Arbetslösheten är över

Arbetslösheten är över. I går blev den sista arbetslösa svensken anställd. Sverige har nu 0% arbetslöshet, och det är tack vare Sveriges nyaste arbetarparti, Moderaterna.

Tah Tareh, 28, från Oxelösund blev i går morse anställd på Ica Supermarket.
- Det känns underbart. Jag är ganska dålig på det mesta, så jag blev förvånad när de sa att jag fick jobbet.
Tah blev tipsad om tjänsten via Arbetsfömedlingen. Tahs arbetsförmedlare Satan Andersson, även känd från lågbudgetpornografiska filmer från Estland, sa i går till pressen att tjänsten passade perfekt för Tah då han var den enda arbetslösa personen i Sverige och Ica var det enda stället som hade en tjänst ledig.
- Tah är väldigt dålig. Inte bara på att arbeta, utan även på andra saker. Han är dålig på att leva. Men det är kul för honom. Verkligen. Jättekul.
Det nya arbetarpartiet har inte bara tagit bort all arbetslöshet och gjort det lite lättare för de tidigare förtryckta rika, vita männen - de har även motiverat sjuka människor till att arbeta, vare sig de orkar eller inte. Elsa Pölsa från Leksand har sedan 3 år tillbaka haft en hjärntumör. Hon kände sig inte alls manad till att arbeta, men de lokala högerarbetarpartimedlemmarna sa att hon nog skulle orka, trots att hon var kvinna. I början av juni fick hon arbete som lastbilschaufför.
- Det är spännande att arbeta. Jag har alltid gillat utmaningar och det blir lite klurigt att se vägen när man har en tumör som täcker båda ögonen. Ibland har jag även lite svårt att andas, men det är inget att gnälla över. Sånt händer ju. Jag har ju trots allt en tumör som är större än min överkropp.
Sjuka människor arbetar nu hårt, och även döende människor har satts i arbete. Det nya arbetarpartiet menar att människor gärna arbetar fram till sista andetaget. Och när de lämnar jordelivet kan man alltid fylla tjänsten med ett barn. Barn jobbar hårt, ställer inga frågor, och de vet inte hur man löneförhandlar.
Det stora problemet i Sverige är nu den nya vågen av arbetslöshet. Den sekunden Sverige fick 0% arbetslöshet blev alla arbetsförmedlare arbetslösa. Det är även många jobbcoacher som blivit av med sina nu onödiga arbeten. En stor del av Försäkringskassans och Socialförvaltningens anställda spenderade i går sin sista dag på jobbet.
Den moderata lösningen är helt enkelt att avrätta dessa människor, alternativt ge dem cancer och tvinga ut dem på onödiga jobb som egentligen inte behöver göras.Kommentarer
Postat av: Martin M

Ojojoj vilket underbart inlägg! Verkligen superbra skrivet, allt stämmer helt & hållet. :)

2010-06-29 @ 17:35:35
URL: http://www.metrobloggen.se/eviglycka
Postat av: Efraim Barkbit

Underbart klockrent som vanligt

Sveriges bästa blogg

2010-06-30 @ 00:28:31
Postat av: Wictor

Hur fan kan allt stämma i detta inlägg? Inget stämmer ju. Förutom att asiatens barn hatar henne, vem hatar inte invandrare?

Dessutom tror jag att arbetslösheten i Sverige kan ligga på 0 procent. Men för svenskarna ligger arbetslösheten på 95 %. Invandrarna tar våra jobb från oss svenskar.

2010-06-30 @ 14:21:21
Postat av: Q eller nå

"Invandrarna tar våra jobb från oss svenskar" se till att vara bättre än invandrarna så ska du nog se att du får jobb:-) fast det kanske inte är så bra, då blir ju invandrarna såna där hemska invandrare som lever på bidrag:sne bästa är nog att utvisa ALLA som inte har jobb (oberoende av vart dom är född eller vad dom har för hudfärg) och sen för att försäkra oss om att en bra framtid inför vi typ "körkort" på att skaffa barn samt inför ättestupa.sen är det bara att återta norge och finland (och även ta danmark och den lilla knörten av ryssland som ser ut att tillhöra oss)3:e riket 1.3 FTW:-D

2010-07-01 @ 15:26:23
Postat av: Henrik Petersson

Grattis på namnsdagen!

2010-07-01 @ 19:49:52
URL: http://fithenke.blogg.se/
Postat av: Kalle Balik

Namnsdag? Hur kan du veta att jag heter Mirjam?

2010-07-05 @ 15:39:13
URL: http://jattestorapistoler.blogg.se/
Postat av: Kecke

haha

@Wictor "Dessutom tror jag att arbetslösheten i Sverige kan ligga på 0 procent": Antar att du är ironisk eller vill ha den här kommentaren...men Moderaterna VILL inte ha en arbetslöshet på 0% - det vore riktigt dåligt enligt dom. Den ska ligga på minst 5% för att hålla nere löner samt förtrycka de svagare i samhället.

2010-07-06 @ 09:29:51
URL: http://bakomspegeln.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0