"RÖSTA SVENSKT! , HÅLL SVERIGE APFRITT"

Nu är det dags för nya Youtube-kommentarer från rasister och annat snusk. Jag letade upp Sverigdemokraternas superduperbra vallåt Blåsippans Väg, någon låt av Ultima Thule och något SD-propagandaklipp med nationalsången (nej, tyvärr inte min version av nationalsången) i bakgrunden.

"Sverigedemokraterna vinner överlägset så som det ser ut nu...."

Ok. Vad vinner de? De är inte Sveriges största parti, inte Sveriges bästa parti, inte Sveriges mest rasistiska parti - vad är det som de vinner?

"så jävla UNDERBAR låt. Bara ni fega jävlar som inte vågar öppna ögonen och se hur vårat samhälle förändrats dom senaste 10-15 åren. från ett tryggt och lugnt samhälle till ett rent jävla helvete. Sverigedemokraternas egna ord "vi säger vad du tänker"......"ge oss sverige tillbaka". sd komemr få rätta till sverige efter moderaternas och sossarnas jävla vanstyre. RÖSTA SD. VÅGA TYCKA VÅGA SÄGA VÅGA ÖPPNA ERA ÖGON!!!!!!!!!!!!!!"

Jag älskar den här grupptrycksmentaliteten som rasister ofta använder sig utav - man ska våga det ena och det andra och man får absolut inte vara feg. Trots att det oftast handlar om att man vågar, men inte bryr sig. Jag är inte feg när jag inte reagerar på att nationalsången sjungs eller inte sjungs. Jag bryr mig bara inte. Det är stor skillnad.
Och, om Moderaternas och Sossarnas styre förstört Sverige de senaste 10-15 åren, vilka styrde innan? Vad har jag missat? Och när blev Sverige ett rent jävla helvete?

"Bevara Svergie Svenskt! RÖSTA Sverigedemokraterna 2010!"

Det här stod som information på ett utav klippen. Det var lite gulligt, så jag ville ta med det i inlägget.

"Mona säger i ett citat "Vad är värdet att vara svensk? DET FINNS INGA SVENSKAR och det måste vi acceptera!" Och i ett annat "Alla i Sverige är svenskar!" så¨hur ska du ha det mona? Finns det svenskar lr inte? Finns det kineser? Finns det Araber? Finns det Negrer? ja det är ju ett tecken på hennes högt uppsatta hjärnkapecitet lr hur fan det nu stavas."

Svenskar bor i Sverige, kineser bor i Kina och Araber bor i Saudiarabien, antar jag. men var bor Negrer? (versalen är viktig)
Jag förstår inte riktigt vad Negrer har med allt att göra, men det beror nog på att min hjärnkapecitet inte är så högt uppsatt (LOLWTF?!).

"RÖSTA SVENSKT! , HÅLL SVERIGE APFRITT"


Får en cykel? Han snodde säkert cykeln. Jävla blatte.


"Dags att stå upp för vårt land, vi kan inte tillåta att statsmännen förstör vårt land som tagit 1000 år att bygga upp."

Fanns inte Sverige för 1001 år sedan? Eller, fanns det, men det hade inte kommit någon vart och man började inte "bygga upp det" förrän året efter? Är inte förhistorian en viktig del av svensk historia? Är inte de första svenskarna, de som vandrade hit för typ 14 000 år sedan, är inte de svenskar? Är inte de första jordbrukarna viktiga att nämna? Du, min unge herre, du är svenskfientlig.

"dessutom så bidrar ni invandrare inte med någonting förutom skadegörelse och sånna påhitt. tror inte att pizzeriorna bidrar med så mycket skatt åt vårt samhälle direkt. Om ni inte jobbade så skulle vårt samhälle blomstra igen då vi har gott om KOMPETENTA svenskar till alla möjliga jobb. nu däremot tar ni inkompetenta alla svenska jobb."

Den här killen vet vad han snackar om. Den som påstår att han sett en invandrare göra något annat än kebabpizzor eller skador på saker, den personen ljuger. Invandrare (ja, invandrare är bara folk som är mörkare än oss etniska svenskar. Vi är normen. Allt annat är lite fel, och lite läskigt.) kan bara laga pizzor och ha sönder saker, de kan inte ens ha sönder pizzor och laga saker, så inkompetenta är de.
Jag tror verkligen att Sverige skulle blomstra om alla invandrare (oavsett vilka invandrarkriterier man har) slutade jobba.

