Zara är tjock och fick inget jobb

För det första är det jävligt larvigt att ens gå på arbetsintervjuer. Vi har ju socialbidrag av en anledning, och det är lika bra att ta del av de pengarna så länge de finns kvar. Det är ju bara några månader kvar tills Alliansen tyvärr vinner valet igen, och sedan förvandlar de Sverige till en fasciststat. Nä, nu överdrev jag. Men äckliga är de, de där alliansisterna.
Zara sökte jobb på ett ställe som jag inte minns namnet på, men det ligger i alla fall i Göteborg. Hon blev helt enkelt nekad jobbet på grund av hennes övervikt. Eller, att hon är "storväxt", som Expressen så fint uttrycker det. Får man inte säga "tjock" längre?
Jag är ganska kort. Inte dvärgkort, men oftast kortast i sällskapet. Men jag vill inte att man säger kort. Jag tycker att man ska säga vertikalt utmanad. Eller så kan man säga att jag är perfekt och att alla normallånga människor egentligen är onormala längdmonster.
Jag har ju självfallet inte valt att vara kort. Om jag fick välja utseende skulle jag se ut som någon sorts blandning av dessa:

Men, har tjockisar valt att vara tjocka? Japp. De kanske inte sa "Nu jävlar ska jag injicera bacon i blodet och bli fet!", men de flesta som är tjocka förtjänar att vara tjocka. De tjockisar som inte förtjänar att vara tjocka hade föräldrar som trodde att Happy Meal inte bara var billigt och leksaksfyllt, det var dessutom nyttigt!
Jag kan förstå att man inte vill anställa tjockisar, speciellt när det gäller restaurangyrket. Har ni märkt att tjockisar svettas mer än oss riktiga människor? Skulle du vilja ha tjockissvett i din brunsås? Jag skulle inte vilja anställa en tjockis om det var jag som var arbetsgivaren. Men jag är ju faktiskt uppfostrad till att inte prata med tjockisar, för då tror de att det är okej att vara tjock.


Inte tjock, bara "matglad".

Men, jag skulle inte neka Zara jobbet bara för att hon råkar vara storväxt, stackarn. Jag skulle neka henne på grund av Zara. Lämna MSN-namnen hemma när ni går på arbetsintervjuer. Jag vet inte om hon bara kallar sig själv Zara med Z, eller om hon faktiskt är döpt till det. Det värsta vore om hennes föräldrar döpt henne till det.
Fatta vad besviken man skulle bli som förälder. Man hade förväntat sig en smal dotter som heter Sara (egentligen en son som heter Leonidas Durden, för killar är såååå mycket coolare än tjejer) och så får man en storväxt dotter som heter Zara. Som dessutom inte kan få jobb.


Till vänster står Zara. Till höger står den inte äckliga personen
som fick jobbet.

Kommentarer
Postat av: bleunt

Jag tänkte fälla en kommentar om hennes jävla Z, men så hade du redan gjort det. :( Cockblocked!

2010-06-04 @ 17:54:52
URL: http://bleunt.blogg.se/
Postat av: Siri

Man får inte kalla folk tjocka om man inte själv är tjock. Det har jag fått lära mig.

2010-06-04 @ 18:24:35
URL: http://hellsbells.blogg.se/
Postat av: max

e det miley cirus nere till vänster?

2010-06-04 @ 18:36:41
Postat av: Zara Ehlersen

Jag ville inte ha jobbet, så jag bar en fat suit under intervjun.

2010-06-05 @ 01:02:30
Postat av: Kalle Balik

Bleunt: Men du får fälla kommentaren ändå. Z-grejen är så larvig att den förtjänar många kommentarer.Siri: Som att man bara får säga "nigga" om man är en nigga. Jag säger i och för sig nigga väldigt ofta, men det kan bero på att jag inte har några svarta vänner. Jag har inte några tjocka vänner heller. Jag har faktiskt inga vänner alls.Max: Inte en aning. Jag vet inte riktigt vem Miley Cirus är.Zara: Åh, vad jag önskar att den här kommentaren var skriven av den riktiga Zara. Det hade gjort mig lycklig, trots att jag inte har några vänner.

2010-06-05 @ 01:42:22
URL: http://jattestorapistoler.blogg.se/
Postat av: Språkfascist

Om jag inte visste bättre skulle jag tro att du gjort ett fel, ett språkfel till och med. Det handlar om meningen "Hon blev helt enkelt nekad jobbet på grund av hennes övervikt." Den korrekta formen är "Hon blev helt enkelt nekad jobbet på grund av SIN övervikt."

Nu får du förklara hur det kommer sig att du skrev det på det här sättet, för du gör väl aldrig fel?

2010-06-05 @ 11:16:08
Postat av: Kalle Balik

Jag gör faktiskt ganska många misstag. Och vissa inlägg är lite extra felfyllda. Vissa dagar är jag helt enkelt dålig på att skriva. Som bad hair-days, fast med skrivande. Det förvånar mig alltid hur få misstag mina läsare påpekar.

Jag är en jävel på att slarva, blanda ihop ord och att ibland stava fel. Och jag skriver ofta "itne". Man blir så här när man inte har några vänner.

