Kalle Balik vs M. Crackson den 9:e juli

Den 9:e juli ska jag åka till Stockholm för att möta M. Crackson. Crackson har battlat en gång i Basementality och två gånger i O-Zone, och det känns väldigt skönt att möta någon som man vet lite om, istället för att bara skriva generiska bögskämt. Men det är på gott och ont när man lägger så kallade on point-rader. I mitt första battle regnade det generiska dissar, och vem som helst som inte är dum i huvudet kunde förstå de flesta skämten. Det är jättebra om man vill introducera nya fans till battle-scenen. Men om man däremot gör vad vissa människor anser vara rätt i ett battle - håller sig till en topic - så förstås raderna enbart av sådana som kollat på battles innan.
Jag har till detta battle tänkt vara lite mer on point, och om ni battlenoviser ska förstå krävs det vissa förkunskaper. Därför bör ni titta på M. Cracksons tidigare battles.Han låter roligt och spottar Nicko Mack i munnen. Och han är inte så bra.


Här har han blivit bättre.


Här har han blivit ännu bättre. Det ska bli kul att möta någon som inte är värdelös.

Ännu en hyllning till kvinnan

Jag blir gång på gång förvånad över det stora antalet kvinnliga läsare. Eller, jag vet ju inte säkert att många av de kvinnor som gillar FB-sidan faktiskt läser bloggen, men jag tolkar det så. Min förra hyllning till kvinnan blev en stor succé och jag skördade framgångar, pengar och oskulder. Nu tänkte jag helt enkelt rabbla anledningar till att kvinnor är bra, eller till och med bättre än män.

Många kvinnor läser min blogg, eller så har de i alla fall något sorts intresse för den. Det blåser ju direkt hål på myten om att kvinnor skulle vara dumma. De gnäller oftast inte när jag skriver elaka saker om kvinnor, vilket betyder att de kan ta skämt, till skillnad från rasister och religiösa människor.

Kvinnor är oftast fysiskt svagare än män. Japp, det är en positiv sak. Männens muskler, hjärnor och hårda arbete drog upp oss på näringskedjan, och vi kommer nog fortsätta vara herrar på täppan tills 2012 då jorden garanterat går under. Men nu är musklerna överflödiga. Styrka betyder ingenting. Så vitt jag vet är det inte ens vanligt att kvinnor fortfarande tänder på män med muskler. Om du inte behöver använda muskler till att överleva, och om de inte hjälper dig att få en partner så att du kan föröka dig, vad är då syftet med dem? Män går till gym, lyfter tunga saker, för att sedermera kunna lyfta lite tyngre saker. Och så klagar folk på repetitiva RPG:n.
Muskler är överflödiga. Judar är (ö-)kända för att vara svaga samt dåliga på sport. Men det första man tänker på är snålhet. Om man är nazist. Jag tänker på duktiga affärsmän, och pengar är viktigare än muskler. Asiater är kända för att vara små och smarta. Alla asiater kan i och för sig döda med ett karateslag, men det hör inte hit. De saknar muskler, men det spelar ju som sagt ingen roll. De är smarta, och det är sådant som är viktigt. Kvinnor är svagare än män, alltså är de smartare än män.

Kvinnor föder barn. Hur jävla coolt är inte det? De frambajsar levande ting. Männens bidrag är inte alls imponerande, och det vet vi. Det är nog därför många män tycker att gravida kvinnor är sexiga, trots att tjockisar ofta är snuskiga.

Om kvinnor styrde världen så skulle det (knappt) vara några krig. Tänk dig två män som ogillar varandra. De träffas på fyllan, och sen slåss de. Krig. Två kvinnor som ogillar varandra är istället falska och låtsas vara glada, tills de träffar en annan kvinna och berättar om horan de just mötte. Inte krig. Om kvinnor styrde världen så skulle Gaza-konflikten bestå av skvaller och horrykten.

En naken kvinnokropp är oftast snyggare än en naken manskropp. Och det säger jag inte för att jag är heterosexuell - det är ett faktum. Kolla på könen, liksom. Kvinnor har en mystisk köttgrotta där samlag avslutas och liv skapas. Män har en kuk och en pung. En jävligt utsatt pung. Och det leder mig direkt till nästa stycke.

I jämförelse med män är kvinnor mer eller mindre oövervinnliga. Visst får de ont om man sparkar dem i fittan eller boxar dem på tuttarna, men männen har en akillespung. En lätt spark och de flesta av oss skulle ligga ner och krama kulorna medan illamåendet sköljde över oss. Det är inte ens svårt att träffa en pung eftersom den sitter i perfekt sparkposition. Även om man råkar träffa lite snett finns det en stor chans att offrets lår fungerar som en slags ränna som hjälper det sparkande benet att träffa precis på pungen så att kulorna mosas mot bajsbryggan.

Haha, jag skojade bara. Kvinnor är horor.RSS 2.0