"JAG HATAR MUSLIMER OCH ComuNISTER!Javla Muslimer !Och Javla judar som hatar Sverige!"

Jag letade upp ännu en välkomponerad Ultima Thule-låt och läste folks åsikter om ditten och datten. Och blatten.

"nuför tiden så är man ju Rasist om man Gillar Sverige utan att Kränka andra nationer. e så förbannat jävla trött på att alla invandrare klagar på att deras grannar spelar hög musik,deras söner e ju ute och slår sönder glaskurer varje kväll, att vi (svenskar) ställer för mycket krav på hur dom ska va, ni ska väll vara tacksamma och respektera landet som faktiskt tog hand om er! // Rasist för att man gillar sverige"


Jag älskar När folk slänger In versaler lite Här och var.
I huset jag bor i finns det en invandrarfamilj. De är jävligt duktiga på att dölja sina klagomål, för det enda de säger är "hej" när man stöter på dem i trappuppgången. Ibland ler de till och med. Jävla svin. Det är så jävla typiskt av alla invandrare att klaga på sina ariska grannar. Och allt detta medan deras söner är ute och vandaliserar? Sverige kommer snart få slut på glaskurer! RÖSTA SD VOGA ELSKA SVERGIE RÄDDA GLASKURERNA !!

"<-----STOLT VIKING FRÅN SVERIGE"

Fan vad originellt. Jag tycker att det är lite lustigt att så många rasister glorifierar vikingarna. Vikingarna är kända för tre saker; skepp, våldtäkter och att åka med sina skepp till andra länder och våldta folk. Och cirka tusen år senare sitter dessa vikingar på Youtube och klagar på att alla invandrare kommer till Sverige och våldtar.


"Jag skulle dö för SVERIGE!!!!!"

På vilket sätt? Jag fattar inte. Menar du att du skulle dö för den svenska kulturen? Eller för det fysiska Sverige? Alltså, marken och skogen och vattnet? Skulle du ta en kula i fittan för att rädda ett svenskt träd från att bli nerhugget? Om du gör det så kanske trädet får stå kvar, och då får dalahästfabriken inget material att jobba med. Och då dör den svenska kulturen.

"reflektera goda svenskar - sossepacket vill göra oss alla till muslimer"

Tänk om den här killen faktiskt har rätt. Fatta vad sjukt om sossarnas hjärtefråga var att få så många svenskar som möjligt att konvertera till islam. Jag skulle lätt ge upp bacon för rätten att våldta folk, för vi vet ju alla att alla muslimer våldtar, och de gör det därför att det är okej att göra sådant om man är muslim.

"Inte rasist, inte nått jävla Nazist svin, NEJ! JAG ÄR STOLT PATRIOT! LÄNGE LEVE SVERIGE OCH VÅRAN VACKRA FANA!"

OKEJ! DET KÄNNS SOM ATT JAG REPETERAR MIG LITE, men Sveriges fana är inte så jävla vacker. Den är faktiskt jävligt tråkig. Gult är fult, så är det bara. Nämn ett bra land som har gult i sin flagga.

"Invandrarna får ha på sig sina vobbliga huvudbonader här men om en tjej kommer till Irak t:ex med en T-Shirt så blir hon mördad på en gång.. Dom e juh helt bakom flötet.."

Haha. Ja, det finns faktiskt prickskyttar i Irak som har blivit utbildade i att döda kvinnliga turister med t-shirtar. De är så himla onormala där borta. Kolla bara på den här bilden på en irakisk familj som har en picknick i Bagdad.


Fy fan. Knappt människor. Dessa jävla vildar.

"Den här låten är inte ny men ändå så jävla bra. Här jobbar man, sliter och betalar en massa skatt. Och vart går skatten? Vilka e de som rånar en när man går ut. Tär på min själ, så rätt. Precis så känns det."

