Dagens Jesus 51Jag behöver mer frågor till frågeinlägget. I värsta fall får jag hitta på massa frågor själv, och det innebär ju massa jobb.

Kommentarer
Postat av: Wictor

Vem skulle du bjuda in till en trerätters för sex pers (du inkluderad), i samma stil som i Gokvälls tappning?

Vad skulle vara det första du ändrade med Gokväll efter att du avlivat Anja Kontor?

Hur kan man heta så roliga saker som Kontor i efternamn?

Är en gris fortfarande en gris om man skär av knorren?

Vad kallar man en kvinna som inte står i köket?

Räcker dessa frågorna, eller vill du ha fler?

2011-01-02 @ 16:20:52
Postat av: Kalle Balik

Va? Vilka frågor? Menar du frågorna som ska skrivas som en kommentar på det förra inlägget?

Fast ja, det här räcker, om du inte har fler saker som du undrar.

2011-01-02 @ 16:35:56
URL: http://jattestorapistoler.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej,hamnade på denna blogg då jag klickat på en förlöjligad Jesus bild på google.Tänkte lämna ett litet spår efter mig innan jag stänger ner bloggsidan.Jag har alltid undrat hur mobbare mår. Inombords. Jag förundras över personer som dig, som sitter där och smutskastar andra, exempelvis genom att ladda upp en bild och förlöjliga den - och alla dess anhängare. Känns det bra för dig? Har du verkligen ingenting annat lite mer vettigt att komma med?Det är väl så mobbare alltid sett ut, både inombords och utåt. Dom skojar på andras bekostnad och skadar andra människor - och sig själva.För att dom inte kan något annat, bättre.Det är sorgligt.Sorgligt att vissa människor väljer att håna andra för deras tro - som dom viger sina liv åt, medans dom själva sitter där och gör ingenting annat än försöker trycka ned dessa människor.Tänk vad världen skulle vara en bättre plats om sånna som du istället valde att visa människor respekt, även fast dom inte tycker som dig.Jag hoppas verkligen - att du någon gång inser att det du gör, inte leder till något gott. Och definitivt inte för dig själv.Jag tror inte du skulle uppskatta om någon hånade din mor och ritade förlöjligade bilder på henne, tänk vad din familj och dom som faktiskt känner henne, och älskar henne - skulle känna.Vem mår bra av något sådant?Om du nu inte råkar tycka om Jesus, så är det självklart upp till dig. Men varför måla ut bilder på honom och därmed trampa på alla som faktiskt tycker om honom?Otroligt vad en människa har påverkat andra människor. Än idag, 2000 år senare, fortsätter man att håna denna Jesus från Nazareth.

Kanske för att hans makt och storhet alltid har och kommer att ha betydelse för världen.Till och med dom som inte gillar honom, uppmärksammar honom.Hur som helst, nu sätter jag stopp och stänger den denna bloggsida. Ha det gott.

2011-03-30 @ 16:43:12
Postat av: Björn Anders Nilsson

För att ta en gammal fras i munnen: den där kommentaren får mig skita knäck i spiraler. Här är den rolig, men som slapp RSS-läsare blir det sån jävla payoff att klicka sig vidare från "Och det absolut roligaste är att han reagerade så starkt på bilden där Jesus håller i en Wii-kontroll."

Man baxnar.

Best blog jag set.

2011-05-12 @ 01:00:14
URL: http://smk.just.nu
Postat av: Kalle Balik

Är du den riktiga Björn Anders Nilsson? Bevisa det!

2011-05-16 @ 22:12:46
URL: http://jattestorapistoler.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0