"JAG HATAR MUSLIMER OCH ComuNISTER!Javla Muslimer !Och Javla judar som hatar Sverige!"

Jag letade upp ännu en välkomponerad Ultima Thule-låt och läste folks åsikter om ditten och datten. Och blatten.

"nuför tiden så är man ju Rasist om man Gillar Sverige utan att Kränka andra nationer. e så förbannat jävla trött på att alla invandrare klagar på att deras grannar spelar hög musik,deras söner e ju ute och slår sönder glaskurer varje kväll, att vi (svenskar) ställer för mycket krav på hur dom ska va, ni ska väll vara tacksamma och respektera landet som faktiskt tog hand om er! // Rasist för att man gillar sverige"


Jag älskar När folk slänger In versaler lite Här och var.
I huset jag bor i finns det en invandrarfamilj. De är jävligt duktiga på att dölja sina klagomål, för det enda de säger är "hej" när man stöter på dem i trappuppgången. Ibland ler de till och med. Jävla svin. Det är så jävla typiskt av alla invandrare att klaga på sina ariska grannar. Och allt detta medan deras söner är ute och vandaliserar? Sverige kommer snart få slut på glaskurer! RÖSTA SD VOGA ELSKA SVERGIE RÄDDA GLASKURERNA !!

"<-----STOLT VIKING FRÅN SVERIGE"

Fan vad originellt. Jag tycker att det är lite lustigt att så många rasister glorifierar vikingarna. Vikingarna är kända för tre saker; skepp, våldtäkter och att åka med sina skepp till andra länder och våldta folk. Och cirka tusen år senare sitter dessa vikingar på Youtube och klagar på att alla invandrare kommer till Sverige och våldtar.


"Jag skulle dö för SVERIGE!!!!!"

På vilket sätt? Jag fattar inte. Menar du att du skulle dö för den svenska kulturen? Eller för det fysiska Sverige? Alltså, marken och skogen och vattnet? Skulle du ta en kula i fittan för att rädda ett svenskt träd från att bli nerhugget? Om du gör det så kanske trädet får stå kvar, och då får dalahästfabriken inget material att jobba med. Och då dör den svenska kulturen.

"reflektera goda svenskar - sossepacket vill göra oss alla till muslimer"

Tänk om den här killen faktiskt har rätt. Fatta vad sjukt om sossarnas hjärtefråga var att få så många svenskar som möjligt att konvertera till islam. Jag skulle lätt ge upp bacon för rätten att våldta folk, för vi vet ju alla att alla muslimer våldtar, och de gör det därför att det är okej att göra sådant om man är muslim.

"Inte rasist, inte nått jävla Nazist svin, NEJ! JAG ÄR STOLT PATRIOT! LÄNGE LEVE SVERIGE OCH VÅRAN VACKRA FANA!"

OKEJ! DET KÄNNS SOM ATT JAG REPETERAR MIG LITE, men Sveriges fana är inte så jävla vacker. Den är faktiskt jävligt tråkig. Gult är fult, så är det bara. Nämn ett bra land som har gult i sin flagga.

"Invandrarna får ha på sig sina vobbliga huvudbonader här men om en tjej kommer till Irak t:ex med en T-Shirt så blir hon mördad på en gång.. Dom e juh helt bakom flötet.."

Haha. Ja, det finns faktiskt prickskyttar i Irak som har blivit utbildade i att döda kvinnliga turister med t-shirtar. De är så himla onormala där borta. Kolla bara på den här bilden på en irakisk familj som har en picknick i Bagdad.


Fy fan. Knappt människor. Dessa jävla vildar.

"Den här låten är inte ny men ändå så jävla bra. Här jobbar man, sliter och betalar en massa skatt. Och vart går skatten? Vilka e de som rånar en när man går ut. Tär på min själ, så rätt. Precis så känns det."

Skatten går till massa olika saker. Sjukvården och skolan får en hel del, kan jag tänka mig. Men jag vet inte riktigt. Jag är ju inte någon fancy schmancy politiker med kostym.
De som rånar dig när du går ut är rånarna, antar jag? Det låter som att du blir rånad rätt ofta. Har du provat att gå en annan väg nästa gång du är på väg hem till din Ettan bak-doftande etta med kokvrå efter en mysig knulldejt med din mamma?

"Om man får fråga vad är det som är rasistisk med denna låten??