"längesedan man kände sig trygg i vårat land, önskar alla svenska skrev BSS på alla tattares dörrar. trycka ner deras barn som de gör med våra, sprida skräck i deras hjärnor och få dem att förstå att vi ska ALLTID BEVARA SVERIGE SVENSKT ! !"

Var bor alla dessa människor som känner sig rädda och säger att Sverige är otryggt? Skit samma, det är i alla fall tur att man kan lösa det hela genom att skriva en akronym för Backstreet Boys på romers dörrar (då menar han alltså husvagnsdörrar?)
Jag vet inte om jag har några läsare med barn, men om jag har det, snälla svara på detta: Brukar tattare trycka ner era barn? Om så är fallet, trycker de ner era barn psykiskt, eller trycker de ner dem i exempelvis vattenpölar och toaletter? Tack på förhand / Kalle Balik, MD

"RÖSTA PÅ SVERIGEDEMOKRATERNA DOM SOM VILL HA KVAR KÄRLEKSFULLA SVENSKA FLAGGAN!"


Jag tycker att korset gör vår flagga väldigt kärleksfull. Det korset
kan absolut inte förknippas med något annat än kärlek.


"ÄR INTE SD POLITIKEN BRA? DE KOMMER STOPPA MASSINVANDRINGEN SOM HÅLLER PÅ ATT FÖRSTÖRA VÅRT LAND.. DE TAR UPP EN FRÅGA SOM DE ANDRA PARTIERNA INTE PRATAR OM.. INVANDRINGEN KOSTAR OSS 40 MILJARDER PER ÅR ! PENGAR SOM KAN LÄGGAS PÅ SKOLA , SJUKVÅRD , POLIS.. SD KOMMER FÅ MYCKET RÖSTER! DET HÄR VALET KOMMER BLI DERAS GENOMBROTT! DE KOMMER FÅ SVERIGE PÅ FÖTTER IGEN! JAG HATAR INTE INVANDRARE.. JAG VILL BARA INTE ATT DE SKA INVADERA SVERIGE OCH FÖRSTÖRA MED MERA! RÖSTA SVENSKT!!!!"

DE ANDRA PARTIERNA KANSKE HAR BÄTTRE SAKER FÖR SIG, TILL EXEMPEL SAKER SOM INTE ÄR PÅHITTADE.
40 MILJARDER, KOMMER DEN SIFFRAN FRÅN SD:S HEMSIDA ELLER? JA, VAD BRA IDÉ. VI STOPPAR ALL INVANDRING OCH SEN LÄGGER VI ALLA PENGAR PÅ SKOLAN, VÅRDEN OCH POLISEN, SOM EFTER ATT INVANDRINGEN SLUTAT, SKULLE VARA VÄLDIGT UNDERBEMANNADE. MEN DET GÖR INGET. DE HAR JU MASSA PENGAR I ALLA FALL. DE KAN BYGGA LÄRARROBOTAR FÖR 40 MILJARDER. OCH SAKER KOMMER INTE FÖRSTÖRAS MED MERA.
"JAG HATAR INTE INVANDRARE"? DET LUKTAR "JAG ÄR INTE RASIST, MEN...".
FÖRRESTEN, SKA JAG BÖRJA SKRIVA ALLA I INLÄGG I CAPS?

"Ehm Ja! Vet du varför? Därför invandrare är så dåliga på att studera och använda hjärnan så de kan bara bli Pizzabagare hhahah!!!!"

Eller så förstör de saker. För invandrare kan varken arbeta eller studera. Det är sant.

"SD 2010!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bevara den Svenska kulturen annars kommer Sverige att se ut som Afganistan! (krig terorrister etc)"

Haha. Det sorgliga är att det finns äckel som tror på sådan här skit. Men vem vet, en moské i dag kanske är ett inbördeskrig i morgon?

"vafaan dom bygger mosker i vårat land nu. Bara tänk er tanken att åka till t.e.x. turkiet och säga att ni vill bygga en svensk kyrka där... nee fyfaan ett skott i huvvet hade man ju fått."

Turkiet har länge haft, och har fortfarande kristendom i landet. Vad menar han egentligen med "svensk kyrka"? Vad är vi, typ, protestanter? För det finns sådana i Turkiet också. Det finns över 200 kyrkor i Turkiet, så jag tror inte att någon skulle dra fram en laddad pistol om man åkte dit och började bygga en till.

