Arbetsförmedlingen

Jag var på Arbetsförmedlingen i dag. Jag har inget roligt att skriva om, så jag tänker skriva om att jag var på Arbetsförmedlingen. Jag gick dit i duggregn. Jag hatar duggregn. Jag hatar mittemellanväder. Antingen vill jag ha skinande sol och blå himmel eller spöregn och Mordor-moln.
När jag kom till Arbetsförmedlingen såg jag direkt att det var en jävla bögdag jag hade valt. Hur tänkte jag? Jag gick dit efter 12 på en fredag. Alla vet att efter 12 på fredagar har Arbetsförmedlingen mongomöten med alla lata slackers som skjuter upp allt till sista minuten (mig själv inkluderad).
Jag fick vänta i 40 minuter för att göra en sak som tog 3 minuter, och enda anledningen till att jag var tvungen att gå dit och ta en nummerlapp och vänta med pöbeln var för att min arbetsförmedlare var sjuk när vi skulle ha ett möte. Därför borde vi ha robotar som arbetsförmedlare, istället för svaga människor. Det skulle inte bara låta mig slippa väntetiden tillsammans med de lokala avskummen, det skulle dessutom vara awesome.Inte tillräckligt awesome? Kolla på nästa bild.På Arbetsförmedlingen, mitt i pöbelhopen, satt det en ganska snygg tjej. Hon läste dessutom en bok. "Vilket kap", sa jag tyst för mig själv. "Synd att alla tjejer är lika efterblivna, oavsett hur smarta de är." Och det skulle inte förvåna mig om hon läste någon modeblogg i bokform.
Men, vet ni hur snabbt hon blev osnygg? Lika snabbt som ni kommer när ni onanerar och tänker på mig. Hon var snorig. Väldigt snorig. Det är inget fel med att vara snorig. Jag är ofta snorig, nästan dagligen. Men jag snyter mig i alla fall. Speciellt om jag ska vistas bland folk. Hon satt där och drog in snorflod efter snorflod, och ibland hörde man till och med hur hon svalde det. Då ville jag kräkas på hennes könsorgan.


Här tänkte jag ha en snorbild, men jag fick kväljningar
när jag försökte hitta en. Snor är seriöst det äckligaste
som finns. Det var väl personligt och bloggigt skrivet
av mig?


Bredvid tjejen satt en kille som var precis lika snorig, och precis lika oförmögen till att snyta sig. Han satt där när jag kom, och han satt där när jag gick, 43 minuter senare. Jag undrar om han ens skulle göra något på Arbetsförmedlingen eller om han bara satt där för att göra mig irriterad och illamående. Det skulle aldrig ha hänt om min arbetsförmedlare varit en robot. Om 35 år ska jag skicka en T-1000 tillbaka i tiden. Den ska rycka av folks pungar, alternativt pattar, om de snorar i min närhet. Nej, den ska bita av pungar och sparka av pattar. Så jävla awesome.
Jag ville säga något till killen. Typ, be honom gå och snyta sig, men det kändes lite larvigt. Om man nu ändå ska ta luft i lungorna och säga något kan man lika gärna säga något elakt. Jag är ju svensk, så jag sa inget alls. Men jag funderade på vad jag borde ha sagt när jag gick därifrån med näven i fickan och gråten i halsen. Jag borde ha sagt "Inte konstigt att du inte kan få något jobb när du inte ens kan snyta dig, din jävla hora."
Jag borde ha sagt det till honom. Och jag borde ha sagt det till tjejen också, men man får inte kalla tjejer för horor eftersom de är horor och de kan ta illa upp av att bli kallade för horor, trots att de redan vet att de är horor.


När jag googlade "hora" kom det fram en bild på en israelisk
dansgrupp.