Skatten går till massa olika saker. Sjukvården och skolan får en hel del, kan jag tänka mig. Men jag vet inte riktigt. Jag är ju inte någon fancy schmancy politiker med kostym.
De som rånar dig när du går ut är rånarna, antar jag? Det låter som att du blir rånad rätt ofta. Har du provat att gå en annan väg nästa gång du är på väg hem till din Ettan bak-doftande etta med kokvrå efter en mysig knulldejt med din mamma?

"Om man får fråga vad är det som är rasistisk med denna låten??

Du kan kalla mig rasist du kan kalla min nazist men jag kallar mig realist och nationalist, om det så ska till kommer jag dö i Svearikeland namn för att hedra mina förfäder som byggt upp detta land offrat sina liv för detta land, försvart detta land mot Dansken och Ryssen! Jag tänker inte svika mina förfäder!"

 

Först och främst, alla de där simpla rimmen påminner mig om Petters första platta. Och att säga Svearikeland är efterblivet. Då kan man lika gärna gå hela vägen och säga Svearikelandstatnation.

Så du är villig att dö för att dina förfäder, som antagligen inte är dina förfäder, krigade lite? Jag hoppas att du dör av AIDS. I ett annat land än Sverige. Jag hoppas att du dör AIDS-döden på en äcklig svennesuparsemester i Grekland. Då kommer du få spö av dina förfäder.

 

"@ alla anti-rassar...sug min vit makt kuk!"

Det är så pass vanligt med särskrivningar att det känns lite överflödigt att påpeka dem. Speciellt när man läser saker skrivna av äkta svenskar. Men jag har alltid fascinerats av folk som är inkonsekventa i sitt särskrivande.
Jag kan ju ha missförstått budskapet också. Han kanske bara är dålig på att kommatera och vill att jag, kuk, som jag ofta kallas, ska suga hans vit makt.

"Himla Bra skrivet... Gillar UT sen starten och skiter i vad folk tycker... Historie nörd som man är..."

Du är inte en språknörd, antar jag?

"jag känner saknad efter ett land jag aldrig känt, som att födas utan arm men ändå ha fantomsmärtor.. den här låten tar mig tillbaka till ljumna sommarkvällar då mitt hjärta inte var fruset av iskallt hat."


Uhu.

"Vad exakt är rasistiskt med den här låten? "jag älskar mitt sverige" eller? Man blir så trött på korkade, mediastyrda jävla cornflakes som du...

SLÅ UPP RASISM I EN ORDBOK, WIKIPEDIA!! rasism är när man delar in grupper i klasser, INTE att man älskar sitt land.. fan ibland asså!!"

 

Kallade du mig precis för Wikipedia? Det är en sak att kalla någon för cornflake, men Wikipedia är fan att gå över gränsen.

Om man söker på "rasism" på NE:s hemsida så står det faktiskt "När man delar in grupper i klasser".

 

"en kompis sa att 10 elever i skåne blev avstängda i en månad pga. att dom sjungit national sången i skolan jag har inget emot invandrare jag hatar dom inte och jag gillar inte heller dom men jag vill inte leva i ett Sverige där invandrarna HATAR Sverige och kastar stenar på svenska flaggan på national dagen där går gränsen"

 

Wait, what? Du har inget emot invandrare, du hatar dem inte och du gillar dem inte? För att de kastade sten på flaggan? En sten gör väl ingen skada på ett tygstycke? Påse vinner ju över sten.

"En kompis sa att..." är SD:s politik i ett nötskal. Jag ska nu skriva den mest rasistiska meningen någonsin: Jag är inte rasist men en kompis sa att jag sär skriver men jag känner en invandrare.

Vadå "en kompis sa"? Din kompis är dum i huvudet. Jag hoppas att din kompis fastnar med kuken i ett våffeljärn.

 

"Under hela 6000 år av dokumenterad historia, har svarta afrikanska negrer uppfunnit ingenting. Inte ett skriftspråk, en kalender, en plog, en väg, en bro, en järnväg, ett fartyg, ett system för mätning, eller till och med hjulet. Även om många kraftfulla och fogliga djur flödade runt omkring honom. Han är inte känd för att ha någonsin odlat en enda gröda eller tämjt ett enda djur för eget bruk. Det enda sättet de transporterade saker var på deras hårda lilla krulliga huvud.. Det säger nog allt !"