"SD 2010 blir det, det har helt enkelt gått för långt tyvärr , de andra partierna har kört Sverige i botten.."

Är det här verkligen botten? Jag trodde att botten skulle vara mer som Mordor eller som när Sephiroth brände ner den där byn. Botten är fan inte så farlig som jag trodde.

"då kan du ju förklara för mig varför det sitter mer invandrare än svenskar i våra fängelsen?"

Först och främst, gör det verkligen det? Jag skulle vilja läsa hans källor. Och, kan det kanske bero på fattigdom? Eller på att invandrare, precis som svarta i USA, ofta döms hårdare? Jag vet inte, så jag gissar bara. Gör det mig till en sverigedemokrat?

"Så sjukt att man inte får sjunga SVENSKA nationalsången i SVERIGE? Vad fan är det här? Det har gått för långt, RÖSTA SVENSKT."

Oh, em, gee. Man får sjunga nationalsången. Det finns ingen lag mot det. Jävla gnällrasister.

"Så underbart att den här låten har legat 2a på svenska hit listan, kommer ej ihåg vilket år det var bara för det. Var antagligen på 90-Talet. På den tiden man kunde vara svensk i Sverige utan att råka illa ut eller utan att behöva dölja det."

Jag är svensk i Sverige, och jag behöver inte dölja det. Jaha, du menar "rasist". Ack, 90-talet ja, det var bättre då. Då behövde inte rasisterna vara rädda. Men alla andra behövde vara rädda istället."Sverige mitt fäderneslland! Jag svär trohet till dig intill döden! SD 2010!!!!"

Haha.

"Världens bästa låt!!! Patriot ska man va! va stolt över sverige, skydda det!

bla**ar tror man är rasit bara för man är nationallist?? varför! varför hacka på en bara för man älskar sitt land, dom gör juh bara så man hatar dom mer! far hem o se om ni har d bättre där än här! alla e inte likadana men dom som bara gör skada i sverige och inte gör nån nytta ska bort från vårt land.. jag röstar på SD iaf. Bevara vårt land svenskt"

 

"hatar dom mer"? Om du hatar dem så är du väl rasist, även om hatet inte är maximerat? Eller, va? Är inte alla likadana? Ska bara de som gör skada skickas hem? Ok. Men, va? Ska det bevaras svenskt nu? Jag fattar inte :(


"gåshud, tårögd, stolthet. Ett hjärta som pumpar gulblått blod. Men ändå fattar vi inte att vi snart inte har ett gult blått land. Stoppa invandringen, låt oss leva just så, i frihet! SD!!"


Så jävla corny. Helt sanslöst.

 

"sverige har blivit pinsamt vi får fan dyrka vårat land hur mycke vi vill utan att det är rasistiskt.... i skolan får alltid invandrare fördel för dom kan inte språket bullshit dom vill inte lära sig språket dom som inte respecterar sverige när dom kommer hit kan stanna kvar i sitt krig land o stå upp för det som vi svenskar hade gjort ......FORZA SVERIGE det vakraste o ända riket"


Eh, va? Respectera?Krig land? Ända riket?

 

"Ja i dags läget så får dem inte ens sjunga national sången på skolavslutningar pga "det är rasistiskt" PINSAMT!"

 

Suck.

 

"Man blir tårögd när man tänker på hur Sverige såg ut och det senare sveket mot mänskligheten som sossarna gjorde när man beslutade om etnisk rensning av svenska folket..."

 

Etnisk rensning av det svenska folket? Vad har jag missat? Jag måste ha försovit mig den dagen det var rensning, för jag blev inte rensad. Inte ens lite.

Varför skulle den här påhittade rensningen vara ett svek mot mänskligheten? Svenskar utgör inte en speciellt stor del av mänskligheten, men det förstår nog inte rasister. Gnälliga vaginor och stora egon, det är allt svenska rasister har. Och små kukar. Små kukar med mammas fitta runtomkring.

 

 

"HÄR VILL JAG LEVA

HÄR VILL JAG DÖ

HÄR LEVER JAG I FRIHET

Man känner Stoltheten ökas i bröstkorgen."

 

Gör man? Jag känner inte Stoltheten. Är han trevlig? Stoltheten låter i och för sig inte som ett svenskt namn, så jag antar att han är lite otrevlig, och ibland en gruppvåldtäktsman.

3 av 4 läkare säger faktiskt att stoltheten sitter i bröstkorgen, precis bredvid hjärtat. Det svenska hjärtat, som pumpar blågult blod. Sieg heil.