Du kan kalla mig rasist du kan kalla min nazist men jag kallar mig realist och nationalist, om det så ska till kommer jag dö i Svearikeland namn för att hedra mina förfäder som byggt upp detta land offrat sina liv för detta land, försvart detta land mot Dansken och Ryssen! Jag tänker inte svika mina förfäder!"

 

Först och främst, alla de där simpla rimmen påminner mig om Petters första platta. Och att säga Svearikeland är efterblivet. Då kan man lika gärna gå hela vägen och säga Svearikelandstatnation.

Så du är villig att dö för att dina förfäder, som antagligen inte är dina förfäder, krigade lite? Jag hoppas att du dör av AIDS. I ett annat land än Sverige. Jag hoppas att du dör AIDS-döden på en äcklig svennesuparsemester i Grekland. Då kommer du få spö av dina förfäder.

 

"@ alla anti-rassar...sug min vit makt kuk!"

Det är så pass vanligt med särskrivningar att det känns lite överflödigt att påpeka dem. Speciellt när man läser saker skrivna av äkta svenskar. Men jag har alltid fascinerats av folk som är inkonsekventa i sitt särskrivande.
Jag kan ju ha missförstått budskapet också. Han kanske bara är dålig på att kommatera och vill att jag, kuk, som jag ofta kallas, ska suga hans vit makt.

"Himla Bra skrivet... Gillar UT sen starten och skiter i vad folk tycker... Historie nörd som man är..."

Du är inte en språknörd, antar jag?

"jag känner saknad efter ett land jag aldrig känt, som att födas utan arm men ändå ha fantomsmärtor.. den här låten tar mig tillbaka till ljumna sommarkvällar då mitt hjärta inte var fruset av iskallt hat."


Uhu.

"Vad exakt är rasistiskt med den här låten? "jag älskar mitt sverige" eller? Man blir så trött på korkade, mediastyrda jävla cornflakes som du...

SLÅ UPP RASISM I EN ORDBOK, WIKIPEDIA!! rasism är när man delar in grupper i klasser, INTE att man älskar sitt land.. fan ibland asså!!"

 

Kallade du mig precis för Wikipedia? Det är en sak att kalla någon för cornflake, men Wikipedia är fan att gå över gränsen.

Om man söker på "rasism" på NE:s hemsida så står det faktiskt "När man delar in grupper i klasser".

 

"en kompis sa att 10 elever i skåne blev avstängda i en månad pga. att dom sjungit national sången i skolan jag har inget emot invandrare jag hatar dom inte och jag gillar inte heller dom men jag vill inte leva i ett Sverige där invandrarna HATAR Sverige och kastar stenar på svenska flaggan på national dagen där går gränsen"

 

Wait, what? Du har inget emot invandrare, du hatar dem inte och du gillar dem inte? För att de kastade sten på flaggan? En sten gör väl ingen skada på ett tygstycke? Påse vinner ju över sten.

"En kompis sa att..." är SD:s politik i ett nötskal. Jag ska nu skriva den mest rasistiska meningen någonsin: Jag är inte rasist men en kompis sa att jag sär skriver men jag känner en invandrare.

Vadå "en kompis sa"? Din kompis är dum i huvudet. Jag hoppas att din kompis fastnar med kuken i ett våffeljärn.

 

"Under hela 6000 år av dokumenterad historia, har svarta afrikanska negrer uppfunnit ingenting. Inte ett skriftspråk, en kalender, en plog, en väg, en bro, en järnväg, ett fartyg, ett system för mätning, eller till och med hjulet. Även om många kraftfulla och fogliga djur flödade runt omkring honom. Han är inte känd för att ha någonsin odlat en enda gröda eller tämjt ett enda djur för eget bruk. Det enda sättet de transporterade saker var på deras hårda lilla krulliga huvud.. Det säger nog allt !"

 

Ah, alltid dessa svarta afrikanska negrer. Till skillnad från de vita afrikanska negrerna eller de blåa kroatiska asiaterna så har de svarta afrikanska negrerna aldrig uppfunnit något. Civilisationens vagga? Verkligen inte. De svarta afrikanska negrerna har aldrig uppfunnit något som gjort deras liv lättare. Det är därför man ofta ser bilder på svältande afrikaner - stackarna har inte ätit på 6000 år.