 

Ah, alltid dessa svarta afrikanska negrer. Till skillnad från de vita afrikanska negrerna eller de blåa kroatiska asiaterna så har de svarta afrikanska negrerna aldrig uppfunnit något. Civilisationens vagga? Verkligen inte. De svarta afrikanska negrerna har aldrig uppfunnit något som gjort deras liv lättare. Det är därför man ofta ser bilder på svältande afrikaner - stackarna har inte ätit på 6000 år.

 

"Jag Kan Ta All Skit, Jag Kan Ta All Smärta. Men Jag Har Sverige I Mitt HJÄRTA , Jag Kan Sakna Styrka, Jag Kan Sakna Mod. Men Jag Har Sverige I Mitt Blod. Ja Kan Förlora Ett Öga, Jag Kan Förlora En Hand. Men Sverige kommer Alltid Förbli Mitt Fosterland"

 

Jag Kan Också Rimma, Är Ganska Bra På Att Simma. Jag Gillar Breaking Bad Och Dexter, Och Att Spela Spel Och Skriva Texter. Jag Har Normalstora Fötter, Och Jag Gillar Cashewnötter. Jag Köper Mina Kalsonger På H&M, Och Kan Ibland Bli Mörkrädd När Jag Går Hem. Om Man Börjar Varje Ord Med En Versal Har Man Nog Haft Sin Pappa I Sin Anal.

(Jag har aldrig haft sex med min pappa. Jag menar alla andra som skriver på det här sättet.)

 

"Sverige är vårat land, dom andra har sitt men vi får trängas bland dubbla sk lagar deras o våra om man tar tex koranen jävla skit, döda sina döttrar om dom vägrar bli bortgifta DEN LAGEN FÅR DOM LÄMNA I SITT JÄ::: LAND ME SEJ SJÄLVA, här är sveriges lagar o kristendomar mm...."

 

Va? VA? Jag dör. Jag orkar inte.

 

"Var stolt över vårat land, det är inte perfekt men det är ett av de bättre länder som finns i världen, ja menar vi bygger i alla fall våra hus för att de ska hålla till skildnad från andra skräpnationer som bygger dom på soppor och så ska vi betala för det när dem rasar ihop, ibland så är det bra att vara bror duktig som kan bygga ordentligt och dom andra får frysa ihjäl."

 

Okej, nu ska vi se om jag har förstått det här. Vi ska vara stolta över Sverige, för det är ett bra land därför att vi bygger bra hus här. I vissa länder försöker de bygga sina hus med soppor. Det låter ju jättedumt. Soppa är nog det sämsta byggmaterialet som finns. Sen när idioterna har byggt sina buljongbyggnader, som självfallet rinner iväg, så betalar Sverige en summa till det landet. Men de fryser ändå ihjäl. Vad betalar vi för? Köper vi soppan?

 

"jag hatar araber turkar kurder, så är det.. har varit kompis med 4 st och alla har varit likadana dom tror dom äger sverige, och dom snor allt dom kommer åt"

 

Svenskar är så jävla äckliga. En gång kände jag en kille som åt snor. Han petade ut rejäla kråkor och stoppade dem i munnen. Alla svenskar äter snor.

 

"att vara rasist och nazist är inte dumt om du är det, jag är Nazist, men inte en jätte Nazis"

 

Men det är dumt att vara nazist om man inte är det?

 

En jätte Nazis och en mini Nazis.

 

"Håller med dig till 100%, men ska dom stanna här får dom fan leva med våra hyllningar med midsommar, jul och vidare.. tar dom någonsin bort en svensk tradition lovar jag att jag tänker döda det aset."

 

Våra hyllningar? Jag hyllar inget på varken jul eller midsommar. På julafton äter jag för mycket och ger saker till min familj. På midsommarafton äter jag för mycket, och sedan dricker jag för mycket.

