Hundar är CP

Hundar har än så länge två kända syften. Det första är att fisa äckligare än vegetarianer. Det andra är att äta upp barns ansikten. När ondska och djur kommer på tal brukar jag nämna tre olika djur som alla är onda av naturen; människor, getingar och hundar. Jag vinner självklart alla diskussioner, till och med när jag har fel. Men när det gäller ondska så har jag inte fel. Har ni sett barn? Majoriteten av barn är söta. Det är bara onda hundar som vill bita av ett gulligt ansikte.Många tror att hunden är människans bästa vän, men, skulle verkligen din bästa vän bita av din dotters ansikte?
Min bästa vän är förövrigt en människa, precis som jag. Vi har många gemensamma intressen, och han kan dessutom prata. Jag tror inte att det finns så många hundar som gillar att röka hasch och sedan spela Mashed och freestyla feta rader om våldtäkt.
Vet ni varför vissa idioter tror att hunden är människans bästa vän? Därför att hundar är dumma. De gör konster. De lyder. De behöver hjälp med allting. Och ibland blir de trötta på att göra allt detta och bestämmer sig för att bita av någons ansikte.Och så finns det vissa människor som påstår att deras fradgatuggande hundar är smarta. Varför? För att de gör konster? Ponera att du har två vänner, (riktiga människovänner, inte hundar) och den ena vännen är självständig. Han kan bajsa och kissa utan att du behöver gå ut med honom, han hämtar inte bollar eller pinnar som du kastar och han sitter inte så fort du ber honom att sitta. Men den andra vännen, han gör allt detta, plus mycket mer. Han dregglar. Han juckar på allt och alla. Han låter mycket. Och han biter självfallet av ansikten. Skulle du påstå att han är en smart vän? Vill du ens betrakta honom som en vän?Men nej, det är inte hundarna det är fel på - det är hundägarnas fel. Hundar har absolut inte digivolvat under många tusen år och blivit stora, farliga jägare. Det finns självfallet idioter som under pistolhot tvingar sina hundar att bli ännu farligare, men hundarna var knappast harmlösa från början.
Du kan fråga vilken hundägare som helst om hans hund är farlig och han kommer antagligen säga nej. Du kan ställa frågan medan hunden borrar in sina huggtänder i dina kinder och ändå få samma svar. "Närå, Hitler-Cujo är såååååå snäll!"


Hoppsan.

Den värsta sortens hundägare är dock inte den som lär sin hund att attackera människor. Den värsta sortens hundägare är den som inte plockar upp hundbajs. Jag hatar hundbajs. Folk som inte plockar upp hundbajset borde bli pullade med glassplitter och sedan våldtagna av sina egna hundar. Och sedan avrättar man hundägarna. Och sedan avrättar man hundarna. Eller så gör man en god asiatisk måltid av hunden och tvingar husse eller matte att äta upp sin egen hund. Hundfilé, med lite hundbajssås vid sidan av. Och till efterrätt blir det en skål med sådan där äcklig jävla gul snö som man ser överallt från oktober till mars.Hur snäll är din hund, käre läsare? e den jäte snell? Självklart är den det. Hundar är verkligen inte onda. Det är bara en slump att nynazister ofta går runt med hundar. De hade lika gärna kunnat stå utanför din lokala högstadieskola och heila med en sköldpadda eller en ponny bredvid sig. Den gamla skolans nazister gillade också hundar. De gillade hundar så pass mycket att de faktiskt lärde dem att attackera människor. Inte helt olikt dagens fascistpoliser som gärna bussar en kamphund på dig innan de bryter av din fitta med en fjäderbatong. men dina hundar e inte duma dom e jäte snella juh.Om man nu vill ha en bästa vän som dregglar, är våldsam, behöver hjälp med att kissa och inte kan prata så kan man lika gärna adoptera en unge med downs syndrom. Eller, om nu är ute efter det farliga, varför nöja sig? Varför skaffar inte människor dinosaurier? Jag skulle vilja ha en raptor. Den skulle kunna bita av ett ansikte samtidigt som den ryckte av två andra ansikten med sina klor. Eller så skulle jag skaffa en magisk vithaj som kan flyga och klarar sig jättebra utan vatten.
Eller. Eller! ELLER! Eller, så skaffar man ett djur som inte bara är gulligt och låter ditt ansikte vara ifred, utan även kan överleva utan att du måste gå ut i -25 grader så att snön kan bli lite gulare. Ett djur som inte tar någon skit från människor. Ett djur som kommer till dig när det har bestämt sig för att det vill kela.