 

"Jag Kan Ta All Skit, Jag Kan Ta All Smärta. Men Jag Har Sverige I Mitt HJÄRTA , Jag Kan Sakna Styrka, Jag Kan Sakna Mod. Men Jag Har Sverige I Mitt Blod. Ja Kan Förlora Ett Öga, Jag Kan Förlora En Hand. Men Sverige kommer Alltid Förbli Mitt Fosterland"

 

Jag Kan Också Rimma, Är Ganska Bra På Att Simma. Jag Gillar Breaking Bad Och Dexter, Och Att Spela Spel Och Skriva Texter. Jag Har Normalstora Fötter, Och Jag Gillar Cashewnötter. Jag Köper Mina Kalsonger På H&M, Och Kan Ibland Bli Mörkrädd När Jag Går Hem. Om Man Börjar Varje Ord Med En Versal Har Man Nog Haft Sin Pappa I Sin Anal.

(Jag har aldrig haft sex med min pappa. Jag menar alla andra som skriver på det här sättet.)

 

"Sverige är vårat land, dom andra har sitt men vi får trängas bland dubbla sk lagar deras o våra om man tar tex koranen jävla skit, döda sina döttrar om dom vägrar bli bortgifta DEN LAGEN FÅR DOM LÄMNA I SITT JÄ::: LAND ME SEJ SJÄLVA, här är sveriges lagar o kristendomar mm...."

 

Va? VA? Jag dör. Jag orkar inte.

 

"Var stolt över vårat land, det är inte perfekt men det är ett av de bättre länder som finns i världen, ja menar vi bygger i alla fall våra hus för att de ska hålla till skildnad från andra skräpnationer som bygger dom på soppor och så ska vi betala för det när dem rasar ihop, ibland så är det bra att vara bror duktig som kan bygga ordentligt och dom andra får frysa ihjäl."

 

Okej, nu ska vi se om jag har förstått det här. Vi ska vara stolta över Sverige, för det är ett bra land därför att vi bygger bra hus här. I vissa länder försöker de bygga sina hus med soppor. Det låter ju jättedumt. Soppa är nog det sämsta byggmaterialet som finns. Sen när idioterna har byggt sina buljongbyggnader, som självfallet rinner iväg, så betalar Sverige en summa till det landet. Men de fryser ändå ihjäl. Vad betalar vi för? Köper vi soppan?

 

"jag hatar araber turkar kurder, så är det.. har varit kompis med 4 st och alla har varit likadana dom tror dom äger sverige, och dom snor allt dom kommer åt"

 

Svenskar är så jävla äckliga. En gång kände jag en kille som åt snor. Han petade ut rejäla kråkor och stoppade dem i munnen. Alla svenskar äter snor.

 

"att vara rasist och nazist är inte dumt om du är det, jag är Nazist, men inte en jätte Nazis"

 

Men det är dumt att vara nazist om man inte är det?

 

En jätte Nazis och en mini Nazis.

 

"Håller med dig till 100%, men ska dom stanna här får dom fan leva med våra hyllningar med midsommar, jul och vidare.. tar dom någonsin bort en svensk tradition lovar jag att jag tänker döda det aset."

 

Våra hyllningar? Jag hyllar inget på varken jul eller midsommar. På julafton äter jag för mycket och ger saker till min familj. På midsommarafton äter jag för mycket, och sedan dricker jag för mycket.

Vem ska ta bort en svensk tradition? De läskiga invandrarna? Jag tror att midsommar och jul kommer överleva i alla fall några år till.

 

"jag e svensk och e så jävla trött på er köpta niggrer(adopterade) eller horungar me andra ord som tror att ni e vita svenskar!! som sitter o snackar massa skit om invandrare haha alltså ni e så vidriga!! "

 

Skön kille. Är det bara jag som tror att han är smygfet, har dålig hy och luktar svett och motorolja?

 

"Alska Sverige... Lev varje dag som det ar DIN sista...."

 

Okej. Det där var ju helt CP. Först ännu en uppmaning till att älska det här landet, och sedan en uppmaning till att leva varje dag som om det var ens sista. De två sakerna passar ju inte alls ihop. Fy fan.

Alska Zanarkand... Glöm inte att stoppa in köttet i frysen....

Och det är viktigt att jag lever varje dag som att det är MIN sista och inte någon annans.