Vem ska ta bort en svensk tradition? De läskiga invandrarna? Jag tror att midsommar och jul kommer överleva i alla fall några år till.

 

"jag e svensk och e så jävla trött på er köpta niggrer(adopterade) eller horungar me andra ord som tror att ni e vita svenskar!! som sitter o snackar massa skit om invandrare haha alltså ni e så vidriga!! "

 

Skön kille. Är det bara jag som tror att han är smygfet, har dålig hy och luktar svett och motorolja?

 

"Alska Sverige... Lev varje dag som det ar DIN sista...."

 

Okej. Det där var ju helt CP. Först ännu en uppmaning till att älska det här landet, och sedan en uppmaning till att leva varje dag som om det var ens sista. De två sakerna passar ju inte alls ihop. Fy fan.

Alska Zanarkand... Glöm inte att stoppa in köttet i frysen....

Och det är viktigt att jag lever varje dag som att det är MIN sista och inte någon annans.

 

"Sverige måste bli rent! Bort med våldtäckter bort med kriminella pizza bagare!!!"

 

Jag trodde att vi hade kommit bort från den här myten om att det bara är (mörka) invandrare som våldtar. Om det var som feta rasister trodde - att muslimer våldtar i större utsträckning än bleka svenskar, därför att det är "okej" enligt deras jätteannorlunda kultur - varför ligger inte exempelvis Irak i toppen med en guldmedalj i våldtäkt? Visst finns det mörkertal där, men det finns det i alla andra länder också.

 

 

"Jag älskar sverige och är stolt över att jag bor här!

Man är ju fan inte rasist för man älskar sitt land!

Alla turkar får ju gå med kläder för det står turkiet osv. osv. Varför ska inte vi få göra det?"

 

Det är väl ingen som sagt att svenskar inte får gå med kläder som det står "Turkiet" på? Eller så menar du kläder som det står "Sverige" på? Jag har efter alla dessa inlägg lärt mig att förstå rasistsvenska, och jag hoppas att jag någon dag kommer kunna jobba som tolk.


"WHITE POWER 4 EVER ni invandraren ingen tvingar er att bo i sverige flytta tillbaks till ert gammla land kommer inte sakna er ni är endå rasister

ÄR STOLT SVENSK och ULTIMA THULE äger! :D"

 

"WHITE POWER 4 EVER". Haha. Och "ert gammla land", så jävla burned. Den här killen är farlig när han gömmer sig bakom det skrivna ordet.

Lite kul att en rasist säger att alla invandrare endå är rasister.


"Hatar inte alla invandrare mer araber och somalier är fan klart jobbiga."

Vadå "mer araber"? Vill du att det ska komma hit mer araber? Är alla somalier jobbiga? Har du träffat alla somalier? På vilket sätt är de jobbiga? Snarkar de? Tar de sista mjölken?

"Vi sjöng inte nationalsången på avslutningen i min gymnasieskola! Var i helvete är vi på väg någonstans när vi inte hyllar vårt land med att sjunga våran sång? Länge leve Svea Rike tackar vare Sverige vänaste land uppå jord."

Vart vi är på väg? Vi är på väg att göra Sverige till ett bättre land. Två steg i rätt riktning är att sluta sjunga den där värdelösa sången som inte ens är vår nationalsång, samt att sluta fira saker i kyrkan. Det är 2011, och jag tror inte att Gud bryr sig om några finniga bögar som ska få sommarlov.

"finns inget roligare än att sparka in skallbenet på en äcklig blatte. skrattar varje gång.

är trött på att se mångkulturen smutsa ner våra gator med misshandel, rån, våldtäkt och mord. ut med packen säger jag bara, kämpa emot, sverige!"

 

Har du sparkat in många skallben? Du är nog coolast i hela din (sär-)klass.

Så det är alltså okej för dig att misshandla, men om "mångkulturen" misshandlar så är det smuts på gatan? Dumma fitta.