Katter > hundar

Kommentarer
Postat av: tamy

käften. bara för att du inte kan bete dig som en normal människa runt hundar och bara har nazistvänner med kamphundar. klart du har fått det intrycket då. jude.

2010-11-23 @ 20:58:20
URL: http://milestogo.blogg.se/
Postat av: tamy

käften. bara för att du inte kan bete dig som en normal människa runt hundar och bara har nazistvänner med kamphundar. klart du har fått det intrycket då. jude.

2010-11-23 @ 20:59:03
URL: http://milestogo.blogg.se/
Postat av: Tobias Borg

män min hund e jätte snel och kommer alldrig att äta nogånns annsitte!du har ju alri haft hunnd, de märker man juh!!

2010-11-23 @ 21:03:15
Postat av: media

om man gillar hundar så säger det mer om dig tamy än allt elakt i världen jag skulle komma på om din tråkiga lilla luderblogg.

2010-11-23 @ 22:55:18
Postat av: tamy

media: dina ord sårar, jag fäller tårar. skär mig i armarna bara för att känna att jag lever.

2010-11-23 @ 23:35:39
URL: http://milestogo.blogg.se/
Postat av: tamy

förresten, att du inte ens vågar skriva ut ditt eget namn säger nog rätt mycket om dig också. blir jätteledsen av anonyma kommentarer verkligen.

2010-11-23 @ 23:36:41
URL: http://milestogo.blogg.se/
Postat av: Kalle Balik

Tamy: Åh, nu trampade jag visst på någons tå. Gjorde det ont? Det roliga med humor är att alla uppskattar det - tills man skojar om något som någon annan bryr sig om. Jag hoppas innerligt att du är allvarlig, för din kommentar här och på Fb gjorde mig jätteglad.

Förresten, hur beter man sig normalt runt hundar? Jag antar att man ska försöka skydda ansiktet, men vad gör man sen?Tobbe: Din hund är nazist. Jag såg att den heilade en gång när vi var på vit makt-konferens i Mora.Media: Exakt vad är en luderblogg? Tacksam för svar.Tamy igen: Nu tror jag verkligen att du är helt allvarlig angående allt. Om inte, kudos till dig.

2010-11-24 @ 00:27:12
URL: http://jattestorapistoler.blogg.se/
Postat av: tamy

klart jag är allvarlig. vem är inte allvarlig på internet? det är jordens seriösaste skapelse tror jag.

2010-11-24 @ 00:34:32
URL: http://milestogo.blogg.se/
Postat av: media

alla bloggar där man skriver om sig själv, sin dag, sitt fikande, bilder på sig själv osv är en luderblog.

2010-11-24 @ 00:42:58
Postat av: Kalle Balik

Tamy: M0g1. Jag som faktiskt trodde att du var allvarlig och att du brydde dig så mycket om hundar att du blev genuint upprörd av inlägget. Du har förstört min kväll.Media: Tack för det snabba svaret. Jag trodde att du på något sätt insinuerade att Tamy var ett luder. Och det är ju aldrig bra att kalla tjejer för luder, för då vill de kanske inte ligga med en. Det är bättre att kalla dem för luder när man är klar med dem.

2010-11-24 @ 00:48:04
URL: http://jattestorapistoler.blogg.se/
Postat av: media

har inte för avsikt att ligga me'na.

jag kanske gör andra killar en tjänst om jag tar för uppdrag att sänka hennes självförtroende till den grad att hon inte tycker sig vara värd direkt någon alls, därmed att jag gör alla fula killar en tjänst och sätter de i hennes dejtspectra?hehe hon verkar ju ta internet på rätt stort allvar då hon flippade över en ful gammal hund.

2010-11-24 @ 00:52:38
Postat av: tamy

"alla bloggar där man skriver om sig själv, sin dag, sitt fikande, bilder på sig själv osv är en luderblog."skriver inte om min dag.

fikar aldrig, och skulle jag göra det så tar jag inte kort på min mat, det gör bara efterblivna.

bilder på mig själv - ja, men bara för att höja mitt självförtroende som redan är i botten som du faktiskt inte kan rubba ännu mer :)gå in & ta en titt på min blogg istället innan du uttalar dig.p.s jag har pojkvän så är ändå inte intresserad.

du vill inte ligga med mig för att du vet att du inte kan.

