"vet ni om att ni har alla era blatte barn ute på stan o rånar svennar på kvällarna eller det skiter väl ni i"

"Det är Krig i sverige, troligen det störta Kriget sverige har varit med nogonsin. Aldrig har Staaten sammlat so mycket Kraft mot nogonting som SD.

Men upenbarligen räckte det inte för at tystna hundratusentals som vogar sto in för sverige."

 

Det största svenska kriget någonsin? Jag vet i och för sig inte hur man mäter krig, men jag kan tänka mig att man ofta räknar dödsfall. Och då är alla krig större. Till och med vårt "krig" mot Storbritannien, som inte innehöll något egentligt krigande. Jag tror helt enkelt att den här killen inte vet vad ett krig är. Förutom kriget som han för mot det svenska språket.

 

"ja ser ett sverige om 20 år där alla har ett jobb oavsett bakrund. Ja ser ett sverige där alla kan tala samma språk och där rasism och diskriminering ej existerar. Ja ser ett sverige där alla finner gemenskap och umgås med varandra oavsett bakrund. Ja ser ett sverige där alla är glada för att vara svenska medborgare och där alla är stolta för våra traditioner, och där alla pansionärer behandlas med den respekt dem förtjännar. SD <3333"

 

Ja ser ett Sverige där ett främlingsfientligt parti för en politik som knappast gynnar gemenskap och umgänge mellan folk med olika bakgrunder. Ja ser ett Sverige där pansionärer inte förtjännar respekt bara för att de är gamla. Det är inte svårt att bli gammal, så varför ska man visas respekt bara för att man lyckades överleva länge?

Ja ser ett inlägg om ett Sverige där alla kan tala samma språk, men författaren verkar inte behärska språket, så var ska han ta vägen när framtidens Sverige kommer? Krokodilmuntretretretre.

 

"allt det där är ju sant arab kärringarna suger bara åt sig pengarna men följer reglerna gör dom fan inte.. jag röstade iaf på sd lätt"

 

Jag vill fan ha en sådan där arab kärring som suger åt sig pengar. Hon skulle göra mig rik, och jag skulle acceptera hennes oförmåga att följa simpla regler.

Nu vet jag ju inte vad ni tänker på när ni hör om en arab kärring som suger åt sig pengar. Ni kanske tänker på en kvinna i slöja som drar åt sig pengar automatiskt, men jag tänker på en kvinna i burka och Ghostbusters-overall, och istället för att fånga spöken så använder hon sitt coola vapen till att suga åt sig pengar.

Jag röstade förövrigt på Vänsterpartiet, och det var också ganska lätt. Allt jag behövde göra var att lägga ner små färgade lappar i ett kuvert och sedan lägga det i en låda. Jag ogillar att slicka igen kuvert, men överlag var hela röstningsprocessen ganska lätt.

 

"Jag röstade på Sverigedemokraterna i ett val vi hade i skolan.. Jag har inget emot invandrare.. Men det har gått över styr.. Svenskar är så vänliga och vi har ju inte krig.. Men dem som kommer in har krig i sina hemland och vad händer om dem startar krig här!? :o Dem har ju själva sagt att dem vill ta över sverige men ändå släpper vi in fler och fler... Som sagt så är jag inte razist.. Men pensionen är så mkt viktigare. Vi kan ju inte sätta dem före allas pension! ;)"

 

Haha. Jag förstår hans oro. Jag tror verkligen att folk som flytt från krigshärjade länder räknar sekunderna tills de får starta ett nytt krig. Tänk om alla pizzabagare startar en armé? Hur ska alla vänliga svenskar skydda sig?

Förresten, "jag är inte rasist, men"-mannen, vilka har sagt att de vill ta över Sverige?

 

"Detta är inget rasistiskt parti. Vafan de vill bara ta hand om sitt land. Tänk er vad som händer om typ 50 år. Hälften av populationen kommer vara invandrare. Hur kul är det för Sverige."

 

Det finns redan nu väldigt många invandrare och utlandsfödda i Sverige. Ungefär en miljon. Men hälften av dessa består av människor från Norden. Fast du menar antagligen muslimer, som nuförtiden nästan är synonymt med invandrare? Det finns i Sverige runt 250 000 invandrare från muslimska länder, men jag antar att mindre än hälften av dessa faktiskt bryr sig om islam. Hur farligt är det för Sverige?

 

"Jag är inte rasist men man kan inte ta in fler invandrare om vi inte kan ta hand om dem som redan finns här. Inget annat parti vågar ta upp den här frågan utom SD."

 

"Jag är inte rasist, men"

 

"Dom säger det alla svenskar vill säga !! Stick hem blattar! ! se om ni får bidrag i ert eget hemland o kan förstöra o råna?? vet ni om att ni har alla era blatte barn ute på stan o rånar svennar på kvällarna eller det skiter väl ni i ...ni får ju dock bidrag...!!??"

 

Va?

 

"Ja röstade på Sverige Demokraterna!"

