Min battledebut

Det här är mitt första battle. Kolla gärna in andra svenska rappares battledebuter så att ni inser hur grym jag är.Basementality Battles
The O-Zone Battles
The Ring Battles

Anne Frank

Varför hyllas alltid Anne Frank? Vad gjorde hon som var så jävla spektakulärt? Hon satt på sin vind och skrev lite samt gömde sig för Gestapo. Jag sitter i min lägenhet och skriver lite samt gömmer mig för vår tids Gestapo - Radiotjänst. Varför var hon så jävla speciell? Hennes bok är skittråkig. Om jag ville veta hur en smutsig vind såg ut så hade jag antagligen besökt en istället för att läsa om en. Jävla Anne. Varför skrev hon inte Fight Club eller något istället? Det hade i alla fall varit spännande att läsa.

Jag hade förstått fascinationen om hon hade gjort något häftigt. Typ, om hon hade ninjat sig ut genom fönstret efter mörkrets inbrott och skurit halsen av två intet ont anande nazister som delade en rullcigg och jämförde kvinnor de belägrat. En av dem skulle reagera på ljudet av en stenbit som ramlade av väggen när fången från vinden för första gången på länge testade sina rostiga ninjaklättringskunskaper, men den andra nazisten skulle skämta bort det och kalla sin kompis för fegis, ta ett bloss från cigaretten och småskratta. Och han skulle få ångra sitt skratt. Anne skulle springa omänskligt snabbt mot den skrattande nazisten, tackla honom i ryggen och hänga kvar i honom medan hans ansikte slog ner i kullerstenarna. Utan att tveka tar Anne fram sin pappas rakkniv med den ena handen, och med den andra greppar hon nazistens hår och och lyfter upp huvudet så att hans blodiga ansikte tittar rakt upp på sin skräckslagna vän. Sedan skär hon. Ett snabbt snitt, örsnibb till örsnibb. Blodet forsar ut ur den öppna halsen, ner på marken och bildar små blodfloder mellan kullerstenarna. Ett rött rutmönster. Of death. Den andra nazisten faller ner på knä och börjar be för sitt liv. Urin tränger fram genom det gröna tyget i hans byxor och gör sedan blodfloden sällskap. Anne tittar inte ens mannen i ögonen. Hon går nonchalant förbi honom och svänger snabbt till med armen, och hon vänder sig inte ens om för att bekräfta att hon lyckades. Ljudet av mannens livlösa kropps duns är allt hon behöver. Sedan följer kameran med Anne när hon klättrar tillbaka upp på vinden och börjar skriva i sin dagbok, med blod på händerna. Bokstavligt talat. Fade out.

Men så är inte Anne Franks dagbok. Den är precis som alla töntiga tjejers dagböcker, förutom att Anne gnäller på Gestapo istället för lärare, och hon skriver inte så mycket om hästar. Men nog har vi alla läst den här skitboken. Jag tror inte att man får gå ut grundskolan om man inte läst den. Då kan man fråga sig, varför just denna bok? Varför skulle den här boken vara av mer värde än, till exempel Fear and Loathing in Las Vegas? Båda böckerna är biografiska, och de tar båda upp faror i samhället, såsom Gestapo, fladdermöss i öknen och förintelsen.
Men nej, Anne Franks dagbok skulle det vara. Varför läsa en bok som inte är bra, varken innehållsmässigt eller språck mässit? Vi hade lika gärna kunnat läsa modebloggar i skolan. Eller varför inte Berts dagbok?

En sak som få människor vet är att Anne Franks dagbok är censurerad. Ni får inte berätta det här för någon, om ni inte vill att jag hamnar i trubbel. Det är typ bara jag, den oheliga staten Israel samt de tre ödlejudarna som styr världen som vet om detta. Anne Frank var en slampa. Originalboken var cirka 700 sidor lång, och nästan allt som plockades bort handlade om hur hon knullade allt och alla. Det ryktas om att hennes snuskiga eskapader i dagboksform födde hela tantsnuskgenren. Här är ett utdrag som jag hittade på ett topphemligt labb i Israel:

12 november.
Alla är så hungriga. Utom jag. Jag hungrar inte efter mat, bara efter mer sex. Jag går och gnider mig mot allt som en kåt katthona, men inget kan släcka min törst. Jag måste ha kuk.


Och här är versionen som ni fick läsa i skolan:

12 november.
Alla är så hungriga.


Skulle hon ha dött av tyfus? Snarare syfilityfus.

Varför just denna dagbok? Varför kunde vi inte ha tvingats till att läsa Pamiętnik Dawida Rubinowicza? Jo, det ska jag berätta. Könsdiskriminering. Att män behandlas som skit är inget nytt påfund.
Eller så var det inte könsdiskriminering. Det kan ha varit antisemitism. Anne hade en syster, Margot Frank, som enligt mina källor var judinna. Hon förde också dagbok, men den blev aldrig publicerad eftersom den, enligt Bonnier förlag, "...luktade jude".