Kommentarer
Postat av: Uhtoom

Hehe, Sverige Demokraterna som parti är ett skämt och dess "fanbase" är ännu värre. Har i flera månader försökt hitta en SD som kan argumentera för deras påstådda politik, tyvärr verkar det inte existera. Det är skönt att se hur du kan göra deras idioti till så underhållande läsning med så små medel (=

2010-09-15 @ 07:57:49
URL: http://uhtoom.se
Postat av: Sonja

Jag har sagt det förr.. (eller så har jag inte det. I så fall säger jag det nu.) Kalle Balik for president.

2010-09-15 @ 11:54:52
URL: http://smalm.blogg.se/
Postat av: bleunt

Låt oss säga att det här inlägget aldrig hade nämnt Sverigedemokraterna. Vilket parti hade vi då antagit att kommentarerna talade om? Alla rasistiska uttalanden. Socialdemokraterna? Folkpartiet? Nej. Just det.Den som säger att SD inte är rasistiska kan ju bara kolla i vilket öppet forum som helst där dess anhängare får yttra sig fritt.

2010-09-15 @ 15:08:19
URL: http://bleunt.blogg.se/
Postat av: Dan Syndrom, nicest ninja in the year two-tripple-O, spit icicles in midair and slit your throat

Varför kan ingen sån här supersvensk blond livs levande totalnorm skriva på svenska? Har vi nöjet att få uppleva världens första kollektiva störning i talcentrat?

2010-09-15 @ 16:17:11
URL: http://jattestorapistoler.blogg.se/
Postat av: Anonym

"i skolan får alltid invandrare fördel för dom kan inte språket bullshit dom vill inte lära sig språket dom som inte respecterar sverige när dom kommer hit kan stanna kvar i sitt krig land o stå upp för det som vi svenskar hade gjort ......FORZA SVERIGE det vakraste o ända riket"Måste ha varit en invandrare som skrev det - en sån som inte vill lära sig språket.

2010-09-15 @ 18:19:57
Postat av: Fia

Vem du än är som regerar omkring i den här bloggen, du är genialisk.

2010-09-15 @ 18:22:08
Postat av: Agnes R

Äh fifan vad du är rolig. Jag tror jag måste gå med i din grupp på fejjan igen, så rolig är du. And thats sayin something.

2010-09-15 @ 21:12:49
URL: http://vanavoordning.blogspot.com
Postat av: Henrik Petersson

Agnes: "Jag tror jag måste gå med i din grupp på fejjan igen"? Har du gått ur?

2010-09-16 @ 10:16:38
URL: http://fithenke.blogg.se/
Postat av: Kalle Balik

Uhtoom: Japp, jag är som bekant bäst i världen.Sonja: Jag håller med. Rösta på mig. Min hjärtefråga är marijuanalegalisering.Bleunt: Mycket sant. Det är ju ingen hemlighet, och det blir bara ännu roligare när folk förnekar rasismen.Dan Juan: Det är inavel. Och bensinångor.Fia: Tack. Och, ja, jag håller med.Agnes: Varför lämnade du den? Är du rädd för att binda dig? Hoppar du mellan pages och grupper? Är du en Fb-slampa?Henrik: Visst är det konstigt? Varför skulle man lämna gruppen överhuvudtaget? Jag känner mig sårad.

2010-09-16 @ 12:53:50
URL: http://jattestorapistoler.blogg.se/
Postat av: Tobias Borg

Dina pistoler är verkligen jättestora.

2010-09-16 @ 15:44:13
Postat av: Wictor

Egentligen är det öppet mål att håna rasister, för att de gör parodi på sig själv då dom itne bäherskar språket.

Å andra sidan gillar jag öppenhet. Som öppnar vaginor, till exempel.

Jag ser hela SD som ett fyllestraff. Det blev blött kvällen innan, och lustigkurren tyckte att man som ett straff i leken skulle starta ett rasistiskt parti.

2010-09-16 @ 18:31:29
Postat av: Agnes R

Ja jag gick ur, jag minns nu inte varför men jag var väl på dåligt humör.

Slampa och slampa, jag trodde det hette polyamorös nu för tiden.

2010-09-16 @ 23:26:38
URL: http://vanavoordning.blogspot.com
Postat av: Josefin

Måste bara säga en sak. Du är klockren! Skrattade som fan åt det du skrivit. :D

2010-09-17 @ 00:06:05
Postat av: Kalle Balik

Tobbe: Tack. Dina är inte fy skam heller. De går ju inte ens att jämföra med mina, men de är ändå finfina.Wictor: Jag blev lite sårad, för jag är en "itne"-skrivare.

