Sexnovell 2

Fredrik kliade sig på det kala och blanksvettiga huvudet, i takt till den kvinnoförnedrande porrfilmen som flimrade på hans Acer-skärm. Handen, den som inte var upptagen med att massera den ståtliga kiwihjässan, drogs raskt fram och tillbaka runt hans penis, det blåa blocket, som han lite skämtsamt kallade den under dessa intima stunder med sig själv. Efter cirka 45 kvicka ryck i kryckan masserade han sina pungkulor i moderat takt och ejakulerade sedan på sitt Logitech-tangentbord. Plötsligt knackade det på dörren.
"Vemäre?!", ropade Fredrik och torkade rent tangentbordet med kavajärmen.
Dörren smälldes upp på vid gavel och in kom Mona. Hon var iförd ett slitet nattlinne prytt av brännmärken och Toblerone-fläckar.
"Jag vill att du arbetar mitt parti.", väste Mona och ställde ena benet på en stol så att hela härligheten blottades.
Fredrik pillade sig nervöst på skjortkragen och log. Mona stegade längre in i rummet, med samma smidighet som en havande katt, och slet sedan av sig nattlinnet som var så otvättat att det krossades när det nuddade golvet.
"Jag vill ha din allianslans i min rödgröna röra!", skrek hon högt och virade sina silkeslena bröst runt Fredriks glansiga hals.
Svettpärlor sipprade fram och rann nedför Fredriks panna. Han torkade av sig med ena armen, utan att tänka på vad han nyss använt den till. Små klickar av sperma, blandat med sådant där äckligt smuts från tangentbord, förenades med svettdropparna. Hans panna förvandlades till en färglös regnbåge av förbjuden kärlek och lusta.
Mona slickade på Fredriks panna och skällde sedan som en hund. Hon slet av Fredriks himmelsblåa Dressmann-skjorta och kände hur hennes underrede skälvde till när hon såg den manliga bringan. En djurisk bröstmatta, små, små lockiga hårstrån, med svettdroppar längst ut på topparna. Solen smög sig in genom persiennerna och lyste rakt på Fredriks päls, som nu sken likt den skönaste av ädelstenar. Det var som morgondagg i en svensk urskog.
"Jag vill att du slår mig och kallar mig sosse!", väste Fredrik så att små salivsträngar sköts ut mellan hans tänder.
Mona fläkte upp sin kvinnlighet, denna mytiska grotta, dit män kom, såg, och sedermera segrade, och slog Fredriks kinder med den tills hans redan rosiga kinder blev ännu rödare.
"Jävla sosse!", skrek Mona och fortsatte svinga sina kvinnodelar mot Fredriks upphetsade ansikte.
Fredriks orgasm var kort, men ack så intensiv. Ångesten sköljde kvickt över de båda och dränkte deras lusta. De insåg vad de gjort, och de bestämde sig för att aldrig ses igen.

Kommentarer
Postat av: tamy

hahahhah fyfan vad äckligt på så många plan. det är väl inget fel med acerskärmar vadfan!

2010-10-21 @ 16:21:08
URL: http://milestogo.blogg.se/
Postat av: derin

kräktes lite i munnen, välskrivet med andra ord

2010-10-21 @ 17:08:01
Postat av: Wictor

Min tre centimeter korta penis gjorde ett glädjeskutt när den fick veta att Kalle Balik skrivit en ny sexnovell.

Därefter instämmer jag med derins ord.

2010-10-21 @ 18:04:39
Postat av: Agnes R

Har du kontaktat Vertigo förlag än?

2010-10-21 @ 20:05:22
URL: http://vanavoordning.blogspot.com
Postat av: Fia.

Kräktes i själen.

2010-10-21 @ 20:20:45
Postat av: Kalle Balik

Tamy: Jag har en Acer-skärm. Fundamentet för ett bra och stabilt författarskap är att skriva om saker i sin närhet och saker som man har kunskap om.Derin: Tack. De borde nästan ha kräkts i varandras munnar i novellen. Jag kan spara den sexakten till nästa novell.Wictor: Varför har du så liten kuk? Är du säker på att du inte heter Wictoria och har en överdrivet stor klitoris?Agnes: Kan inte du göra det? Jag orkar inte. Jo, jag orkar, men jag är rädd för att få ett nej. Jag klarar inte av fler motgångar.

Du kan ju fixa en bra deal, och sen kan jag anställa dig som agent eller pimp eller vad det nu kallas.Fia: Det är där spyor skapas, så du la helt enkelt tillbaka kräkset. Typ som att spotta i sin egen mun eller bajsa i rumpan.

2010-10-22 @ 01:14:10
URL: http://jattestorapistoler.blogg.se/
Postat av: Agnes R

Nä för jag tror att arbetarklassens frigörelse måste vara dess eget verk. Du får själv kontakta. Skicka en länk till bloggen ba. Kör hårt.

2010-10-23 @ 15:45:51
URL: http://vanavoordning.blogspot.com
Postat av: Erika

Du är grym! Mycket välskrivet! haha

2010-10-23 @ 16:00:34
Postat av: max

vilka delikata detaljer :) bra skrivet

2010-10-23 @ 23:39:13
Postat av: salle

Trodde först jag fick stånd, men insåg bara att det var kuken som bestämt sig för att han fått nog och gjort sig redo för att lämna mig. Tack. Tack som fan. Han var ändå en jävla slampa! Vart kan man hitta en ny?

2010-10-24 @ 01:05:04
Postat av: Wictor

salle: Ring till Moderaterna. Du kanske inte får en ny kuk, men en hederlig gammal ansiktsvåldtäkt kan de nog bjuda dig på.

2010-10-24 @ 01:10:13
Postat av: sailor moon

fyfan va äckligt, acerskärm spyr

2010-10-24 @ 15:28:55
Postat av: Kunta

Fredriks pansarfallos i Monas skitmisskötta sköte??

Inte på mitt skift!

2010-10-26 @ 17:28:12
URL: http://shortnecked.blogg.se/
Postat av: Henrik Petersson

Denna rödgröna röra resulterade i en gulvit röra.

2010-10-27 @ 21:08:06
URL: http://fithenke.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0