Nu kanske ni undrar varför jag inte har något jobb. Jag som är så awesome och bäst. Jag vet faktiskt inte. Det kan bero på att jag är för bra. Folk blir helt enkelt rädda för mig. De känner sig hotade av min awesomenessbepansrade aura. Jag är genomsyrad av perfektion.
Eller så beror det på att jag inte kan något som kan hjälpa mig ute i arbetslivet. Jag vet inte hur en kassaapparat fungerar och jag vet inte hur man städar (bara kvinnor vet hur man städar, och kvinnor vet ju som bekant ingenting. Alltså vet ingen hur man städar. Förutom städare, dessa mytomspunna varelser som efter mörkrets inbrott drar fram över staden och gör allt skinande rent.)
Nu tänkte jag lista saker som jag har eller kan, saker som absolut inte kan hjälpa mig att få ett arbete.
Jag har en level 105 outlaw i Maplestory Europe.
Jag kan skjuta folk i huvudet i Battlefield 2 och Team Fortress 2.
Jag har klarat sju Final Fantasy-spel (och jag var i slutet på femman när min save försvann.)
Jag kan göra några coola skateboardtrick, till exempel nollie 5-0 shove-it off.
Jag kan skriva bra hiphoptexter med multirim.
Jag sträckläste Brott och Straff. Inte "sträckläsa" som i att läsa den litegranna utspritt över en dag, utan sträckläsa som i att bara ta pauser för att gå på toa och fixa något att äta.
Jag svettas när jag äter stark mat. Det behöver egentligen inte vara speciellt stark mat. Ibland räcker det med peppar eller saltlakrits för att jag ska börja svettas i ansiktet.
Jag har gjort ganska många Mega Man-bossar med pärlor.
Jag är alldaglig. Det är inget speciellt med mig. Jag sticker inte ut.


Konsten att sticka ut.

Det var en dvärg på Arbetsförmedlingen. Jag tycker att dvärgar är roliga, men det är lite jobbigt att jag tycker det eftersom man inte får skratta och peka. Varför var han på Arbetsförmedlingen? Jo, för att han ville jobba halvtid. Haha. Eller, han kanske ville ha ett jobb med halv lön istället för riktig människolön. Haha! Eller så var han bara ute efter en kortvarig anställning. HAHA!

Kommentarer
Postat av: saga

Jag skulle kunna skriva en blogg som bara handlar om Arbetsförmedlingen.. Vidrigaste platsen.Har du också det så på din arbetsförmedling att man måste be om lov och förklara sig om man vill ha en kölapp?

2010-06-18 @ 18:51:37
URL: http://prettovarning.blogg.se/
Postat av: Kalle Balik

Ja, det måste man. Man kommer dit och så säger kvinnan (det är alltid en kvinna) "Vad ska du göra här, din äckliga fitta?", och då måste man svara rätt för att få en nummerlapp. Rätt svar är att man ska skriva in sig. Och sen måste man offra lite blod från ett odöpt barn för att få lappen.

2010-06-18 @ 19:12:26
URL: http://jattestorapistoler.blogg.se/
Postat av: Henrik Petersson

Varför är det aldrig någonsin en arbetsförmedlare som föreslår att man ska bli arbetsförmedlare?

2010-06-18 @ 23:06:28
URL: http://fithenke.blogg.se/
Postat av: bleunt

FFV är ändå det sämsta i huvudserien. Iaf till SNES.

2010-06-19 @ 00:49:05
URL: http://bleunt.blogg.se/
Postat av: Kalle Balik

Henrik: På ett möte för längesedan sa jag till min dåvarande arbetsförmedlare att jag kanske borde bli arbetsförmedlare. Jag tyckte att det verkade vara ett soft jobb. Sen bytte hon samtalsämne. Jag tror att arbetsförmedlarna är en sluten grupp, och vem som helst kan inte komma in i gruppen. De är som arbetslivets svar på Frimurarna eller vad de nu heter.Bleunt: Huvudsaken är att jag har klarat VI, VII och X. De andra var väl bra, men inte lika bra som de tre jag nyss nämnde. De tre är sexiga. Och IX också, förstås. Det är också fett bra, men det får inte plats på min topp tre-lista.

2010-06-19 @ 00:59:03
URL: http://jattestorapistoler.blogg.se/
Postat av: Siri

Jag tycker allt att du verkar lite bitter. Det kan inte vara nyttigt.