 

"Sverige måste bli rent! Bort med våldtäckter bort med kriminella pizza bagare!!!"

 

Jag trodde att vi hade kommit bort från den här myten om att det bara är (mörka) invandrare som våldtar. Om det var som feta rasister trodde - att muslimer våldtar i större utsträckning än bleka svenskar, därför att det är "okej" enligt deras jätteannorlunda kultur - varför ligger inte exempelvis Irak i toppen med en guldmedalj i våldtäkt? Visst finns det mörkertal där, men det finns det i alla andra länder också.

 

 

"Jag älskar sverige och är stolt över att jag bor här!

Man är ju fan inte rasist för man älskar sitt land!

Alla turkar får ju gå med kläder för det står turkiet osv. osv. Varför ska inte vi få göra det?"

 

Det är väl ingen som sagt att svenskar inte får gå med kläder som det står "Turkiet" på? Eller så menar du kläder som det står "Sverige" på? Jag har efter alla dessa inlägg lärt mig att förstå rasistsvenska, och jag hoppas att jag någon dag kommer kunna jobba som tolk.


"WHITE POWER 4 EVER ni invandraren ingen tvingar er att bo i sverige flytta tillbaks till ert gammla land kommer inte sakna er ni är endå rasister

ÄR STOLT SVENSK och ULTIMA THULE äger! :D"

 

"WHITE POWER 4 EVER". Haha. Och "ert gammla land", så jävla burned. Den här killen är farlig när han gömmer sig bakom det skrivna ordet.

Lite kul att en rasist säger att alla invandrare endå är rasister.


"Hatar inte alla invandrare mer araber och somalier är fan klart jobbiga."

Vadå "mer araber"? Vill du att det ska komma hit mer araber? Är alla somalier jobbiga? Har du träffat alla somalier? På vilket sätt är de jobbiga? Snarkar de? Tar de sista mjölken?

"Vi sjöng inte nationalsången på avslutningen i min gymnasieskola! Var i helvete är vi på väg någonstans när vi inte hyllar vårt land med att sjunga våran sång? Länge leve Svea Rike tackar vare Sverige vänaste land uppå jord."

Vart vi är på väg? Vi är på väg att göra Sverige till ett bättre land. Två steg i rätt riktning är att sluta sjunga den där värdelösa sången som inte ens är vår nationalsång, samt att sluta fira saker i kyrkan. Det är 2011, och jag tror inte att Gud bryr sig om några finniga bögar som ska få sommarlov.

"finns inget roligare än att sparka in skallbenet på en äcklig blatte. skrattar varje gång.

är trött på att se mångkulturen smutsa ner våra gator med misshandel, rån, våldtäkt och mord. ut med packen säger jag bara, kämpa emot, sverige!"

 

Har du sparkat in många skallben? Du är nog coolast i hela din (sär-)klass.

Så det är alltså okej för dig att misshandla, men om "mångkulturen" misshandlar så är det smuts på gatan? Dumma fitta.


"UPPMANAR ALLA ATT DEN 6:e JUNI, PÅ NATIONALDAGEN, KL.12.00, GÅ UT Å SJUNGA VÅR NATIONALSÅNG PÅ GATOR & TORG. VÅR NATIONALSÅNG ÄR INTE RASISTISK.

ÄR DU EN MES ELLER VÅGAR DU STÅ UPP FÖR VAD DU TYCKER? =)"


ALLTSÅ, DESSA UPPMANINGAR OM ATT SJUNGA NATIONALSÅNGEN ÄR SÅ JÄVLA EFTERBLIVNA. JAG HAR REDAN SKRIVIT OM DET FLERA GÅNGER, MEN VISSA SAKER MÅSTE MAN UPPREPA. DET ÄR INTE FÖRBJUDET ATT SJUNGA "NATIONALSÅNGEN". PÅ NATIONALDAGEN SJUNGS SKITEN ÖVER HELA SVERIGE. SLUTA LEKA MARTYR, RASSESVIN. ÄR DU EN MES ELLER VÅGAR DU SLUTA KNULLA DINA SYSKON?

"ursäkta mina svenska bröder.... vart tog vårat svenska svea rike vägen? :'(

är de nån annan än jag som vill kämpa för att få tillbaka vårt land ?!

