Ännu en hyllning till kvinnan

Jag blir gång på gång förvånad över det stora antalet kvinnliga läsare. Eller, jag vet ju inte säkert att många av de kvinnor som gillar FB-sidan faktiskt läser bloggen, men jag tolkar det så. Min förra hyllning till kvinnan blev en stor succé och jag skördade framgångar, pengar och oskulder. Nu tänkte jag helt enkelt rabbla anledningar till att kvinnor är bra, eller till och med bättre än män.

Många kvinnor läser min blogg, eller så har de i alla fall något sorts intresse för den. Det blåser ju direkt hål på myten om att kvinnor skulle vara dumma. De gnäller oftast inte när jag skriver elaka saker om kvinnor, vilket betyder att de kan ta skämt, till skillnad från rasister och religiösa människor.

Kvinnor är oftast fysiskt svagare än män. Japp, det är en positiv sak. Männens muskler, hjärnor och hårda arbete drog upp oss på näringskedjan, och vi kommer nog fortsätta vara herrar på täppan tills 2012 då jorden garanterat går under. Men nu är musklerna överflödiga. Styrka betyder ingenting. Så vitt jag vet är det inte ens vanligt att kvinnor fortfarande tänder på män med muskler. Om du inte behöver använda muskler till att överleva, och om de inte hjälper dig att få en partner så att du kan föröka dig, vad är då syftet med dem? Män går till gym, lyfter tunga saker, för att sedermera kunna lyfta lite tyngre saker. Och så klagar folk på repetitiva RPG:n.
Muskler är överflödiga. Judar är (ö-)kända för att vara svaga samt dåliga på sport. Men det första man tänker på är snålhet. Om man är nazist. Jag tänker på duktiga affärsmän, och pengar är viktigare än muskler. Asiater är kända för att vara små och smarta. Alla asiater kan i och för sig döda med ett karateslag, men det hör inte hit. De saknar muskler, men det spelar ju som sagt ingen roll. De är smarta, och det är sådant som är viktigt. Kvinnor är svagare än män, alltså är de smartare än män.

Kvinnor föder barn. Hur jävla coolt är inte det? De frambajsar levande ting. Männens bidrag är inte alls imponerande, och det vet vi. Det är nog därför många män tycker att gravida kvinnor är sexiga, trots att tjockisar ofta är snuskiga.

Om kvinnor styrde världen så skulle det (knappt) vara några krig. Tänk dig två män som ogillar varandra. De träffas på fyllan, och sen slåss de. Krig. Två kvinnor som ogillar varandra är istället falska och låtsas vara glada, tills de träffar en annan kvinna och berättar om horan de just mötte. Inte krig. Om kvinnor styrde världen så skulle Gaza-konflikten bestå av skvaller och horrykten.

En naken kvinnokropp är oftast snyggare än en naken manskropp. Och det säger jag inte för att jag är heterosexuell - det är ett faktum. Kolla på könen, liksom. Kvinnor har en mystisk köttgrotta där samlag avslutas och liv skapas. Män har en kuk och en pung. En jävligt utsatt pung. Och det leder mig direkt till nästa stycke.

I jämförelse med män är kvinnor mer eller mindre oövervinnliga. Visst får de ont om man sparkar dem i fittan eller boxar dem på tuttarna, men männen har en akillespung. En lätt spark och de flesta av oss skulle ligga ner och krama kulorna medan illamåendet sköljde över oss. Det är inte ens svårt att träffa en pung eftersom den sitter i perfekt sparkposition. Även om man råkar träffa lite snett finns det en stor chans att offrets lår fungerar som en slags ränna som hjälper det sparkande benet att träffa precis på pungen så att kulorna mosas mot bajsbryggan.

Haha, jag skojade bara. Kvinnor är horor.Kommentarer
Postat av: fiat

Vilken tur att din mamma är hora då,

så hon kunde spotta ut dig!