2010-11-24 @ 01:13:58
URL: http://milestogo.blogg.se/
Postat av: media

nyansskillnader

2010-11-24 @ 01:18:02
Postat av: tamy

rekommenderar denna kategori: http://milestogo.blogg.se/category/nu-far-det-fan-vara-nog.html

2010-11-24 @ 01:32:53
URL: http://milestogo.blogg.se/
Postat av: media

nä läser gogals kappan i brasskenet, avnjutandes en 16-årig Lagavulin

2010-11-24 @ 02:33:53
Postat av: jon

Nu måste jag tyvärr göra ett avsteg här från er diskussion och fundera lite på människans bästa vän. Det uttrycket kan jag hålla med om är missvisande. Självklart är människans bästa vän andra människor men det är ju fusk att skriva så. Så man får bara skriva så om andra djur. Och då funderar jag: är katter en bättre vän? De har en sjukt arrogant uppsyn och istället för tacksamhet så är det mer som om de "låter" sig bli klappad. Gör man minsta fel så flyr de fegt iväg till säkert avstånd där de sedan sätter sig ned och tittar på en med en blick som skriker "Jag kan knappt förstå hur dum i huvudet du är för att du inte gör som jag vill".(Ibland känner jag lusten att plocka fram en soft air gun bara för att visa dem att det inte är okej att sitta och fånstirra på "säkert" avstånd. De gamla spelreglerna om avstånd gäller inte längre, så coola är människor. Men sådant kan man ju inte göra, då är man en dålig individ)Nä, då tar jag nog en dregglande ansiktsbitare istället. Trots sin dumhet så gör de som man säger och dessutom ser man uppskattning och tillgivenhet hos dem.2010-11-24 @ 10:57:01
Postat av: Calle SS

Jag undrar vart myten om att katter skulle vara så jävla smarta kommer ifrån? Bara för att dom är smidiga och ofta (inte alltid) landar på fötterna gör dom väl inte intelligenta? Inte heller att dom har seriösa inlärningsproblem.

Ett exempel på deras dumhet:

Katter ska alltid stå och vänta vid vägkanten innan dom beslutar sig för att kuta över vägen precis när en cykel passerar, bara för att sedan stanna i mitten med ett idiotiskt "ansikts"uttryck fyllt av förvåning och skräck för att cykeln som för en sekund sedan rörde sig framåt fortfarande gör det. Det kan vara så att katterna där jag bor är självmordsbenägna men då vore det smartare av dom att hoppa i vattnet då en cykel inte dödar en katt, tro mig.

Ett annat exempel är när man vill ha bort katter från tomten. Man kan hälla litervis med kallt vatten över dom, man kan kasta iväg dom, man kan sparka iväg dom, man kan sätta upp hur många hotfulla lappar som helst men dom lär sig fanimej aldrig!

Men dom kan vara ganska coola ibland, som den arga på youtube, det skulle vara en riktigt bra kompis...

2010-11-24 @ 11:34:45
Postat av: Tobias Borg

Ja, ifall katter är smarta på grund av självständighet så borde det ju indirekt antyda att katter är smartare än mäniskor.Inlärningsförmågan däremot borde vara en bättre kriterie, då det har varit ett större verktyg för mäniskan i evolutionen än vad självständigheten har varit. Och då är ju hundar helt klart smartare än katter. Case closed. Skriv en elak text om katter nu.

2010-11-24 @ 15:06:37
Postat av: tamy

Jon du tog orden ur munnen på mig, Calle SS - ni två, jag älskar er. Sen för att inte tala om att subborna närsomhelst kan hugga eller klösa en när det passar dom, typ när man klappar idioterna & så njuter dom men sen helt plötsligt från ingenstans är det RAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAGE! Hundar varnar ju iaf innan genom att morra, lite schysstare tycker jag.