"UPPMANAR ALLA ATT DEN 6:e JUNI, PÅ NATIONALDAGEN, KL.12.00, GÅ UT Å SJUNGA VÅR NATIONALSÅNG PÅ GATOR & TORG. VÅR NATIONALSÅNG ÄR INTE RASISTISK.

ÄR DU EN MES ELLER VÅGAR DU STÅ UPP FÖR VAD DU TYCKER? =)"


ALLTSÅ, DESSA UPPMANINGAR OM ATT SJUNGA NATIONALSÅNGEN ÄR SÅ JÄVLA EFTERBLIVNA. JAG HAR REDAN SKRIVIT OM DET FLERA GÅNGER, MEN VISSA SAKER MÅSTE MAN UPPREPA. DET ÄR INTE FÖRBJUDET ATT SJUNGA "NATIONALSÅNGEN". PÅ NATIONALDAGEN SJUNGS SKITEN ÖVER HELA SVERIGE. SLUTA LEKA MARTYR, RASSESVIN. ÄR DU EN MES ELLER VÅGAR DU SLUTA KNULLA DINA SYSKON?

"ursäkta mina svenska bröder.... vart tog vårat svenska svea rike vägen? :'(

är de nån annan än jag som vill kämpa för att få tillbaka vårt land ?!

Jag är trött på att bli kallad rasist bara för att jag bär den svenska flaggan! Jag är svensk och stolt över det ! Kalla mig rasist , kalla mig nazist , kalla mig patriot , kalla mig vafan du nu vill . Men jag är bara en vanlig svensk som vill ha tillbaka mitt land !"

 

Du är trött på att bli kallad rasist, men folk kan ändå kalla dig vad de vill?

Vem har tagit ditt land? Jag fattar ingenting. Sverige är fortfarande Sverige. Sluta gnälla.

 


"Är det sant? Finns ingen lag som säger att man ska bli utkastad ifall man begår brott, varje dag begår hundratals utlänningar utan Svenskt medborgarskap och knappast en av dom åker ut härifrån, och jag kan säga dig, av 10 som blir fångade av polisen är 8 av dom utlänningar.

Detta kan du fråga poliser själv, fråga dom i Malmö så är det nog 10 av 10."

 

"Jag kan säga dig...". Då måste det vara sant. Det låter ju dessutom väldigt rimligt att 80% av alla som arresteras av polisen är invandrare. Och i Malmö bor det (nog) bara laglydiga svenskar, för där står invandrare (nog) för 100% av alla brott (som upptäcks).

 

"Invandring suger ut statens skattepengar på andras bekåstanad - fakta.

MVH Magister i statsvetenskap"

 

Du, magistern. Vad är "bekåstanad"?


"Haha, jag tycker att alla ska våga mer. Jag har heilat framför blattar hur många gånger som helst och dem har inte vågat ens göra hot.

Hade inte ens en människa bakom mig, jag är kanske en nazist enligt er. Men egentligen, är jag bara en trött, stolt svensk. :-)"

 

Haha, fan vad coolt. En gång såg jag en kille som stoppade en långbent spindel i munnen. Ni borde börja göra galna saker tillsammans. Dock gjorde spindeln hot.

Kanske en nazist? Om du heilar av någon annan anledning än att skämta så är du antagligen en nazist. Och hur trött måste man vara för att heila? Jag har varit så trött att jag inte har orkat gå och lägga mig, men jag har aldrig varit så trött att jag har börjat heila.


"Jag är ingen Svergie Demokrat... Jag hatar SD men jag gillar låten. Så alla som är under 15 kan dra och ta sin äckliga rasist åsikter med sig. TIll och med detta bandet hatar rasismen så käften"

"Jag är ingen Svergie Demokrat". Jo, det är du. Hade du skrivit "Jag är ingen Sverigedemokrat" så hade jag kanske trott dig.