Jag är trött på att bli kallad rasist bara för att jag bär den svenska flaggan! Jag är svensk och stolt över det ! Kalla mig rasist , kalla mig nazist , kalla mig patriot , kalla mig vafan du nu vill . Men jag är bara en vanlig svensk som vill ha tillbaka mitt land !"

 

Du är trött på att bli kallad rasist, men folk kan ändå kalla dig vad de vill?

Vem har tagit ditt land? Jag fattar ingenting. Sverige är fortfarande Sverige. Sluta gnälla.

 


"Är det sant? Finns ingen lag som säger att man ska bli utkastad ifall man begår brott, varje dag begår hundratals utlänningar utan Svenskt medborgarskap och knappast en av dom åker ut härifrån, och jag kan säga dig, av 10 som blir fångade av polisen är 8 av dom utlänningar.

Detta kan du fråga poliser själv, fråga dom i Malmö så är det nog 10 av 10."

 

"Jag kan säga dig...". Då måste det vara sant. Det låter ju dessutom väldigt rimligt att 80% av alla som arresteras av polisen är invandrare. Och i Malmö bor det (nog) bara laglydiga svenskar, för där står invandrare (nog) för 100% av alla brott (som upptäcks).

 

"Invandring suger ut statens skattepengar på andras bekåstanad - fakta.

MVH Magister i statsvetenskap"

 

Du, magistern. Vad är "bekåstanad"?


"Haha, jag tycker att alla ska våga mer. Jag har heilat framför blattar hur många gånger som helst och dem har inte vågat ens göra hot.

Hade inte ens en människa bakom mig, jag är kanske en nazist enligt er. Men egentligen, är jag bara en trött, stolt svensk. :-)"

 

Haha, fan vad coolt. En gång såg jag en kille som stoppade en långbent spindel i munnen. Ni borde börja göra galna saker tillsammans. Dock gjorde spindeln hot.

Kanske en nazist? Om du heilar av någon annan anledning än att skämta så är du antagligen en nazist. Och hur trött måste man vara för att heila? Jag har varit så trött att jag inte har orkat gå och lägga mig, men jag har aldrig varit så trött att jag har börjat heila.


"Jag är ingen Svergie Demokrat... Jag hatar SD men jag gillar låten. Så alla som är under 15 kan dra och ta sin äckliga rasist åsikter med sig. TIll och med detta bandet hatar rasismen så käften"

"Jag är ingen Svergie Demokrat". Jo, det är du. Hade du skrivit "Jag är ingen Sverigedemokrat" så hade jag kanske trott dig.

"precis äntligen folk som fattat, det behövs fler som dig i vårat land!

om du är röstbertiggad i år gör din plikt mot Sverige och rösta SD!!

10-talet=Sveriges år tionde!!"

 

RÖSTBERTIGGAD! HAHA!

 

"ni kommunister kommer aldrig att räknas som riktiga svenskar pga av er jävla ideologi!!!

de ända ni är bra på verkar va att snacka skit bakom en data skärm för slåss gör ni bara när ni är typ 5 mot 1 annars flyr ni med svansen mellan benen!!!"

 

För rasister slåss aldrig i grupp? Och de snackar aldrig skit bakom datorskärmen? Här är några exempel på rasister som snackar skit bakom datorskärmen:

Första

Andra

Tredje

Fjärde

Femte

Sjätte

 


Kommentarer
Postat av: bleunt

Vikingkommentarer var guld. Har aldrig ens tänkt på ironin i det.

2011-07-18 @ 14:07:54
URL: http://bleunt.blogg.se/
Postat av: sonja

Alltså.. Här ligger jag, sjuk och jävlig, ensammen på en halvt öde skärgårdsö. Trodde att jag skulle avlida av tristess, men du räddade mig! Skrattade så jag låg och hoppade i soffan, tackar för det!

2011-07-18 @ 16:09:52
Postat av: Emilia

Hahahaha "bekåstanad"... Lär er behärska det svenska språket innan ni propagerar om Svearikelandstatnation och patriotism, fittkvalster.2011-07-21 @ 20:32:46
URL: http://meroline.blogg.se/
Postat av: V

Haahahaha! Du borde ha en gillaknapp! Nej, du borde ha en älskaknapp, skulle detta inlägg ha en sådan skulle jag älska med den hela natten så bra var det!

2011-07-26 @ 20:53:42
Postat av: Kalle Balik

Det finns en "gilla"-knapp för de senaste inläggen om du kollar från startsidan. Det går tyvärr inte att älska med den, men du kan onanera och tänka på den.

