna ideal skulle ha imponerat.Jag kollade Dirty Dancing, det var modernt på mörka medeltiden när jag var ung.

Jag vet inte när boyz börjar uppskatta romantik. Det är ju inget ni uppmuntras till öht. Teori: Kvinnors bästa eskapism är romantik och mäns är porr fast båda gillar vice versa men i skymundan.

2010-06-24 @ 21:41:05
URL: http://vanavoordning.blogspot.com/
Postat av: Bodyguard Petersson

Om jag hade sett asfalten störta mot dig hade jag kastat mig mellan!

2010-06-25 @ 01:14:09
URL: http://fithenke.blogg.se/
Postat av: saga

Jag har aldrig varit en fangirl av någonting.. När jag ser andra tjejer runt omkring mig börjar jag tro att det är något fel på mig. Jag kan inte prata om sex and the city i flera timmar..I stort sett majoriteten av alla killar jag har träffat som har haft en riktig crush på en kändis har antingen varit inne på Natalie Portman eller Kiera Knightly.. Natalie Portman kan jag förstå men Kiera Knightly..? Jag skulle inte bli förvånad om hon drunkade i duschen med sitt underbett.Om sanningen ska fram skulle jag dock lätt välja Keira över Robert Pattinson, underbett eller ej.

2010-06-25 @ 20:03:36
URL: http://prettovarning.blogg.se/
Postat av: Henrik Petersson

Saga, du ser ju ut som en blandning av Keira Knightley och Natale Portman, slog det mig nu.

2010-06-26 @ 00:05:01
URL: http://fithenke.blogg.se/
Postat av: perra

va fan.. 1000 corpses å devils rejects e väl en hel t ok "serie".. kkill kkill kill the poor eller nöö :P

2010-06-26 @ 05:26:56
Postat av: saga

Utan underbettet hoppas jag?Åh, jag älskar the devils rejects, även om jag inte borde.

2010-06-26 @ 12:54:20
URL: http://prettovarning.blogg.se/
Postat av: Wictor

En sammanstrålning av Kiera Knightley och Natalie Portman låter som perfektion.

Så efter Henriks påstående ställer jag mig frågan: Är Saga då perfektion?

2010-06-26 @ 14:02:33
Postat av: saga

Nej, trots att jag är spelnörd kan jag inte lösa det fina anagramet..

2010-06-26 @ 19:04:13
URL: http://prettovarning.blogg.se/
Postat av: Anonym

Får nog lov att säga "Gudfadern", faktiskt.

2010-06-26 @ 23:38:25
Postat av: Siri

Jag håller med Agnes här, Twilight tilltalar 14-åringen. Efter en viss ålder är det mest bara töntiga vampyr-lajvare som fortfarande blir till sig över vassa tänder och blodsugande.Jag väljer lätt Tyler Durden över Edward Cullen. Vilken dag som helst.Anagrammet tänker jag inte ge mig på. Jag spelar bara Super Mario 1 och 3 på Nintendo 8-bitars.

2010-06-27 @ 14:05:20
URL: http://hellsbells.blogg.se/
Postat av: amanda.

Alltså, jag känner mig så efterbliven och ambivalent jämt. Jag gillar allt men ingenting. Inte Twilight, inte något annat speciellt heller. Det FINNS filmer, musik och skådisar m.m. jag gillar, men jag har aldrig några favoriter. Inte ens hemliga nördigheter. Noll karaktär. Jag bara skapar hybris kring mat hela tiden, groteskt ju.

2010-06-28 @ 11:52:59
URL: http://toodrunktodream.tumblr.com
Postat av: amanda.

För övrigt, min lillasyster är på P&L också i veckan. Hon lär vara den rejvigaste av alla besökarna, och hon lär försöka ligga med dig. Akta dig för liten kaxig brud med stor keps. Bjud henne inte på hasch för då börjar hennes kompis som är med gråta. Tro mig.

2010-06-28 @ 11:56:23
URL: http://toodrunktodream.tumblr.com
Postat av: Vilda

Agnes hade ju redan skrivit det som skulle skrivas. Motsvarigheten är porr, givetvis. Tänker också ha en rolig sommar istället för att lösa anagram. Är Tv-spelsinkompetent i alla fall.

2010-06-29 @ 00:34:05
URL: http://vildaart.com
Postat av: Kalle Balik

Dan, kort och gott: Fight Club är förvisso den bästa filmen någonsin, men den är inte killarnas Twilight. Alltså är ditt svar fel. Gå och sätt dig igen. Tack för att du spelade.Agnes: Jag har inga konstiga idéer om tjejer. Allt jag skriver är sanning. Om en tjej inte gillar Twilight så är hon inte en tjej. Då är hon en könlös humanoid med ett kvinnligt kön.