2010-11-24 @ 17:37:31
URL: http://milestogo.blogg.se/
Postat av: katte Balik

Jon: Ja, jag förstår om du vill ha en "vän" som blint följer order. Precis som sydstatarna kände när de åkte till Afrika för att hitta nya "vänner". Varför ens ha ett djur om du nu är ute efter en sinnessvag sak utan vilja? Du borde skaffa en sten.Calle SS: Myten om katters intelligens kommer antagligen från kattmänniskor, precis som att myten om att hundar är smarta kommer från nazister med ansiktslösa döttrar.

Seriösa inlärningsproblem? Man kan lära katter att göra onödiga trick och konster, om man verkligen vill. Men kattägare är sällan så maktkåta och i behov av kontroll att de får sina djur att rulla runt bara för att få en liten godis.

Och katter gillar oftast inte vatten, så de föredrar att begå självmord genom att fastna i din cykel.Tobbe Snobbenlover: Släpp ut en hund och en katt i skogen och se vilken av dem som klarar sig bäst. Katten skulle jaga björnar medan hunden skulle dö av förstoppning eftersom ingen sa åt den att den fick bajsa. Det skulle till och med kunna vara en innekatt som aldrig varit utanför lägenheten. Den skulle ändå äga byrackan. Case re-opened.Tamy: Ja, verkligen. Jag föredrar en hund som morrar innan den biter av mitt ansikte framför en katt som utan förvarning klöser mig på handen och ger mig ett sår som läker på två dagar.

2010-11-24 @ 20:18:28
URL: http://jattestorapistoler.blogg.se/
Postat av: Wictor

Katter < Kefka

Hundar > Sephiroth

2010-11-24 @ 23:23:35
Postat av: amanda

Jag roades av inlägget, men jag roas ännu mer av kommentarerna. Åh Kalle, du är tillbaka som jag vill ha dig./ett av alla luder

2010-11-25 @ 01:58:44
URL: http://amandabeatrice.blogg.se/
Postat av: aEriHz dA fLoweR gRRrL

haha schysst rövhaka

2010-11-25 @ 02:04:38
Postat av: amanda

jag vet!

2010-11-25 @ 09:02:56
URL: http://amandabeatrice.blogg.se/
Postat av: amanda

(den har genererat säkert hälften av alla mina ligg)

2010-11-25 @ 09:03:57
URL: http://amandabeatrice.blogg.se/
Postat av: Margareta joltagrsvasch

Vad som än sägs är du ändå vanskapt. orkar inte "skämta" mer. Din skämtgenre är ute.

2010-11-25 @ 14:07:09
Postat av: bleunt

Jag älskar när kommentarerna är roligare än själva inlägget. :p"Förresten, hur beter man sig normalt runt hundar? Jag antar att man ska försöka skydda ansiktet [...]"I LOL'd.Här är förresten en massa bilder på Hitler tillsammans med hundar:

http://www.google.se/images?hl=sv&q=Hitler%20dog&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&tab=wiNuff said.

2010-11-25 @ 15:56:00
URL: http://bleunt.blogg.se/
Postat av: bleunt

Din blogg gillade inte länken, och failade. Gör ett nytt försök.http://www.google.se/images?um=1&hl=sv&safe=off&tbs=isch%3A1&sa=1&q=Hitler+dog&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=Och funkade det inte nu heller så ni får själva googla "hitler dog".2010-11-25 @ 15:58:03
URL: http://bleunt.blogg.se/
Postat av: media

en gång skulle jag skriva kratom, skrev istället kram<3

2010-11-26 @ 03:20:36
Postat av: Erik

Media: Kratom är mysigt.

2010-11-26 @ 10:51:40
Postat av: Media

Bäst efter subutex<4

2010-11-26 @ 11:47:42
Postat av: amanda

Jag vet att jag är vanskapt, är det meningen att jag ska ta illa upp eller vad vill du komma åt? Om det var jag som "skämtade" dåligt förstår jag inte. För det är sant att jag fått ligga tack vare gropen i hakan, jag var inte oseriös och trodde inte heller att jag var rolig. För det vet jag att jag inte är. Jag är troligen en av de tråkigaste människorna som läser den här bloggen. Vad är för övrigt grejen med att vara så spydig som möjligt mot andra som kommenterar?