Men allt annat du skrev var bra, och sårade mig inte alls mycket.Agnes: Du får kalla det vad du vill. Man kan måla om huset, men det är fortfarande ett hus, så att säga. Kul att ha dig tillbaka i verkligheten.Josefin: Tack! Det här kommer låta sarkastiskt, men jag blir verkligen glad av sådana kommentarer. Frågan är, var jag sarkastisk?

2010-09-18 @ 23:36:48
URL: http://jattestorapistoler.blogg.se/
Postat av: Kapten

"...i skolan får alltid invandrare fördel för dom kan inte språket bullshit.." Inte visste jag att bullshit var ett språk. Kanske är det språket som SD-anhängare talar och skriver? Jävligt roligt inlägg btw!

2010-09-19 @ 13:27:30
Postat av: amanda

hahahahhhahhah jag skrattar så mycket att jag måste ha pauser i läsningen

2010-09-19 @ 17:10:57
URL: http://toodrunktodream.tumblr.com
Postat av: Calle SS

Fruktansvärt kul som vanligt med SD. Fördelen med att vi snart har dom i riksdagen, lite som att ha en apa med hatt och cykel som flyger fram och tillbaks för att roa alla med ett IQ över 47(där går gränsen för invandrare, är man smartare hade man valt att inte födas som invandrare).Slå dig in i politiken Kalle, snälla...

2010-09-19 @ 22:44:30
Postat av: Kalle Balik

Kapten: Haha. Jag fnissade.Amanda: Hej! Lever du? Jag har inte sett dig på bloggen på länge så jag började fundera på om du var död. Och sen funderade jag på hur ditt lik skulle smaka. Men sen såg jag dig genom ditt sovrumsfönster och du var inte död, du sov bara. Så jag kollade vidare i några timmar.Calle: Alltså, hur slår man sig in i politiken? Om någon hjälper mig och gör allt jobb så är jag fett på.

2010-09-20 @ 00:49:06
URL: http://jattestorariksdagsval.blogg.se/
Postat av: amanda

Aha, ja jag sover rätt mycket faktiskt. Dör gör jag mer sällan. Glömmer dock att dra upp persiennen rätt ofta, eller snarare struntar i det. Skall försöka komma ihåg imorgon så du kan kolla lite till <3

2010-09-20 @ 02:11:33
URL: http://toodrunktodream.tumblr.com
Postat av: Svante

Jimmie Åkessons favoritmat är pizza ... Stora miss där alla Sverigedemokrater, vem ska baka eran stora ledares favortkäk nu? För det är ju det ända dom kan, att baka pizza och så klart förstöra det svenska samhället med sin existens?

2010-09-20 @ 18:25:44
Postat av: D-d-da circumference of a third eye so vibrant, to me Ezekiel's wheel was just a spare tire

Karl Ballz tappin' dat e-pussy!

2010-09-20 @ 22:06:02
URL: http://jattestorapistoler.blogg.se/
Postat av: Johan

Sluta skriv och jag ska döda dig med den här: http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQBk0SGqUHPbHKtPjMXtgpuqnk2geB_WKQfz-VMNT1DUT4j1-M&t=1&h=167&w=223&usg=__tNXkl_xiWCN5KYgvxGc9jDhbJ9A=

2010-10-23 @ 20:16:49
Postat av: Blatte president

SD's alla rövslickare behöver ofta en fin ö nånstans i Africa för att koppla av semestrer efter en så pass jobbig period med onödiga debatt i Sverige. Lite snabbare mat än en mc'burgare som en falafel hos araber och sen e d så att dem flesta svenska tjejer tycker om lite hårdhänta Blattar. Och absolut behöver svensson en glödande hett brunett från utomlands.Me too!

2011-11-07 @ 20:57:47
Postat av: All In

SD's alla rövslickare behöver ofta en fin ö nånstans i Africa för att koppla av semestrer efter en så pass jobbig period med onödiga debatt i Sverige. Lite snabbare mat än en mc'burgare som en falafel hos araber och sen e d så att dem flesta svenska tjejer tycker om lite hårdhänta Blattar. Och absolut behöver svensson en glödande hett brunett från utomlands.Me too!

2011-11-07 @ 20:59:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0