2010-06-05 @ 12:25:43
URL: http://jattestorapistoler.blogg.se/
Postat av: Josef Stalin

heil hitler!

2010-06-05 @ 12:26:19
Postat av: Wictor

Varför är det ingen som påpekat att du har med världen gulligaste kattungen med i inlägget?

2010-06-05 @ 13:40:48
Postat av: Månsson

Sedan ska man ju ta i akt att det finns folk som är överviktiga på grund av regelbunden medicinering med mera också.Fetman är inte alltid vald.

2010-06-05 @ 15:51:02
URL: http://ecstasyofgold.blogg.se/
Postat av: seraph

För ett enormt lol:http://seraph101.wordpress.com/2010/06/05/go-back-to-auschwitz/

2010-06-05 @ 19:11:52
URL: http://www.seraph101.wordpress.com
Postat av: Siri

Månsson: Måste medicineringen vara regelbunden för att orsaka övervikt?

2010-06-06 @ 22:07:31
URL: http://hellsbells.blogg.se/
Postat av: Månsson

Siri; Jag hör sällan talas om de som går upp mycket på penicillin.Svaret på din fråga är dock nej. Beroende på hur långt pinnen ska vara uppkörd i röven.

2010-06-07 @ 12:45:49
URL: http://ecstasyofgold.blogg.se/
Postat av: Henrik Petersson

Det finns andra saker än medicinering och ett överdrivet födointag som kan göra en tjock. Att man har fel på sköldkörteln, t.ex. Dock tvivlar jag på att även de med sämst gener och värst medicinering i världen skulle bli tjocka om de levde på ett äpple och två kycklinglår om dagen.

2010-06-07 @ 18:11:32
URL: http://fithenke.blogg.se/
Postat av: Siri

Va?! Inte ens om man äter penicillinet på regelbundna tider? Hela min värld vändes just upp och ner.Nä, nu är jag bara dum för sakens skull. Jag blir elak när jag är uttråkad. Förlåt. Tyckte bara det var en rolig formulering.

2010-06-07 @ 21:44:24
URL: http://hellsbells.blogg.se/
Postat av: Olle K

Hej gubben.Apropå "vertically challenged", har jag två favoritbenämningar av tjockisar:- lean meat deficient

- height to weight ratio challengedJag minns inte vem som sa det, så låt oss säga att det var jag som kom på det.

2010-06-08 @ 15:37:56
URL: http://nakenbrottaren.blogspot.com
Postat av: Kalle Balik

Wictor: Folk bryr sig inte om söta katter. Folk är fittor.Månsson: Ja, men de är minst lika äckliga. Om inte mer äckliga, då de inte bara är fetton - de är något så paradoxalt som pundarfetton.Olle K: Vilka fina tjockisbenämningar du har kommit på. Den sista var phet med ph.Och Siri var dryg och fick mig att skratta, så kudos till henne.

2010-06-08 @ 23:58:34
URL: http://jattestorapistoler.blogg.se/
Postat av: Tini tut

Ja sedan finns det ju andra anledningar, min kompis är en sk feeder som försöker mata mig hela tiden, han tänder på feta kvinnor.

Undrar om det finns någon stödgrupp för detta.

På tal om katten är det ju vanligt att de också är feta hoppas att de inte bor hos feeders.

Kram från Tini Tuts Casillero del Diablo

2010-06-21 @ 16:02:38
Postat av: Kalle Balik

Jag vet inte om det finns stödgrupper, men det finns knytnävar. Slå din "kompis" och berätta för honom att han är nasty. Det är väl bra att han gillar fetton, då det inte är så många som gör det. Men det finns redan många överviktiga personer, så varför ska man skapa fler? Jag blir ledsen.

2010-06-22 @ 15:41:01
URL: http://jattestorapistoler.blogg.se/
Postat av: MALIN

fan vad ni ska kritisera större mänikskor, blir så jävla lack! ÅÅH, du behöver inte ha ätit dej fet! du kan ha fått ex, en hormonsjukdom och den gör att varje gång du äter något ex. en sallad så går du upp i vikt den är väldigt komplicerad och många lider mycket av den! och fattar ni inte hur mycket ni sårar miniskor där ute som är överviktiga när ni skriver så här! FY FAN VAD DÅLIG STIL! folk lägger ner pengar på att operera sina magsäckar mindre, fettsuga sej, PGA FOLK SOM ER! LÅT DOM OCKSÅ LEVA!!

2010-08-20 @ 23:53:49
Postat av: Kalle Balik

Om det här inlägget fick ett fetto att lägga pengar på att operera magsäcken - yay för mig! Jag har inte bara gjort världen vackrare, jag har dessutom (kanske) räddat ett liv. Så kliv av din höga häst (om den inte redan ligger mosad på marken eftersom att du antagligen är överviktigt, annars skulle du inte ta illa upp) och fokusera mer på rättstavning än att vara överätarnas försvarsadvokat.

Om detta nu är en skämtkommentar, (och jag hoppas verkligen att det är det) bra gjort!Feta människor = miniskor? Lustigaste stavfelet på länge.

2010-08-23 @ 20:03:54
URL: http://jattestorapistoler.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0