2010-06-19 @ 01:44:24
URL: http://hellsbells.blogg.se/
Postat av: Kalle Balik

Äsch, det är inte så farligt. Jag har bara svårt för snor. Och kvinnor. Och Arbetsförmedlingen. Och allt.

2010-06-19 @ 11:49:54
URL: http://jattestorapistoler.blogg.se/
Postat av: Henrik Petersson

Jag har en jämngammal kompis som är arbetsförmedlare, han är lärarutbildad i grunden.Åh, och dvärgen kanske var ute efter ett låg-avlönat jobb. Haha.

2010-06-19 @ 12:01:55
URL: http://fithenke.blogg.se/
Postat av: saga

Min pappas föredetta chef bestämde sig en dag för att bli jobbcoach.. Han får 20 000kr för varje person han tar sig an. Innan han blev jobbcoach körde han Scanbilen.. Man kanske borde bli jobbcoach?

2010-06-19 @ 12:18:54
URL: http://prettovarning.blogg.se/
Postat av: max

hahah dvärgen!

jättebäst inlägg. men dvärgen var det som fick bägaren att rinna över, jag kunde inte hålla mig för skratt! må viktoria och daniel (varför tänker jag jämt att han heter david?) ha ett bra liv

2010-06-19 @ 15:11:09
Postat av: Kalle Balik

Henrik: Flummigt att välja arbetslösa losers framför barn eller ungdomar. Jag skulle välj barn, för barn är väldigt lätta att lura. Och slå.

Jag har förövrigt gått på lärarprogrammet. Ett tag. Det betyder att jag är 1/4 arbetsförmedlare.

Bra skämt, men jag blir mest besviken på mig själv för att jag inte kom på det :(Saga: Det är mer pengar än horor får. Riktigt lyxiga horor får säkert 10 000 kronor för varje person de tar sig an, men det verkar som att jobbcoach är jobbet som gäller. Jag kan vara din jobbcoach om du vill. Och så kan du vara min.Max: Du tänker att han heter David eftersom mitt riktiga namn är David, och jag är lite utav en prins. Eller en kung. Eller en dödsdjävul.

Kul att du gillade inlägget. Jag gillade det också, trots att det var ett spontant inlägg som egentligen bara skulle vara några rader om min dag på Arbetsförmedlingen.

2010-06-19 @ 18:06:24
URL: http://jattestorapistoler.blogg.se/
Postat av: Khosro

Victorias efterrätt inatt: Prinskorv!

2010-06-19 @ 20:06:42
Postat av: skratt

du e för jävla rolig

2010-06-19 @ 21:38:46
Postat av: Henrik Petersson

"Bra skämt, men jag blir mest besviken på mig själv för att jag inte kom på det :("Det är min standardreaktion till ett bra skämt. Därför tittar jag inte så ofta på komedier, eftersom de ovillkorligen gör mig besviken.

2010-06-19 @ 22:04:03
URL: http://fithenke.blogg.se/
Postat av: Wictor

Arbetsförnedringen är inget annat än en samling av sadistiska människor som skrattar, ömsom visar noll empati.

Man kommer in och säger att man inte har något jobb: De lägger huvudet på sned och undrar varför.

Man ber om råd för hur man ska få ett jobb: De säger åt en att göra något.Genom arbetsförmedlingen sökte jag 40 jobb. Genom mitt privata sökande (kontakter, med mera) sökte jag fem jobb. Såklart fick jag ett jobb av de fem jag sökte privat, inte med hjälp av Arbetsförnedringens värdelösa Plastbanken.

2010-06-20 @ 12:22:25
Postat av: Henrik Petersson

Som vanligt måste jag tycka annorlunda än alla andra. Jag tycker faktiskt att arbetsförmedlingen är ganska bra. Har fått åtminstone två jobb därifrån. Fick inte behålla något av dem längre än en månad, men ändå.

2010-06-20 @ 15:45:30
URL: http://fithenke.blogg.se/
Postat av: Kronprinsessan Victoria

Skön blogg. ler

2010-06-20 @ 15:49:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0