2011-07-27 @ 12:55:08
URL: http://jattestorapistoler.blogg.se/
Postat av: Okänd.

Det är väldigt lätt att välja sina strider, Kalle. Att du väljer att bara ta med kommentarer som uppenbarligen är skrivna av folk med den lägre typen av intelligenskvot etcetera får stå för dig. Jag skulle också kunna gå fram till en downie och reta denne för hans bristande logik. Det skulle vara mer intressant om du analyserade någon typ av mer intelligent rasism. Inlägg från användaren Cimmerian på Flashback är ett bra exempel. Jag utmanar dig.

2011-07-27 @ 22:44:26
Postat av: Kalle Balik

Eftersom du beskriver något så trivialt som ett inlägg på en skämtblogg som en "strid" så kan jag inte göra annat än att acceptera din utmaning och hoppas att jag går segrande ur striden de vanliga dödliga kallar "bloggande".

Anledningen till att jag väljer dumma inlägg skrivna av dumma människor är underhållningsvärdet. Jag vill roa människor, inte ha en politisk debatt. Låt oss säga att den här bloggen är en TV-kanal, och just den här sortens inlägg är Sveriges Sämsta Bilförare. Hur kul skulle det vara om deltagarna var ganska bra på att köra bil istället för att vara värdelösa på det?

Jag accepterar som sagt din utmaning, men du får förse mig med material att analysera, då jag aldrig är inne på FB. Antingen länkar du till saker som denne Silmarillion skrivit, eller så copy-pastar du helt enkelt textstycken. Och sedan kan du antingen göra en kommentar av det, eller maila det till *jattestorapistoler@gmail.com*. Och om det genererar ett roligt och/eller intressant inlägg kommer jag lägga upp det på bloggen.

Det här med "intelligent rasism" låter dock rätt främmande. Det skulle uppskattas om du skrev om rasistens textstycken med CAPS och sär skrivningar så att jag inte glömmer bort att det är en rasist jag har att göra med.

2011-07-27 @ 23:47:55
URL: http://jattestorapistoler.blogg.se/
Postat av: Abel

Azzå Kalle............ det finnz coola razizter occzzå. Fattarueller!?/Dallas

2011-08-02 @ 17:44:07
Postat av: Jonsson

Kom ihåg att inte dela in grupper i klasser, för då är ni alla rasister!

2011-08-03 @ 00:21:17
Postat av: t.

din idiot!

faaan är det du säger .....

vi alla muslimer hatar dig också tror du att vi älskar dig eller

liksom tänk bara p svenskarna som alltid är med på efterlys varför snackar du inte om de svenska killar är värre än invandrar killar okej!!!!

och säg inte att muslimer våltar de är bara de som inte vet vad islam är ....

Islam är den bästa religionen och du har inte ens läst koranen för att snacka om muslimer eller islam och för det andra när en muslim gör något vet den då inget om islam och skyll inte då på religionen är det religionen som gör så eller.

Och varför när en muslím gör något varför måste ni då era rasistiski svenskar börja prata dååå...

men varför när en kristen gör det då öppnar inte icke käften.

Det som hände i Norge var en kristen man som gjorte det varför pratar ni inte dååå vaaa!!!!!

2011-08-05 @ 13:41:27
URL: http://jätte stora pistoler
Postat av: Nabba

Hittade just min nya favoritblogg :D

2011-08-05 @ 13:57:55
URL: http://nabba.devote.se
Postat av: Kalle Balik

t: Vad fan snackar du om? Sluta skriva som en sverigedemokrat. Och sluta säga att islam är bättre utan att ge någon anledning till varför det skulle vara så. Religion är aldrig bra. Punkt. Jag hatar dig.(Jag vet att du i själva verket är en trogen läsare och inte en muslim. Muslimer, precis som kvinnor, använder inte internet.)

2011-08-06 @ 09:06:03
URL: http://jattestorapistoler.blogg.se/
Postat av: Abel

Azzå Kalle........... det finnz coola izlamizter occzzå. Fattarueller!?

2011-08-17 @ 00:26:31
Postat av: dean

Ja skratade så himmla mkt ner jag leste dätta. Men gråtter nu för ja tenker på svenska flagan som e så fin.

