Jämlikhet

Jag gick tidigare i dag mot Hemköp för att köpa snus, smör, bröd och turkisk yoghurt. På vägen dit kan man ta en genväg vid vårdcentralen, och man hamnar då på en ganska smal stig. När jag gick på stigen såg jag till min fasa att en ung kvinna kom gående åt motsatt håll. Och hon gick bara rakt på. Rakt på. Hon vred inte ens överkroppen lite som man gör när man är lite elak, men inte så jätteelak. Hon gick rakt på och tog för givet att jag skulle kliva åt sidan. Och visst gjorde jag det. Jag klev rakt ner i två meter snö och fick nästan amputera benet.
Då kan man fråga sig: Varför tog hon för givet att jag skulle akta på mig? Tänk om jag också hade varit en ohyfsad fitta och gått rakt på. Då hade vi gått in i varandra, och det hela hade slutat med slagsmål. Jag är inte säker på att jag hade kunnat spöa henne, men jag tror och hoppas det i alla fall.
Svaret på min tidigare ställda fråga är: Kvinnor kan göra sådana här saker och komma undan med det. Varför ska jag akta mig? Jo, därför att kvinnor är sköra varelser som måste ha hjälp med allt, inklusive ett frikort för att gå rakt fram och inte vrida sin överkropp.
Visst, om det hade varit en gammal tant som kommit emot mig hade jag gått åt sidan per automatik, för gamla människor är nästan döda, och man ska ha respekt för de döda. Men nu var det en ung kvinna. En jävla kvinna som förväntar sig att män ska akta sig när hon far fram. Hon är säkert en sådan kvinna som vill, nej, inte vill - förväntar sig att män ska hålla upp dörrar och dra ut stolar åt henne. Varför?


Jag Googlade "woman" och då kom bland annat den här bilden fram.
Det kom även fram en bild på Julia Roberts, men jag tycker att hon
påminner mer om en häst än en kvinna.


Som ni alla kan se så har kvinnan på bilden inte bara en, utan två armar. Låt oss leka med tanken att den här kvinnobilden är representativ för nästan alla kvinnor. Det betyder att nästan alla kvinnor har två armar. Således bör de flesta kvinnorna vara kapabla till att öppna dörrar och dra fram stolar.

Kvinnoguiden
Vill du ha blommor? Gå till närmaste florist och köp lite blommor.
Vill du att dörren framför dig öppnas? Sträck ut en, alternativt två armar, och öppna dörren.
Vill du bli behandlad med respekt? Visa respekt.
Vill du att stolen framför dig dras ut en bit så att du kan sätta dig på den? Dra ut den själv. Och sätt dig sedan på den. Och hoppas att den håller. Fetto.

Om jag möter henne igen ska jag fan hockeytackla henne så att hon flyger in i vårdcentralenväggen och bryter nacken. Och istället för att hjälpa henne in på vårdcentralen ska jag gå och köpa en fin blombukett och slänga den i hennes ohyfsade ansikte.

Kommentarer
Postat av: tamy

svar: nja, är väl mest en smaksak, men syra är ju (vad jag vet) inte något som växer i naturen utan framställs på kemisk väg. svampar känns ju bara.. lamt? äh vetinte, inte träffat nån som använder skiten så har ju inte skaffat mig nån större åsikt faktiskt. Syra & svampar ger väl ändå bra mycket hallucinationer? Gräs är ju mer som alkohol, tror inte jag känner någon som har sett världen smälta som röker gräs.

2011-03-24 @ 19:52:50
URL: http://milestogo.blogg.se/
Postat av: Emilia

Till nästa gång liknande scenario sker: Ta fram mobilen och låtsas läs ett sms/gräv i din väska eller dylikt... går fruntimmret emot dig ändå är hon troligen efterbliven eller en översittare, och ska då sättas på plats. Hockeytackling? Nja, kör på knytnävarna istället (skulle jag gjort). Subban förtjänar det...

2011-03-27 @ 21:56:12
URL: http://meroline.blogg.se/
Postat av: bleunt

Du kanske var så snygg att hon siktade på dig.

Och, två meter snö? Är våren trasig där du bor?

2011-03-28 @ 07:51:31
URL: http://bleunt.blogg.se/
Postat av: Kalle Balik

Tamy: En gång stod jag i en lägenhet och så försvann väggarna i några sekunder. Det kan ha hänt på riktigt, men jag tror att det berodde på gräset jag rökte några minuter tidigare. Fast jag vet inte om det räknas som hallucination. En regelrätt hallis måste kanske vara som i filmer när folk tar droger och alltid ser konstiga ringar, hippiefärger och annat skoj.Emilia: Du verkar vara en översittare. Om hon är efterbliven så förtjänar hon inte spö, men om hon gjorde som hon gjorde på grund av genus så förtjänar hon alla sorters hepatit. Du har nog fått det om bakfoten. Typiskt kvinnor.Bleunt: Men hon var inte så snygg, så det hade ju varit väldigt optimistiskt av henne att sikta på mig. Hon kanske var en sån där person som inte förstår att fula människor ska vara med fula människor.

Två meter snö var kanske en överdrift, men det snöade senast i går här. Det snöade lite, men det snöade i alla fall. Jag bor ju i Dalarna, och enligt alla som bor söder om Dalarna tillhör ju Dalarna Norrland, alltså bor jag i Norrland. Så våren kommer nog i juni.

2011-03-28 @ 16:49:18
URL: http://jattestorapistoler.blogg.se/
Postat av: tamy

Just pga såna där mongon flyttar jag mig inte ur vägen längre. Ser jag någon 10 meter bort som inte flyttar på sig har jag världens bästa trick: kolla ner i marken, gå med bestämda jävla steg & mosha allt & alla ur vägen.

2011-03-29 @ 13:38:04
URL: http://milestogo.blogg.se/
Postat av: telelinjen

Här finns kåta tjejer som älskar telefonsex, ring oss nu och prata telesex

http://www.telelinjen.com

2011-04-13 @ 18:40:29
URL: http://www.telelinjen.com
Postat av: Gute

Och om ryggen var stelopererad och därav också omöjlig att vrida din förpubertala infantile troglodyt.

2011-05-31 @ 13:16:39
Postat av: Kalle Balik

Fina ord. Fick du en ordbok i julklapp? Och vem är du? Sluta steloperera din fitta om det är så jävla jobbigt. Och kom inte hit och gnäll.

2011-05-31 @ 16:19:15
URL: http://jattestorapistoler.blogg.se/
Postat av: Andy

haha fan det bästa jag läst på mycket länge. stryk ska dom ha, ludrena som tror att dom är guds gåva till mänskligheten. undrar varför dessa "kvinnor" alltid ser ut som en tågolycka...

2012-01-24 @ 20:27:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0