2010-11-26 @ 14:47:38
Postat av: media

kan likställas med "jag får ligga pga jag är amputerad", ja, det kanske är sant, men är det en bedrift? på det andra så svarar jag:Mein Kampf

Erster Band

EINE ABRECHNUNG

1. Kapitel:

Im Elternhaus

Als glückliche Bestimmung gilt es mir heute, daß das Schicksal mir zum Geburtsort gerade Braunau am

Inn zuwies. Liegt doch dieses Städtchen an der Grenze jener zwei deutschen Staaten, deren

Wiedervereinigung mindestens uns Jüngeren als eine mit allen Mitteln durchzuführende Lebensaufgabe

erscheint!2010-11-26 @ 14:57:56
Postat av: media

http://www.harrold.org/rfhextra/download/Adolf%20Hitler%20-%20Mein%20Kampf%20-%20German.pdf

2010-11-26 @ 14:59:43
Postat av: Kalle Balik

Wictor: Du vet vilka namn du ska droppa för att göra mig våt.Luder-Amanda: Har jag varit borta?

Har någon någonsin knullat din rövhaka? Räknas det som analsex?Bleunt: Ja! Precis! Jag älskar när folk kommenterar flitigt. Det gör mig varm i mina kvinnodelar.Jag gillar förövrigt, precis som Amanda påpekade, att Media är en elak och spydig jävel. Men bara mot tjejer. Han är nog typen som fortfarande drar tjejer i håret och snärtar deras BH-band för att visa att han gillar dem. Jag tror fortfarande att han vill ligga med Tamy, och nu vill han även ligga med Amanda. Och hon har ju erkänt att hon är ett luder. Det här kan bli spännande.

2010-11-26 @ 15:46:55
URL: http://jattestorapistoler.blogg.se/
Postat av: Tobbe Borg

Om man släppte ut en katt, en hund och en Kalle i skogen så skulle katten leva längst. Det betyder ju i så fall att katten smartare än Kalle, och eftersom Kalle är allsmäktig imploderar universum. Dvs omöjligt, dvs man kan inte mäta smarthet sådär. Case Closed. Igen. SKRIV NÅGOT ELAKT OM KATTER NU!!

2010-11-26 @ 16:44:45
Postat av: media

kan vi inte prata om roliga sommarminnen istället?

2010-11-26 @ 17:10:37
Postat av: amanda

media: Nej, jag har inte heller sagt att det är en bedrift. Men det är praktisktKalle: Ja, det har du. Ingen har knullat just hakan, vet inte om det hade räknats som oralsex.media: Jag är inte på i alla fall.

2010-11-27 @ 13:35:52
Postat av: Wictor

Imponerande om man lyckas skriva något elakt om länken ovanför med innehållande katt.

Eventuellt haksex skulle kunna heta Mentumsex (då syftandes på att haka på latin heter Mentum).

Postat av: Ett rumänskt gatubarn vid namn media gråter efter mat

Ne gillar katter lika mycket som mudkipz. Gillar inte partillebrud_takida_internetwhore. E en helt vanlig Chei som föraktar uppmärksamhetskåta bloggluder som måste koppla sin riktiga identitet till allt och inte kan låta inlägget stå för sig självt, gråter i duschen över människor oavsett kön vars argumentationsteknik är som tagen ur en ls8gästbok.

2010-11-27 @ 16:06:18
Postat av: Megamongot

Jo, har alltid sagt det. Hund passar bäst i gryta.

2010-11-30 @ 19:21:57
URL: http://megamongotsmode.blogg.se/
Postat av: afro samurai

spyr, hundar är fett äckliga, går och småkräks hela tiden och sväljer, skulle aldrig vilja äta :/

2010-12-01 @ 12:58:56
Postat av: sven

ja giller hunner å nassar

2011-02-14 @ 20:28:49
Postat av: Peter

Wow, denna skara är verkligen vad man kan kalla interwebs finest. Jag trodde alla tomtar och troll satt fast på Flashback. Verkar som om några har smitit ut.

2011-07-18 @ 08:34:30
Postat av: Anonym

!Vad är det med dig asså! Va fan har du fått det ifrån, ärligt talat. Vem fan tycker samma som dig för det där var helt sjukt, om du inte har fattat det själv!

2011-10-22 @ 15:07:31
Postat av: Peter Nevberg

Ha ha jätte festligt tycker inte heller om hundbajs typ på vären å så men å skriva nå likt och få sura människor som svarar e ju jäkligt festligt. Trevlig helg på er.Peace & skål

2011-11-19 @ 21:54:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0