Ett riktigt blogginlägg

hej söt nosar !

idag har de inte hänt så mycke, men av nogon konstig an ledning ska ja endå skriva om min händelse lösa dag. å ännu konstigare är juh att ni vill läsa de xD

de kan ju lätt bli lite tråkit å ensamt för alla ens vänner e på jobbet ja e juh hemma å e mamma ledig. men jag lyxade till de lite idag med lite god mat xD


hehe ser de inte gott ut ? pappa lärde mig de här reseptet innan han
vold tog mej å blev tagen av polisen xD

ja har ju altid vart mode intresserad och sånt för man är ju mode intresserad om man gillar kläder eller hur ? visst ja vet kanske inget om skälva mode branshen å sånt men ja gillar ju att ha fina kläder på mig så då e ja väl mode intresserad ???


här e mina finaste favvo byxor. dom kostade 2300 kronor å de är inte
alls över drivet mycke för ett par sköna favvo byxor. visst kan inte ni
läsare som läser ha råd med lika dyra byxer men de e därför ni läser
om mitt liv för mitt liv e ganska mycke bättre än era hehehe xD

ja har hittat en ny favvo låt oxå den är jätte bra <3<3<3<3


ja brukar inte gilla hip hop men rmk har så himmla djupa texter de e typ
som att allt handlarom mej. ja känner igen mig i varje ord han säjer xD

ja har en katt unge hon e skit söt ! kolla bara !!


se va glad hon e hela tiden ! hon älskar nog mig xDxD

btw titta här e en bild som ja hitta på internet :D:D:D


hahaha såååååå söt juh ! ibland blir ja bara så himla farsinerad över
folks roliga ideer å tankar xDxD

mitt senaste hobby är in redning och sånt. ja tycker att det är jätte kul me in redning å ja har börjat in reda lite i lghtn xD de kommer nog bli riktigt snyggt sen !


här e en hylla. ja vill ha en bättre tv för då ser man mycke mer detalljer
på the hills å gossip girl men mamam sa att hon inte ville köpa en till
mig efter som jag inte bor hemma längre. man ba hallå älskar du inte
ditt barn längre eller ?? :(


här brukar ja slänga mina sopor när ja sitter å bloggar på datan xD
på bilden kan man se snus å snus dosa pringles rör öl förpackning å
lite snor papper ewwwww hehe xD


öl burkar som stog i hallen xD eller stog å stog de står fort farande
där men ja orkar inte panta dom för mamma ger mig pengar endå
å pappa måste betala skade stånd för han vold tog mig.

ja en en ganska sosial tjej å ibland tänker jag va fan ! va ere för fel på min granne ? hon går typ aldrig utan för dörren å hon sitter säkert hemma hela dagen å spoinerar på folk :( kolla skälva....


lite dålig bild men jni fattar va ja menar xDXddx

såg ni vad som hände på bigbrother igår?? mackan och eva pussades efter att lars hade kokat ägg till eva. piiiin samt!
ja fattar itne hur dom tänker ja menar eva håller ju på med varje kille där inne. tur att elsa blev utröstad iaf för hon var jätte falsk.

ni såg ju på mackorna där uppe att ja oxå gillar att laga mat vöäldigt mycke. här e min kompost påse xD


gurka ris sallad kaffe å purjo lök mums xD hehehehe


här e lite kryddor de måste man ha om maten ska smaka gott de
lärde pappa mig innan han vold tog mig.

de e ganska svårt å vara en ensm stående singel mamma som e mamma ledig för ja har inte så mycke pengar för mamma vägrar ju ge mig mycke pengar trotts att det är henens jobb liksom ja e ju bara 21 år hon lär ju häjlpa mig med ungen. hon ger mig ju typ lite men de räcker inte om man vill gå ut å festa med tjejjerna ibland men de e iaf tur att hon tar hand om ungen när ja vill suuuuuupa xD plus att ja får ganska mycke pengar från pappas vold täckts skade stånd plus att han betalar ju under håll för ungen oxå hihi xD

Dagens omvända frågestund 1

Jag ger ju ofta sken av att vara allvetande, men så är det faktiskt inte. Det finns många saker jag undrar över, och jag hoppas att mina läsare har svaren.

1. Varför har lesbiska tjejer nästan alltid kort hår?

2. Varför är jag arbetslös?

3. Varför har Antichrist bara 6.7 på IMDb?

4. Vilken Final Fantasy-karaktär är coolast?

5. Alla fyra turtles mot varandra, vem går segrande ut ur striden?

6. Varför var det t-shirtväder för en vecka sedan och nu är det jacksäsong igen?

7. Varför har jag så många kvinnliga läsare?

8. Är de flesta av mina kvinnliga läsare fula, snygga eller mittemellan?

9. Vad händer om en zombie biter en vampyr? Eller vice versa? Eller om de biter varandra samtidigt?

10. Varför fick inte EMS högre droprate på equips i potentialpatchen när alla andra versioner fick det?RSS 2.0