"precis äntligen folk som fattat, det behövs fler som dig i vårat land!

om du är röstbertiggad i år gör din plikt mot Sverige och rösta SD!!

10-talet=Sveriges år tionde!!"

 

RÖSTBERTIGGAD! HAHA!

 

"ni kommunister kommer aldrig att räknas som riktiga svenskar pga av er jävla ideologi!!!

de ända ni är bra på verkar va att snacka skit bakom en data skärm för slåss gör ni bara när ni är typ 5 mot 1 annars flyr ni med svansen mellan benen!!!"

 

För rasister slåss aldrig i grupp? Och de snackar aldrig skit bakom datorskärmen? Här är några exempel på rasister som snackar skit bakom datorskärmen:

Första

Andra

Tredje

Fjärde

Femte

Sjätte

 


Dicrocoelium dendriticum

Dicrocoelium dendriticum, även känd som lilla leverflundran, är min favoritparasit. Den lever ett ganska spännande liv, men för att era slöa hjärnor ska förstå tänker jag skriva som att ni levde detta parasitliv.

Du ligger tryggt i ditt lilla ägg. Istället för väggar och tak har du massa kobajs som ger dig värme och skydd. Dina tummar är ömma av allt rullande, och tristessen gör dig nästan galen. När ska allt det roliga börja? När den hungriga snigeln kommer, så klart. Den hungriga snigeln, som spenderat hela natten på den lokala snigelbaren, måste ha lite fyllekäk. Snigeln vet att det är svårt att få tag på kebabrullar i snigelstorlek, så den bestämmer sig för att äta lite kobajs istället. Men vad den inte vet är att den dessutom får i sig ett ägg. Ditt ägg.
Du och ditt ägg är nu inne i snigeln. Du smyger ut ur ditt ägg med samma smidighet som ninja-Anne Frank, och letar sedan upp en slemkörtel. Snigelslemmet blir en slip-n-slide som leder till friheten, och du är för första gången i ditt parasitliv ute i naturen.Fast din frihet är inte så jättefri, för allt du gör är att ligga kvar i snigelslemmet och vänta. Du väntar och väntar tills en myra kommer förbi. Vi vet ju alla hur jävla äckliga myror är, så det är ingen som blir förvånad när den går i slemmet. Utan gummistövlar. Och myran slickar till och med i sig lite slem. Och den får dig på köpet. Som Dogges cykel. Du söker dig direkt till den magiska ratten som styr myran, och nu har du ett fucking myrfordon. Du styr hela myran, och den kan inte göra något åt det.
Nu när du äntligen kan göra vad du vill så letar du upp ett fint och långt grässtrå och styr myrmobilen till toppen. Där väntar du, som i så många andra skeden av ditt liv. När morgonen kommer styr du ner myran igen, släpper kontrollen och låter den sköta sitt jobb i stacken. Men den stackars arbetsmyran får ingen vila, för så fort mörkret kommer och det blir lite kyligare ute tar du tag i ratten igen och letar upp ett grässtrå. Du klättrar upp och väntar. Och sedan kommer den. Den ståtliga kossan, naturens köttdisk. "NOM NOM" säger den och äter upp grässtrået med dig och myrmobilen på. Du dumpar den stackars myran i magen och promenerar till kons lever. Där knullar du dig själv och lägger massa ägg som kossan sedermera bajsar ut. Och dina vackra ägg får ligga i kobajset och vänta tills en bakfull snigel kommer förbi.

Basementality Battles, 9:e juli

Den 9:e juli är det ett nytt Basementality-event på Bonden Bar i Stockholm. Det börjar klockan 20.00, och förutom min "comeback" som går ut på att mer eller mindre förstöra M. Crackson så kan man även njuta av PziClone vs Marty, Tay "Sikta mot stjärnorna" Tay vs Phats, Gustav Fasa vs Sellish, Erik Indian vs Permoman, och Permoman igen (!) vs Madodds. Att Permoman battlar två gånger samma kväll är inte det mest spektakulära med honom. Han är dessutom mongo. Madodds också. Det blir alltså ett mongobattle på Bonden Bar. Henry "Goatface Killa" Bowers och Nils m/ Skils kommer uppträda. Ni vet, sådan där hiphoprapping.