2011-06-16 @ 12:21:07
URL: http://lillfiis.blogspot.com
Postat av: Kalle Balik

Det är ju inte en fråga om tur. Gud ville att hon skulle bli kvinna. Precis på samma sätt som Gud ville att du skulle bli en "galen raggartjej" med en blogg som heter "lillfiis".

2011-06-16 @ 12:33:06
URL: http://jattestorapistoler.blogg.se/
Postat av: Media

Är du arg Fiat? Me asvänlig hälsning

2011-06-16 @ 14:00:25
Postat av: T. Stosteron

Kvinnor är så dumma att de inte vet hur man tackar folk. Jag tror att fiat försöker tacka dig för de fina orden, Kalle.Sänt från min iPhone när jag blir avsugen

2011-06-16 @ 16:15:53
Postat av: Henrik Petersson

Jag har en teori till varför kvinnor är så bra: De är revben. Om man tittar på en gris så är ju revbenen det godaste, medan det mesta andra - hjärna, pung, hår, ögon, o s v - är oätligt. En kvinna är helt enkelt en människa som Gud har slängt allt utom det godaste på.

2011-06-17 @ 07:34:03
URL: http://fithenke.blogg.se/
Postat av: Sandra

Älskar din sista mening! Btw grym i Newblood, hoppas få se mer av dig där.

2011-06-18 @ 03:50:28
Postat av: bleunt

Starka män får mer sex eftersom de kan våldta fler svaga kvinnor. Jag kan bara våldta kanske 70% av alla kvinnor, medan Arnold Strong kan våldta 100% av alla kvinnor.

2011-06-18 @ 12:58:25
URL: http://svampriket.se
Postat av: Vilda

"kulorna mosas mot bajsbryggan" ..hade jag varit en riktig datanörd hade jag skrivit lol, men nu skrattade jag högt istället. Mest för att jag är så grym på att visualisera.

2011-06-18 @ 16:47:33
URL: http://vildaart.blogg.se/
Postat av: Calle SS

Kalle-B i all ära men fiat-kommentaren var nog det giftigaste som skrivits sedan männen uppfann bokstäver. Jag tror dock det är en man som står bakom "fiat" då personen i fråga är så korkad att denne inte vet att även en prostituerad troligtvis skulle föda på vanligt vis och inte genom att spotta ut en bebis genom munnen. Det kan dock vara så att fiat är smart nog för att insinuera att Kalles mamma inte är en människohora utan en helt egen horras där födsel sker genom munnen. Detta påstående är dock föga troligt då inte ens hondjuret Jennifer Garner har tillräckligt stor mun för att rymma Kalles ENORMA bebiskuk.

Av allt detta drar jag slutsatsen att Kalle Balik fortfarande kan regera världen med sin jättestora pistol...japp...

2011-06-18 @ 18:22:33
Postat av: Emilia

Du påstår med andra ord att kvinnor är mäktigare än gud (om han finns. vilket han inte gör). Världens äldsta yrke, prostitution hade aldrig spridit sig som aids i vårt samhälle om inte:1) Fula män som inte kan få ligg på egen hand hade funnits.2) Charles Darwin hade ljugit. Inget motbevisar hans teorier så hårt som fula människor. Hade snubben varit ärligt hade varken horor eller fula människor existerat. True story.Power of the pussy heter det.

Tack alla män därute som försörjer oss horor med pengar och underhållsbidrag.

2011-06-19 @ 20:38:07
URL: http://meroline.blogg.se/
Postat av: Marcus

Fint sätt att uttrycka din homosexualitet!

2011-07-01 @ 02:26:57
Postat av: Absnizzle

Boats 'n' hoes, boats 'n' hoes, gotta get me some boats 'n' hoes. Brre fyra fem sju, Insjön represent, down with the syndrome crew, top nickleback, dimebag, quarterpounder with bees in this mother, booyah.

2011-07-03 @ 23:43:51
Postat av: Kalle Balik

Marcus: Tack!Humanoid superboy: Ganska äckligt att nämna både Insjön och Nickelback i samma mening, men jag är ändå imponerad.

2011-07-04 @ 00:12:08
URL: http://jattestorapistoler.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0