Sveriges framtid


Tryck på play och läs. Läs om hemskheterna framtiden bär i sitt sköte.


Året är 2030. Det är nu 20 år sedan riksdagsvalet då Sverigedemokraterna fick under 4%. Det är nu 20 år sedan Sverige gick under. Det är 20 år sedan...Kommunistmedia skönmålade alla andra partier, men det svenska hoppet fick kämpa i motvind. Elaka saker sades, folk blev ledsna, och vi kände oss svikna. Inte bara svikna av Sverige och det svenska folket - demokratin svek oss.
I dag är svensken minoritet. Rassvensken, som en gång i tiden var en stolt viking, är i dag en utlänning i sitt eget hemland. Vi tvingas att leva på låga löner eller bidrag, och ibland måste vi stjäla för att överleva. Men oavsett vad vi gör så klagar muslimerna på oss. De blir aldrig nöjda. Det spelar ingen roll vad vi gör. De har redan bestämt sig för att hata oss - på grund av hur vi ser ut.
Vi tar jobben som de inte vill ha, men de klagar ändå på att vi tar deras jobb.


Den svenska militären finns fortfarande, men den är förändrad.

I Sveriges nya huvudstad, Rosengård centrum, sitter Rashid al Kalif Mehmedoud Jalla och hans parti Jihaddemokraterna och styr och ställer. Det blev en enkel vinst för Jihaddemokraterna år 2014 eftersom Socialdemokraterna vann 2010 och då släppte in alla muslimer. (Alla muslimer i hela världen flyttade till Sverige.)


Jihaddemokraterna fick 99% av rösterna. Den sista procenten bestod
av svenskar, svenskar som numera är antingen lågavlönade eller
avrättade.


Skolan har genomgått stora förändringar. Svenskan har bytts ut mot valfritt Mellanösternspråk, och engelska är numera en grundkurs i antiamerikansk propaganda. Fläskkött är självfallet förbjudet i hela Sverige och serveras således inte i skolbespisningen. Istället kan man avnjuta halalad kossa eller handgranatssallad. Idrotten består enbart av prickskytte. Med Kalashnikovs.


Lilla Abdul Baseer ska snart ta studenten. Hans mamma hjälper
honom med den traditionella studentuniformen.


Mycket har förändrats. De flesta byggnaderna i Sverige har byggts om och blivit moskéer. Rosenbad och Globen var de två första byggnaderna som föll offer för moskébyggandet.
Jihaddemokraterna tyckte att sport var lite för modernt, så de byggde om alla idrottsanläggningar till steningscenter. På ditt lokala steningscenter kan du stena kvinnor, kristna och bögar. Under muharram och ramadan brukar vissa steningsorganisationer anordna kändissteningar. Kända bögar, exempelvis Jonas Gardell, Göran Hägglund och Carola, tycker enligt Jihaddemokraterna att de förtjänar att bli stenade.


Utanför Ica Maxi i Borås.

All musik är förbjuden, förutom sådan där musk som iranier brukar lyssna på i sina bilar. SVT1 och SVT2 är de enda TV-kanalerna som finns kvar, och de är, paradoxalt nog, ännu sämre, trots att de innan den muslimska invasionen redan var sämst.


H&M:s klädutbud har begränsats. Lite.


Hemköp säljer bara vapen. Och pilotutbildningar.

Alla vet varför det blev så här. Det beror på de svenskfientliga Sverigehatarna. Islamistälskarna som hatar Sverige och fina, kristna värderingar. De som röstade på fel parti röstade mot demokratin! Demokrati är inte att rösta på ett parti som lovar massa saker, demokrati är att rösta på ett parti som vet sanningen. Sluta hata Sverige, sluta vara feg och våga vara med i kampen!

/ Jimmie Åkesson, ledare för motståndsrörelsen, 2030-06-23Kommentarer
Postat av: Khosro

Du är ett geni!

2010-06-23 @ 08:59:25
Postat av: max

lol'ing in the morn'ing

nu åker ja till thailand, hejrå

2010-06-23 @ 09:00:52
URL: http://bleunt.blogg.se/
Postat av: stina

Hahaha I love it!

2010-06-24 @ 01:37:58
Postat av: Kalle Balik

Khosro aka Captain Obvious: Tack!Max: Lite bögigt att inte bjuda med mig, men ha så kul, trots att du är elak.Stina: Självklart älskar du det. Kan man låta bli?

2010-06-24 @ 02:21:15
URL: http://jattestorapistoler.blogg.se/
Postat av: Anne & Jenni

jag knäller itne på någons svenska rak ut så som du kanske tror nu? Jag gnäller itne på så mkt faktiskt mest typiskt att dom ska göra om ett ord så de ska passa in för att de ska vara lite slampigt? eller du kanske missförstog inlägget? alla kanske inte kan svenska till 100% men de va själva texten vi dissa..

2010-06-24 @ 11:37:57
URL: http://twiceas.blogg.se/
Postat av: Kalle Balik

Du måste skämta. Annars dör jag lite inombords. Ingen är så där dum. Om vi diskuterar din dåliga svenska kan du inte försvara dig med att stava så där dåligt. Det händer inte. Wow. Too much fun.

2010-06-24 @ 11:46:16
URL: http://jattestorapistoler.blogg.se/
Postat av: emelie

så jävla genialiskt så jag inte vet var jag ska ta vägen! Tycker du borde mejla det här till någon av de äckliga smygrassister till politiker från sverigedemokraterna. Och Anne och Jenni, what the fuck? Pinsamt, säger jag bara, pinsamt!

2010-06-24 @ 14:56:39
URL: http://emelievicktoria.blogg.se/
Postat av: Wictor

Anne och Jennis kommentar måste vara det roligaste som någonsin skrivits på den här bloggen. Förlåt, Kalle.

2010-06-24 @ 17:23:43
Postat av: Kalle Balik

Emelie: Du kan maila det. Jag är en lat pundare. Jag har varken ork eller lust att göra saker.Wictor: Jag förlåter dig. Jag håller till och med med dig. Så där rolig kan inte ens jag vara när jag försöker.

2010-06-24 @ 17:30:16
URL: http://jattestorapistoler.blogg.se/
Postat av: Hype Dz

"Du måste skämta. Annars dör jag lite inombords. Ingen är så där dum. Om vi diskuterar din dåliga svenska kan du inte försvara dig med att stava så där dåligt. Det händer inte. Wow. Too much fun."Så jävla kul med alla hårda punkter, om man läser det högt låter det som Stewie.

2010-06-24 @ 20:39:36
URL: http://jattestoracohones.blart.se
Postat av: Carin

Fantastiskt roligt. Jag satt och skrattade och läste högt för familjen ut inlägget.

2010-06-24 @ 23:47:46
URL: http://cmajalisa.wordpress.com/
Postat av: Kalle Balik

Hypester Dilba Dawg: Tack! Du vet hur man gör en kvinna våt.Carin: Tack! Jag tror att världen skulle vara en bättre plats om alla läste den här bloggen. Och läste den högt.

2010-06-28 @ 23:51:50
URL: http://jattestorapistoler.blogg.se/
Postat av: Marko

Helvete vilken jävla galning du är alltså...

2010-08-17 @ 22:41:04
URL: http://jokerm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0