Abels konspirationsteoristeorier 1

Det har nyligen dykt upp filmer på nätet som illusterar ett gäng på Athens gator som allierat sig med Polisen och som kastar stenar på "demonstranterna". Citationstecken använder jag naturligtvis då jag ser en tydlig skillnad mellan demonstration och huvudlöst upplopp. Om du inte gör det är du dum i huvudet och kan sluta läsa här -- eller inte. Jag bryr mig inte.
Det tog inte mer än några timmar innan konspiratörerna hade presenterat sin tes. DN beskriver det hela i artikeln "Vem kastade den första stenen?" DN, som får sin inkomst direkt via artiklar skrivna för att locka maximalt antal efterblivna sädgurglare, skickade ner sin senast anställda grävande journalist till Athen för att undersöka läget närmare.Konspiratörerna menar att denna grupp är "på uppdrag" av Polisen i Athen (eller ZOG, eller Illuminati, eller Oprah Winfrey) för att starta upploppet. Vad man glömmer att fråga sig är: vad kan Polisen (eller ZOG/Illuminati/Oprah) möjligen ha för motiv att vilja starta ett upplopp? Vad kan Polisen möjligen vinna på att riskera att få brandbomber i fittan?


"Du missade fittan, och jag vill inte bli fittförkyld. Kan
du vara hygglig och kasta hit en till brandbomb?"


William Ockham var en medeltida filosof som under sin livstid utformade en vetenskaplig metod vid namn "Ockhams rakkniv". Så här beskriver Wikipedia Ockhams rakkniv:
"Ockhams rakkniv, uppkallad efter den medeltida filosofen William Ockham, är en princip inom vetenskaplig metod som innebär att man inte ska anta fler företeelser eller ting än som behövs för att förklara de observationer man gör. Det är en tumregel om parsimoni."
Det viktiga att notera här är ordet "vetenskaplig". Denna metod används nästan alltid vid vetenskapliga förklaringar. Då tänker du, en av de idioterna som sväljer konspirationsteorier som du sväljer shemale-kuk, säkert, "Aha, han sa nästan! Det betyder att det finns en chans att just denna gång är en av de få gångerna då undantaget bekräftar regeln!" Du är även den som spelar på lotto med verkliga förhoppningar om att vinna, tror att det viktigaste med en åsikt är att ha den, går hela livet med mottot "allt löser sig", får hepatit C och blir påkörd till döds kort därefter, fattig, ensam -- ihop med dina "åsikter" som egentligen bara är en samling utlopp för det mindervärdeskomplex du upplever.
Tillbaka till Athen. En teori med betydligt färre antagna företeelser är att dessa människor helt enkelt är trötta på idioter som huvudlöst demolerar deras stad och väljer att slåss tillbaka mot huvudlöst våld och ta en tydlig ståndpunkt i stället för att bara titta på medan deras hem förstörs. "Va!?" tänker konspiratören nu medan han suger av sig själv färdig. "Kan det vara så att jag också hade blivit arg om folk i min stad började förstöra min egendom för att de var arga på något helt annat? Kan det vara så att alla dessa år av kuksugande sakta har brutit ner min hjärna och helt fyllt mitt kranium med säd som gör mig fullständigt inkapabel till att dra de allra enklaste logiska slutsatser?" Ja och Ja. Grekland är inte Syrien. Grekland är inte Egypten. Grekland är inte Tunisien och inte heller Jemen eller Libyen. Grekerna styrs inte av tyranner eller diktatorer. Att höra någon jämföra upploppen i Athen med upploppen i länder som omfattas av den s.k. "Jasminrevolutionen" är som att fista moder Teresas lik i munnen. Det går nästan inte att runka till.


"Once you go blizzack, you never go bizzack"
Moder Theresa, 1997.

RSS 2.0