2011-08-20 @ 00:23:08
URL: http://plombisk.blogspot.com
Postat av: Mellanmål

Detta var det roligaste jag läst på väldigt länge.

2011-08-22 @ 19:32:28
Postat av: Lost Johnny

Jag läser den här bloggen alldeles för sällan.Total briljas.

2011-08-24 @ 08:40:16
Postat av: Anonym

Ok du tror att Muslimer får inte klä sig som de vill? Kolla på de hära. With an open mind.

http://www.youtube.com/watch?v=mcMPEoqKnRI&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=0cOTWxS15RQ&feature=related

2011-08-27 @ 12:28:14
Postat av: Utvandrare från madagaskar kalla mig alex

Låt mig börja med att utan invandringen vore sverige fyllt av svält.

Med det sagt är invandrare våran "räddningsteam".

och så mycket är det ju inte när man tänker efter, för I Storbritannien så är det mer invandrare än det är Britter.

Och där har vi ett korrupt land, jag tycker själv att The great brittain är ett smutsigt fachist land men jag kan ha blivit hjärntvättad av Vendetta filmen. Om alla rasister/nazister/patrioter/horungar eller vad de nu vill bli kallade,

skulle kunna öppna sina ihop ollade ögon och inse att det är endå ganska härligt just nu.

Och hadde det inte varit för invandrare hadde det varit Fredde (vår statminister för stunden om han inte äntligen blivit skjuten efter att jag skrivit detta) Ni hadde hatat. Om man kollar på den svenska historian "med det sagt menar jag 1960-2011" så började det med att vara hippies vilket jag tycker inte är fel någonstans, sen blev det punk vilket jag tycker är random, och sen kom invandringen för fullt där nånstans inte så insatt och wikipedia är för komplicerat för mig.

Och då kom gröna bombar jackor och schysta kängor in i bilden.Det var ganska härligt då för att då våga ni visa er lite mer, så min pappa och hans vänner kunde sparka skiten ur er.. Sen kom internet... (Rasisternas/nationalisternas/patrioternas/horungarnas eller vad de nu vill bli kallade) mötesplats där dom kan hata i smyg utan att någon vet, känner sig tuffa tills deras pappa (även farbror) kommer och trycker dom i stjärten. Och eftersom dom bor så lång ut i landet så finns det inte så många andra hål förutom kossorna på gården, Fast deras Könsorgan är för litet för att få plats i en ko, och deras fru skulle haft sexuelt umgänge med en häst men istället vänstrar hon med en afrikan. Vilket gör att Denna rasist/nationalist/patriot/horunge eller vad de nu vill bli kallade blir arga. Och mitt i allt detta elände så blev denna pojkes syster våldtagen av en person som är lite dansk och lite svensk,

gör att han hatar alla danskar och sedan fortsätter det till att hata alla invandrare i slutändan för att han är för dum för att lista ut att det en person gjort betyder inte att alla är likadana. Och sen går jag vidare till min fråga jag egentligen skulle ställa.

Min flickvän som jag blev tsm med för inte så längesedan, har förmodligen smittat mig med någon könssjukdom som hon fått av sitt ex precis innan vi träffats. Han sitter förmodligen och ler och jag ler med honom för bättre hämnd än så kan man nog inte ge till sitt ex, så min fråga är hur ska jag hantera detta för jag vill hämnas på henne och hennes ex på det mest sårbara sätt, jag hadde kunnat ge henne till dig så du kunde trycka in din klarinett i henne men då finns det en risk att du får könssjukdomen och det vore förfälligt, men vad hadde du gjort?(jag kan inte sätta ut punker eller komma tecken rätt för att jag är 10 år och fortfarande går i skolan för att lära mig stava ordenligt men lärarna kan inte lära ut mig rätt för att skolan i sverige suger eftersom att alla skatte pengar går till invandrarna och då kan jag inte få den utbildningen jag behöver. Jag är inte rasist jag har en kompis som är från skåne men det har fan gått för lång!)

2011-09-02 @ 11:14:56
Postat av: LF

Jag tror jag är kär i dig. Den här bloggen var topp tre det bästa jag läst.

2011-10-05 @ 20:05:09
Postat av: Anonym

Jag har den effekten på kvinnor.