Jag gillar förövrigt inte porr. Visst har jag tittat på porr och runkat till porr, men jag gillar inte porr. Men jag älskar våld. Jag gillar inte romantik heller. I alla fall inte den bilden av romantik som kvinnor bär runt i sina små kvinnohuvuden. Många kvinnor använder romantik som en ursäkt för att bli uppassade av killar. Varför ska jag hålla upp alla dörrar och köpa blommor? Kvinnor har egna armar och pengar - öppna era egna dörrar och köp era egna blommor. Eller, öppna dörrar åt män och köp blommor till män.

Det är lustigt att kvinnor ofta gnäller på det dåliga med att vara kvinna och det ska vara jämlikhet dit och feminism dit, men alla fördelar med att vara kvinna, dvs allt som män måste göra för att få knulla, sådant är det minsann inget fel på. Jämlikhet ska tydligen bara gå åt ena hållet.

OBS! Allt jag skrev nu är skitsnack. Jag vet egentligen inget alls om romantik eller relationer. Jag grundar alla mina åsikter på dåliga kärleksfilmer.Kevin Costner Petersson: Tack! Du är en hjälte. Men, midsommarhelgen är över och det blev inga sjukhusbesök. En lyckad midsommar, så att säga.Saga: Vadå "aldrig varit en fangirl av någonting"? Jag tror att du älskar den här bloggen på samma sätt som andra flickor älskar Twilight.

Natalie Portman är the shit. Hon är snygg i rakat hår. Få tjejer lyckas med det.Perra: Det var ju en ganska bra tanke. Jag tror att du är något på spåren. Min teori lutar i alla fall åt skäckfilmshållet. Det ska vara våld.Wictor: Det sitter nog i betraktarens öga. Men vi kan alla enas om att hon är tiggedytight.Anonym: Gudfadern är för bra. Grejen med Twilight är att det är väldigt mediokra filmer. Det måste finnas något dummare.Siri: Fast det stämmer ju inte. Flickor, tjejer, kvinnor, tanter - det spelar ingen roll. De flesta som har fittor gillar Twilight. Visst är det många yngre tjejer som gillar skiten, men det finns många mellan 20 och 30 som också gör det. Eller så har Agnes rätt om kvinnorna i mitt liv.Amanda: Så du menar att du inte har en enda favoritfilm? Favoritskiva? Favoritlåt? Favoritserie? Favoritspel?

Din syster låter fett cool. Jag gillar alla som försöker ligga med mig. Hälsa henne att kolla efter en kille med awesome blogg och stor kuk. Jag ser ut som Tyler Durden, fast med lite snyggare mage och ibland en grön mössa på huvudet.Vilda: Men Agnes har ju fel. Det betyder att du också har fel. Jag känner ingen kille som blir helt galen av en porrtrailer, köar för att se en medioker porrfilm, eller ens betalar för porr.

2010-06-29 @ 00:40:38
URL: http://jattestoraromantiker.blogg.se/
Postat av: Anonym

Om gudfadern helt enkelt är för bra är det nog kört, faktiskt. Möjligen kan man räkna med LoTR-trilogin eller de tre senaste Star Wars-rullarna, knappast bra att de var värda att köa till egentligen.Tittar man till musik svimmar inte grabbar på konserter heller. Och skriker gör vi bevisligen bara om vi kommer in i ett rum fyllt med Heineken.En vidare fråga kanske borde ställas, vad för fånigt och/eller dumt är grappar lika våldsamt defensiva över, t.ex.?

2010-06-29 @ 15:57:00
Postat av: Kalle Balik

LoTR! Det är ju killarnas Twilight! Du löste gåtan.Jag skriker ibland när läskiga insekter kommer för nära. Men det är nog min feminina sida som skriker.Jag vet faktiskt inte vad män är defensiva över. Jag är inte så manlig. Motorer? Whiskey? Sina kvinnor? Kvinnor är ju faktiskt mäns ägodelar.

2010-06-29 @ 18:44:39
URL: http://jattestorapistoler.blogg.se/
Postat av: Siri

Men det handlar inte om den fysiska åldern. Man kan ha levt i 35 år och fortfarande vara 14 år mentalt.

2010-06-29 @ 18:45:28
URL: http://hellsbells.blogg.se/
Postat av: amanda.

jo jag har favoriter men ångrar ju mig jämt. inte spel dock, hatar typ alla sorters spel. vet inte varför men det gör jag. är mer sportfånen. måste röra på mig.

2010-07-01 @ 14:33:28
URL: http://toodrunktodream.tumblr.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0