 

Det hade jag nästan kunnat gissa. Även om han hade skrivit Folk Partiet eller Social Demokraterna så hade jag antagit att han egentligen la sin röst på Sverige Demokraterna.

 

 

"i malmö är folket ca 60% invandrare tack vare sosse kommun :)

dock har jag inget emot invandrare, men det är ändå rätt mycket :P"

 

Fast det är nog snarare runt 30%, om man nu tillåts att gissa. Men vad vore främlingsfientliga partier utan överdrifter?


"Jag kommer inte rösta på SD, däremot förstår jag inte hatet emot dem. De säger oehört många saker som en fruktansvärd massa svenskar TÄNKER, men i vanlig j-a ordning är de för fega för att SÄGA det. Folk som kommer hit, är oftast inte dem som behöver hjälp, de som är KVAR i landet med problem - DE behöver hjälp. Många som ger tummen ner eller liknande har förmodligen inte haft en mormor/farmor mamma/pappa som legat nerskiten och bortglömd på "hemmet". Obehagligt med så pass många fega svenskar."

"men i vanlig j-a ordning är de för fega för att SÄGA det". Det är kul att han pratar om att våga säga något och samtidigt censurerar sig själv.

"Är verkligen inte rasist, är bästa polare med en hel invandrare, men varför tar dom inte in sånna som verkligen behöver hjälp? jag skulle jätte gärna vilja hjälpa sånna som svälter och har det skit dåligt, det är ju bara dom rika som kommer hit som hade det bra i sitt hemland, detta gäller ju inte alla men mer en 90% av dom som kommer iallafall."


En hel invandrare och en halv invandrare.

"SD 2010!!!! Kom igen nu förfan! Sitt inte där på arslet och tro att ni blir

rasister enbart för att ni röstar på SD! Kom igen nu fegisar!!"

 

Klassisk rasistretorik. Man kallar folk för fegisar och låter grupptrycket göra jobbet. Jag har läst många sådana citat att jag antagligen kommer rösta på SD 2014. Man vill ju inte vara en svenskfientlig fegis.

 

"Allvarligt talat man ska börja hjälpa folket i landet innan man börjar ta in mer folk . Svergie var en gång i tiden ett bra land innan våran invandrings politik förstörde hela skiten.

( ett land är som en skolklass )"

 

Ett land är som en skolklass? Han menar alltså att man ska hjälpa alla i klassen innan någon ny får börja? Så det vore ett bra system om elever bara fick börja i en klass förutsatt att alla andra i klassen har MVG i allt? Det vore ju inte alls bra om några nya fick chansen att gå i skolan och kanske få godkänt, medan de andra i klassen fick några VG:n istället för MVG:n.


"Tanken är väl att invandrare som begår brott skall skickas tillbaka till deras hemland och detta går inte att göra med Svenskar som begår brott med tanke på att dessa människor redan befinner sig i sitt hemland. Och jag tycker det är väldigt roligt att du kallar Sverigedemokraterna för Nazistdemokraterna med tanke på att många riktiga nazister avskyr SD."

Och varför avskyr nazister SD? Därför att nazister avskyr avhoppare, och det är precis vad SD består av - föredetta nazister.

""vissa jävla invandrare" ? vadå vissa det är ju 70% av alla invandrare som kommer hitt som inte sköter sig."

Källa? Seriöst, vad är det med rasister och statistik? Det är skrattretande.

"Jag kommer ALLTID att rösta på sverigedemokraterna. det är för mycke skit över allt... läste nån stanns att typ 85% av brottslingarna i SVENSKA fängelser INTE ÄR SVENSKAR! Det e en skam att betala in skatt varje månad till dom när både pensionärer och skolan behöver pengar. HUUUUUAAAAA! /stolt svensk"

Oj, en rasist som hittar på lite statistik. Det var något nytt. Och det låter verkligen rimligt att det bara finns 15% svenskar i våra fängelsen. Men han läste ju det nån stanns, så då måste det vara sant.

"Självklart kommer jag rösta på Sverigedemokraterna för att få ett tryggare samhälle! De är absolut inga rasister som så många vill påpeka, utan ett parti som äntligen ser problemen i dagens Sverige. Inte bara att det är för hög invandring, utan också de allt för mesiga straffen som Sveriges kriminella får idag. De värnar om kvinnorna i samhället och vill bl a skydda utsatta INVANDRARKVINNOR! Så gå in på sverigedemokraterna.se och läs på lite innan ni yttrar er om vad Sverigedemokrater är!"

SD värnar minsann om kvinnor. Om värna är en synonym för att misshandla. Mikael Svensson, kommunpolitiker för SD i Burlöv, dömdes för att ha slagit en kvinna i huvudet med en motorcykelhjälm. Alf Johansson hann dömas för kvinnomisshandel två gånger innan han lämnade Sverigedemokraterna. Och det var bara från första sidan på Google när jag sökte på "sverigedemokraterna kvinnomisshandel". Den som vill veta mer om SD:s nazist- och brottsbakgrund kan leta upp Expos granskning av Sverigedemokraterna.


RSS 2.0