2011-10-10 @ 09:27:26
Postat av: Anonym

aah vad gör sverige drar till lumpen blir militär kan lika gärna kallas terrorister och prickskyttar ni ska inte snacka du supportrar säkert lasermannen

2011-11-26 @ 19:16:54
Postat av: Håkan

Aah vilket gött inlägg. Du fick just en ny följare.

2011-11-27 @ 11:47:35
URL: http://kemimannen.wordpress.com/
Postat av: S

När inbördeskriget bryter ut i Sverige mellan deiverse pack jadå för nu är ju det så pass stora mängder här ex: 1. Finnar 500 000st, 2. Irakier 300 000 till antalet och kan döda utan blink. 3. Turkar 50 000 och då kurder bland dessa lika vidriga som Irakier. 40 000 Somalier smala menkan vara farlig om de får tag på vapen. Iranier 50 000 st. kan vara lika illa som irakier..listan kan göras lång..

2011-12-02 @ 09:58:24
Postat av: Hu

Jag är tacksam att Sverige hjälpte mig.

Min son är inte ute och gör dumheter han jobbar .

Jag har jobbat sen jag kom till Svrige man stoppar inte alla i samma korg.

2011-12-21 @ 23:25:47
Postat av: Helena

Vill du gifta dig med mig??? <3

2012-01-31 @ 19:11:10
Postat av: Henrik

Hahaha, jag läste den översta rasist-grejen och garvade som fan i din kommentar om det. "Hälsar och ler ibland, jävla svin!" Samma sak för mig.

Måste dock säga att vikingar faktiskt ÄR bra, de är kända för mycket mer än det du nämnde, t.ex. att de seglat runt i stort sett hela världen, trots att djuphavsseglande båtar inte var uppfunna än. De uppfann kikare, genom att använda polerad bärnsten bland annat. De var också skickliga handelsmän, och det är egentligen där deras största inkomstkälla kom. Sist men inte minst så var de livvakter åt många söderländska ledare, bl.a. i egypten, turkiet och ett flertal arabländer, pga sin stora skicklighet i strid och långa, muskulösa kroppar. Så det så. :) Dra inte ner på vikingar för att en fjant kallar sig det.

2012-02-09 @ 16:11:48
Postat av: stolt iraker

kolla fan din jävla äckel om jag ser dig bara så är du död. för det första jag e själv från irak och ändå älskar Sverige så snacka aldig skit om alla fattar du.hahahahha du e fan rolig att du säger att du e inte rasist. hoppas att du får en irakisk kuk i munnen.

2012-03-13 @ 20:50:50
URL: http://aaaaaaaaa
Postat av: stolt iraker

ej kolla utan irak som du snackar skit om skulle du eller din pappa om du vet ens vem din pappa e inte kunna köra hanns eller din bil. OMG så äcklig bild du har fan min lille syster blev rädd fannnnn hahahhha.

2012-03-13 @ 20:56:17
URL: http://aaaaaaaaaa
Postat av: Norrlänningarna! :D

Hej!

Varför är du så mycket emot invandrare?

Tack på förhand, för svar. :)2012-03-30 @ 11:10:20
Postat av: KALLE BALIK

ÄCKLIGA IDIOTER. LÄS INLÄGGET EN GÅNG TILL. OCH SEN LÄSER NI DET EN GÅNG TILL. JAG ÄR INTE RASIST. VAD JAG DÄREMOT ÄR ÄR EN PERSON SOM TYCKER OM ATT DRIVA MED RASISTER. STYCKENA SOM INLEDS SAMT AVSLUTAS MED CITATIONSTECKEN ÄR CITAT. FIFFIGT, VA?

2012-05-08 @ 21:58:17
URL: http://SUCK
Postat av: Anonym

jävla idiot tröga jävel. hur dum är du din äckel. du svär ju åt muslimer och säger att du hatar invandrare. vad betyder det då din dum apa.

2012-05-20 @ 22:11:50
Postat av: Mona Åsander Murfin

Vill bara säga att jag bor i Karlstad och är ifrån Bangladesh och bor där med mina två döttrar.
Ni är sjuka i huvudet och kan dra åt helvete.
Hoppas att alla här med sådana sjuka åsikter utrotas.
Ni förstör för Sverige och allt.
Ingen är rädd för er men ni är fega rädda idioter.
Hoppas ni råkar illa ut.

Mvh Mona Åsander Murfin

2014-04-10 @ 10:31:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0