En eftersläntrare

Jag fick en försenad bild från en av mina knähundar. "Bättre sent än aldrig" brukar man ju säga. Och det gick denna gång alldeles utmärkt. Det var tur för Darwin (inte riktiga Darwin, utan han som kommenterar ibland och kallar sig Darwin. Riktiga Darwin får inte läsa min blogg, för riktiga Darwin är kristdemokrat) att jag inte är en sträng lärare som underkänner något awesome bara för att det kommer in lite sent. Och så var det ju en bonus att bilden innehöll en Simspons-karaktär. Plus att jag är en sucker för ordvitsar.Kommentarer
Postat av: Darwin

Om jag ska fortsätta på den av trampminor fyllda ordvitsvägen och därmed eventuellt detronisera en förläget rodnande Arne Hegerfors, så har jag en oroande känsla av att figuren här ovan inte gillar Homer-sexuals.

2010-05-21 @ 04:38:39
Postat av: Gnällspik "Rätt-ska-vara-rätt" Petersson

Darwin: Arne hade sannerligen fått avlägsna kronan från sin flint, om det ej varit för det faktum att din Homer-sexual-vits redan förekommit i icke färre än två Simpsonsavsnitt.

2010-05-21 @ 11:54:15
URL: http://fithenke.blogg.se/
Postat av: Darwin

Petersson: Mitt första steg mot att bli en retoriskt rolig rojalitet och jag gör ett, förvisso omedvetet, men ödesdigert övertramp. Den minan sprängde foten av mitt "funny bone". Friskt vågat, hälften (förs)vunnet.

2010-05-21 @ 12:37:08
Postat av: Hård-men-rättvis Petersson

Darwin: Det faktum att din duplicering var omedveten lämnar dig med äran i behåll och ryktet obefläckat. Se saken från den ljusa sidan; du lyckades komma på en ordvits så rolig att Matt Groening själv har dragit den två gånger. Måtte ditt "funny bone" läka snabbt och utan ärr, för det tycks vara framvuxet ur gediget virke.

2010-05-21 @ 21:31:06
URL: http://fithenke.blogg.se/
Postat av: Kalle Balik

Det är det här jag gillar med mina läsare och medföljande kommentarer - det är kvantitet. Vackert skrivet, pojkar.

2010-06-18 @ 16:25:38
URL: http://jattestorapistoler.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0